Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 
 

00:01 - 05/02/19

Ελληνικός λαός: Ο νέος εχθρός του Τσίπρα! / Μακρής Πέτρος

 

Xωρίς καμιά αμφιβολία, το «παιδί θαύμα» του ψευδοαριστερο-ακροδεξιού κυβερνώντος μορφώματος (το όνομα αυτού Αλέξιος ο Μικρός) κατέκτησε προχτές την κορυφή του φαυλοκρατικού Έβερεστ!

 

 

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας πιστά τη Συριζαϊκή γραμμή  της κατασκευής εχθρών, (γνωστή συνταγή των Στάλιν, Χίτλερ, Μουσολίνι και σήμερα Ερντογάν και Μαδούρο), ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε, σε δηλώσεις του, προς τους μετέχοντες ομολόγους του, στη διάσκεψη των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου, στη Λευκωσία ότι:

 

Οι λαοθάλασσες στα πρόσφατα συλλαλητήρια, κατά της εν κρυπτώ και πίσω από τις πλάτες της Εθνικής Αντιπροσωπείας του ελληνικού λαού, μειοδοτικής-προδοτικής (α)Συμφωνίας των Πρεσπών, όλη αυτή η κοσμοπλημμύρα των δημοκρατών-πατριωτών της Ελλάδος, δεν ήταν παρά «διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών»!

«Η πλειοψηφία των ανθρώπων, που μπορούν να σκέφτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους, είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών». Δηλαδή το 20%-25% αυτών, που συμφωνούν με την (α)Συμφωνία των Πρεσπών, συγκροτούν … πλειοψηφία έμφρονων, νουνεχών και με «καθαρό» Συριζαϊκό μυαλό. Απεναντίας, κατά τη λογική του θρυλικού αρχικαταληψία των διδακτικών κτιρίων των λυκείων, το 75% έως 80% των δημοκρατών-πατριωτών του «όχι» στην (α)Συμφωνία των Πρεσπών συμπεριφέρονται ως μη νοήμονες, ως «άμυαλοι»!

 

Η τελευταία αυτή φράση του αδίστακτου ψευδονοήμονος πρωθυπουργού, σηκώνει και την κόκκινη κάρτα. Δηλαδή την διαιτητική αποβολή του, όχι μόνον από τη συνείδηση του 80% του ελληνικού λαού, ενός πολιτικού που σκίζει και καταργεί μνημόνια κλπ, κλπ, αλλά και την επιβεβλημένη απομόνωσή του από κάθε σοβαρό forum διεθνοπολιτικών διασκέψεων.

 

Η αήθης αυτή εναντίον του ελληνικού λαού συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, είναι και η αρχή του θλιβερού επιλόγου της πολιτικής του καριέρας.

 

Ας είναι λοιπόν προσεκτικότεροι οι αξιότιμοι κύριοι Νίκος Αναστασιάδης (Κύπρος), Εμανουέλ Μακρόν (Γαλλία) κ.α. και ας μη ενθαρρύνουν, με την ανοχή τους, την ενσυνείδητη και προσχεδιασμένη αμετροέπεια του Έλληνα πρωθυπουργού. Διότι έτσι εκτίθενται στην ευθιξία και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που θεωρεί αδελφούς Κυπρίους και αμετακίνητα πιστούς φίλους τους Γάλλους.

 

Ειδικότερα, ο συμπαθής Εμμανουέλ Μακρόν, που έπλεξε το εγκώμιο της πατρογονικής μας Εκκλησίας του Δήμου, κατά την επίσκεψή του στην Πνύκα της Ελληνικής πρωτεύουσας, ας έχει υπ’ όψιν του, ότι το πνεύμα της δημοκρατικής Εκκλησίας του Δήμου, βρίσκει το ακριβές σημερινό του αντίγραφο, στα δημοκρατικά, πατριωτικά συλλαλητήρια. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και στην κορυφαία έκφραση της Άμεσης Δημοκρατίας.

 

Δηλαδή στο Δημοψήφισμα, που το ρεζίλεψε ο Αλ. Τσίπρας το 2015, στη χειρότερη τότε νόθα μορφή και που το φοβάται και τρέμει όταν και όποτε, Θεού θέλοντος, θα τεθεί αυτό ως λαϊκή ετυμηγορία για την επαίσχυντη (α)Συμφωνία των Πρεσπών…

 

Μακρής Πέτρος (Το Βήμα)

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

Δείτε όλα τα Aρθρα - Απόψεις

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....