Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 
 

00:01 - 17/05/18

Όταν ο Ιβάν ρίχνει λουλούδια στην Πάολα / Άρης Γεωργίου

 

 

 

Ήταν η πιο χυδαία, η πιο επιθετική εικόνα της εβδομάδας. Στα όρια της πορνογραφίας. Ένα αυτόματο, με μηχανικές κινήσεις ρίχνει, όχι τα λουλούδια, ολόκληρους τους δίσκους, στο κεφάλι της τραγουδίστριας. Με σταθερές, επαναλαμβανόμενες, ρομποτικές κινήσεις, βίαιες και υποτιμητικές. Μοιάζουν με απάνθρωπα χτυπήματα στο κεφάλι, ψυχρά, αδιάφορα, ίσως και με ελάχιστα κρυμμένο μίσος προς τη γυναικεία φιγούρα.

 

 

Η τραγουδίστρια έχει απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει. Αγέλαστη, χωρίς να γυρνάει να ρίξει ούτε μια ματιά, υπομένει στωικά τον εξευτελισμό της. Απούσα. Με τη στάση της διασώζει την αξιοπρέπειά της. Τουλάχιστον δεν χαριεντίζεται μαζί του.

 

Είναι η χορογραφία του χρήματος και της εξουσίας. Των αυταρχικών καθεστώτων, των σκοτεινών διαδρομών, της κτηνώδους δύναμης. Του πλούτου χωρίς την πατίνα και το πλανάρισμα της αστικής κουλτούρας.

 

Είναι η εικόνα μιας Ελλάδας που αντικατέστησε την προβληματική μεταπολίτευση, με μια χειρότερη ακόμα εξέλιξη: Μετασοβιετικής δημοκρατίας της Κεντρικής Ασίας.

 

Άρης Γεωργίου (Athens Voice)

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

Δείτε όλα τα Aρθρα - Απόψεις

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....