| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 00:01 - 06/03/2020

 

   Share

 

        Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία, η οποία απαιτεί και επιβάλλει ατομική ευθύνη, συλλογική  οργάνωση, ομόθυμη συστράτευση και εθνική εγρήγορση. Η παγκόσμια απειλή του κορωνοϊού θα έχει επιπτώσεις στην οικονομία και στις θέσεις εργασίας. Βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο και όλοι προσευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτή η... κατάρα.

 

 

               Η χώρα μας από το περασμένο καλοκαίρι γύρισε σελίδα στην οικονομία, αλλά δυστυχώς, υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν στην πράξη πάρα πολλά από όσα περιλαμβάνονται στο αφήγημα της κυβέρνησης. Βλέπετε, είμαστε και άτυχοι, καθώς από το 2015 έως το 2019 που η παγκόσμια οικονομία κάλπαζε, εμείς πληττόμασταν από τον συριζανελικό... κορωνοϊό! Θα βγαίναμε στο ξέφωτο με πακτωλό επενδύσεων, αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τρέχουμε πίσω από ένα νέο πρόβλημα που αποτελεί τροχοπέδη για το οικονομικό περιβάλλον και την κοινωνική ευημερία. Οι επιπτώσεις από τον κορωνοϊό θα είναι εδώ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί ως γνωστόν η οικονομία και η συμπεριφορά των οικονομικά ενεργών πολιτών είναι πάνω απ΄ όλα θέμα ψυχολογίας.

 

            Η νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητα μας είχε και αρκετές... παραφωνίες, όπως για παράδειγμα, κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι αψήφησαν τις προειδοποιήσεις των ειδικών και των αρμοδίων κρατικών αρχών και ξεχύθηκαν στους δρόμους κατά τις προηγούμενες μέρες ως... καρναβαλιστές, αδιαφορώντας για τα σήματα κινδύνου που εκπέμπει η συγκυρία. Φανταστείτε ότι εκδόθηκαν και οδηγίες για ματαίωση των εκδηλώσεων. Αν τις επόμενες μέρες έχουμε νέα έξαρση λόγω των... λαοσυνάξεων, τότε θα πούμε ότι "φταίει το Κράτος" και "καθαρίσαμε". Όσοι λειτούργησαν με τέτοιες πρακτικές, όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ο καθηγητής Οικονομικών της υγείας στο London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, χαρακτηρίζονται ως... γαϊδούρια! Βεβαίως, οφείλουμε να... μαλώσουμε τον κύριο Μόσιαλο, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι ακόμη και τα γαϊδούρια, είναι σε πάρα πολλές περιπτώσεις, πολύ πιο υπεύθυνα από τους ανθρώπους...

 

            Η ασύμμετρη απειλή και το κόστος του κορωνοϊού θα αποτιμηθούν κατά την εξέλιξη του γεγονότος και στο τέλος θα κάνουμε το... ταμείο μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως συνιστούν οι ειδικοί και από κει και πέρα να συμβάλλουμε όλοι μαζί για τον περιορισμό της επιδημίας. Είναι στο χέρι μας να ευθυγραμμιστούμε πιστά με μια εθνική και παγκόσμια προσπάθεια, έτσι ώστε, να περιοριστούν οι επιπτώσεις σε κοινωνικό και οικονομικό επιίπεδο. Μια τέτοια διαδικασία κρύβει πολλούς κινδύνους με δεδομένη τη νοοτροπία μερικών, οι οποίοι είτε έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ή δεν διαθέτουν μυαλό!

 

          Η χώρα μας δεν βρίσκεται όμως, μόνο υπό την απειλή του κορωνοϊού. Έχει να αντιμετωπίσει και μια νέα πραγματικότητα στα βορειοανατολικά σύνορα της με την Τουρκία, αλλά και στα νησιά λόγω των αθρόων εισρών προσφύγων ή μεταναστών ή λαθρομεταναστών. Μιλάμε για ανθρώπους σε κάθε περίπτωση. Μιλάμε για ανθρώπινα δράματα που έχουν ως αφετηρία τους πολέμους, αλλά και τα απολυταρχικά καθεστώτα που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν ζώα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη. Μια χώρα που δίδαξε τις αρχές της Δημοκρατίας και φώτισε την ανθρωπότητα με τον πολιτισμό της. Δυστυχώς όμως, οι εγγενείς εθνικές παθογένειες, δεν μας αφήνουν να λειτουργήσουμε με όρους λογικής και συλλογικής υπευθυνότητας μπροστά σε εξελίξεις που προσιδιάζουν σε εθνική απειλή. 

 

           Η χώρα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή στα σύνορα της με την Τουρκία κατά τρόπο ξεκάθαρο. Η κατάσταση αυτή θέτει σε δοκιμασία την εθνική ασφάλεια και την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών, δρώντας παράλληλα με πολλαπλασιαστικό τρόπο λόγω της απειλής του κορωνοϊού. Δεν μας φταίνε οι άνθρωποι σε τίποτα, αλλά η μεθοδολογία που ακολουθείται από τη γειτονική χώρα, η οποία όντως δοκιμάζεται από τα εκατομμύρια των προσφύγων. Μας απειλούν ευθέως για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Και αυτό συμβαίνει γιατί πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες, αλλά με ανθρώπους από μη εμπόλεμες περιοχές τους οποίους η Τουρκία θέλει να τους μεταφέρει στην Ελλάδα για να προκαλέσει πρόβλημα, έχοντας κατά νου άλλες... εξελίξεις στο μέλλον. Για να το πούμε πιο απλά. Όταν κάποιος έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα ζητώντας ένα πιάτο φαγητό, θα του το δώσεις. Όταν αυτός προσκαλεί εκατοντάδες άλλους είναι σίγουρο ότι και εκατοντάδες πιάτα δεν έχεις για να τους ταίσεις, αλλά και υπό την απειλή της εισβολής βρίσκεσαι.

 

         Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν την πολιορκία στα σύνορα μας και ταυτόχρονα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την αισχρή προπαγάνδα της Τουρκίας περί νεκρών, ενώ από την άλλη πλευρά έχουμε και το εσωτερικό μέτωπο των ανοήτων που υιοθετούν τις θέσεις της Άγκυρας. Η προάσπιση των εθνικών συνόρων και η αποτροπή ανεξέλεγκτων ροών, για κάποιους ημεδαπούς ηλίθιους, συνιστούν... φασισμό. Η υιοθέτηση θέσεων της γειτονικής χώρας δεν είναι τίποτα περισσότερο από την έκφραση μισελληνισμού. Μακάρι, όλοι αυτοί οι αριστεροί, οι αναρχοάμπαλοι και οι.... ψυχανώμαλοι να ήταν ανθέλληνες! Δυστυχώς, είναι μισέλληνες! Είναι μπολιασμένοι με το μίσος. Δεν έχουν φιλότιμο. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κατέρρευσε το παραμύθι του κομμουνισμού και θέλουν να εκδικηθούν διευκολύνοντας την αθρόα εισαγωγή ανέξελεγκτων αλλοθρήσκων, οι οποίοι απειλούν ευθέως τον δυτικό τρόπο ζωής. Κρύβονται πίσω από τους προσδιορισμούς "αλληλέγγυος", "ευαίσθητος" και "αντιφά", ενώ πρόκειται για τους μεγαλύτερους μειοδότες κα υπονομευτές, με ισχυρότατες δόσεις ηλιθιότητας.

 

         Η Δύση έχει αποδείξει ότι μπορεί να ενσωματώσει μετανάστες απ΄ όλον τον κόσμο. Δεν μπορεί όμως να συνεχίσει να κάνει το ίδιο, όταν η διαδικασία αυτή περνάει μέσα από πρακτικές επιβολής δια της εισβολής. Οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί ανοικτών συνόρων, όταν ακόμη και ο αξιολύπητος αρχηγός τους αναγνώρισε ότι πρέπει να κλείσουν, δείχνει τον βαθμό της... αρρώστιας τους. Μπροστά σε μια τέτοια ασύμμετρη απειλή που έχει φέρει τη χώρα στα πρόθυρα κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης ή ακόμη και μερικής επιστράτευσης, αυτοί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να προκαλέσουν ρήγμα στο εσωτερικό μέτωπο.

 

          Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών στοιχίζεται γύρω από την εθνική γραμμή και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και... ανίατες περιπτώσεις, όπου μπροστά σε ασύμμετρες απειλές, λειτουργούν ως συμμετρικοί... ηλίθιοι! Πολλοί θα θέλαμε να δούμε πώς θα αντιδρούσαν, αν υπήρχε τρόπος να μεταφερθούν στα σπίτια τους πλήθος απ΄όλους αυτούς που θέλουν να εισέλθουν στη χώρα παράνομα. Εκεί πραγματικά θα απολυπτόταν η υποκρισία τους. Προς το παρόν είναι πασιφανής η ηλιθιότητα τους. Επιπλέον, αποτελούν κλινική περίπτωση και πάσχουν από παρανοειδή σχιζοφρένεια. Η μορφή αυτή είναι η πλέον συχνή και σχετίζεται με την επικράτηση διαταραχών του περιεχομένου (παραληρητικές ιδέες), της κατοχής και της εκπομπής της σκέψης καθώς και με διαταραχές αντίληψης (ακουστικές ψευδαισθήσεις). Κάθε ταύτιση αυτής της μορφής σχιζοφρένειας με συγκεκριμένες κατηγορίες... ηλιθίων που ανήκουν σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, ενδεχομένως να είναι τυχαία!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 
   

   
   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....