Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 
 

13:00 - 28/09/18

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

                          Η σημερινή συγκυβέρνηση με τον... αέρα των δύο επιπλέον μονάδων που πήρε στις δημοσκοπήσεις μετά από τους 99 νεκρούς στο Μάτι (!!!) και την παράδοση άνευ όρων στο θέμα του "Μακεδονικού", φαίνεται ότι συνεχίζει... ακάθεκτη το έργο της. Πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχουν ακόμη αρκετοί αφελείς σ΄ αυτή τη χώρα. Σίγουρα δεν είναι το 36% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, αλλά ούτε και το 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του ιδίου έτους.

 

                          Οι σημερινοί κυβερνώντες παραμένουν πιστοί στις αρχές τους για τερατώδη ψέματα, από τα οποία στο τέλος κάτι θα μείνει. Δυστυχώς, ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος έχει ταυτιστεί με αυτές τις νοοτροπίες. Είναι το παλαιό ΠΑΣΟΚ του εκχυδαϊσμού, του βολέματος, της μετριοκρατίας, το οποίο έχει βρει στο πρόσωπο του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου τον... συνεχιστή του Ανδρέα Παπανδρέου! Και ας έχει κοστίσει στη χώρα 200 δισ ευρώ, επιτήρηση διαρκείας έως το 2060, εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια. Κι ας έχει φτωχοποιήσει και ισοπεδώσει τους πάντες. Και ας διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα. Βέβαια, αποτελεί ύβρι και ιεροσυλία να συγκρίνονται αυτά τα δύο πρόσωπα, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτή είναι η πραγματικότητα σε επίπεδο προτιμήσεων.

 

                          Οι σημερινοί κυβερνώντες δίνουν ρεσιτάλ. Θυμόμαστε τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου να λέει ότι αν θέλει ο ελληνικός λαός να πουληθεί μέχρι και Ακρόπολη, τότε ας ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Και ωβ του θαύματος, το έκανε ο Τσίπρας! Οι αφελείς που εξακολουθούν να πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργούν με λογική αναίσθητου που του έχουν κάνει ολική νάρκωση με αποτέλεσμα να μην... θυμάται τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που μας κοστίζει η "περήφανη διαπραγμάτευση" του 2015 και θα μας συνοδεύει για τις επόμενες πολλές δεκαετίες.

 

                          Είναι τέτοια η λοβοτομή που έχει υποστεί ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος που άκουσε πριν από 20 μέρες τον ένοικο του Μαξίμου να λέει ότι δεν πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις (για τις οποίες έχουν ψηφίσει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), καθώς θα φύγουν με... φυσικό τρόπο από τη ζωή οι σημερινοί 70άρηδες! Και έρχεται πριν μερικές ημέρες για να το επιβεβαιώσει (έτσι για να το εμπεδώσουμε) και ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος με απόλυτα... φυσικό τρόπο είπε ότι σε 10-20 χρόνια θα έχουν φύγει με... φυσικό τρόπο ουσιαστικά πάνω από 1.500.000 σημερινοί συνταξιούχοι! Τα λένε αυτά και ο καιρός είναι αίθριος, θα πούμε εμείς...

 

                          Λίγα 24ωρα πριν τη... φυσική τοποθέτηση Τσακαλώτου για τον... φυσικό τρόπο με τον οποίο θα πάρει ανάσα το Ασφαλιστικό είχε εμφανιστεί με τον ίδιο φυσικό τρόπο ένας υπουργός με το επώνυμο Παρασκευόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η βία στα πανεπιστήμια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά πρέπει να απομακρυνθούν τα ΑΤΜ και να δημιουργηθούν χώροι για καταληψίες! Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι πολιτική, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια επιστήμη που θα μπορούσε να εξετάσει λεπτομερώς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων...

 

                          Ένα 24ωρο πριν τις... φυσικές παρεμβάσεις Τσακαλώτου και Παρασκευόπουλου είχε εμφανιστεί ένας υπουργός με το επώνυμο Σπίρτζης που ανακοίνωσε ότι η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 45 εκατ. ευρώ (το 2014 με τα 300 και πλέον εκατομμύρια αποτελούσε ξεπούλημα!) ήταν επιβεβλημένη για να μην μπούμε και σε νέο μνημόνιο! Μας βοήθησε ο θεός που δεν μπήκαμε σε νέο μνημόνιο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ώρα που βγαίναμε από το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να κάνουμε και το σταυρό μας δηλαδή! Ειρήσθω εν παρόδω, βγαίνουμε από ένα μνημόνιο το οποίο ήταν αχρείαστο, αλλά είμαστε σε ένα διαρκές μνημόνιο χωρίς τα απευθείας χρήματα των... κουτόφραγκων!

 

                          Λίγο πριν τον υπουργό Σπίρτζη, κάποιο άλλο... διαλεκτό μέλος της σημερινής... μη κυβερνητικής οργάνωσης είχε προαναγγείλλει την κατάργηση της "Διαύγειας", γιατί ως γνωστόν η Αριστερά είναι... τίμια. Και επειδή είναι τίμια μπορεί να τηρεί και... διπλά βιβλία! Τι τη θέλουμε τη Διαύγεια; Εδώ πρέπει να γίνει κανονικό γιουρούσι σαν τους αντάρτες στον συμμοριτοπόλεμο και να μην μείνει τίποτα όρθιο! Πολύ πριν από όλους τους παραπάνω... κυρίους είχαμε στην καταστροφική πυρκαγιά του Ματιού, τον υπουργό Εθνικής Αμύνης να λέει μπροστά στον φακό σε έναν... καμένο συμπολίτη μας αν το του αρέσει τώρα που έγινε ό,τι έγινε λόγω της αυθαίρετης δόμησης! Το εξεστόμισε αυτό άνθρωπος που βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο από το 1993 και προφανώς δεν έχει στείλει έστω ένα e-mail ή επιστολή σε υπουργό για την κατεδάφιση ακόμη και μιας... πέργκολας!

 

                          Προ μηνών ένας άλλος κύριος της κυβέρνησης μας είχε... συμβουλεύσει να καθίσουμε προσοχή και να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν θα μπουν ληστές στο σπίτι μας! Εν μέρει δίκιο είχε γιατί αν είσαι ξύπνιος τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αλλά και αν για καλή σου τύχη... κοιμηθείς και ο κλέφτης συλληφθεί έξω από το σπίτι σου, έχει φροντίσει ο νόμος ενός άλλου κυρίου (αυτού που θεωρεί ότι η βία στα πανεπιστήμια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί...) να τον αποφυλακίσει! Για να σε επισκεφθεί και πάλι στο σπίτι σου και να ξανακάνεις ότι κοιμάσαι. Μόνο μην είσαι ξύπνιος και πάνω στον πανικό σου αμυνθείς... επιτιθέμενος! Έμπλεξες...

 

                          Αφήσαμε για το τέλος την περίπτωση του ενοίκου του Μαξίμου που στα συλλαλητήρια έβλεπε 3.000-4.000 ακραίους που δεν ήθελαν τη συμφωνία με τα Σκόπια. Αντί να αναλογιστεί ότι πλέον ο όρος "Αριστερός" αποτελεί όνειδος και κατάντημα, έχει το θράσος να χλευάζει πολίτες που βγαίνουν για να στείλουν ένα μήνυμα. Το οποίο αν ήξερε να διαχειριστεί, τότε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολλά από ένα θέμα που δεν μας πίεζε να το κλείσουμε και δυστυχώς δείχνει ότι έχει συντελεστεί κάτι άκρως εξευτελιστικό.

 

                          Όλοι οι παραπάνω... κύριοι και πολλοί ακόμη μαζί με αρκετές κυρίες της σημερινής απίστευτα παλαβής κυβέρνησης έχουν αποδυθεί σε έναν καθημερινό αγώνα προκειμένου να πείσουν όσο γίνεται περισσότερους ότι είναι... αφελείς. Γιατί αν μετά απ΄ όλα αυτά που έχουν πει και έχουν κάνει, εξακολουθεί να τους υποστηρίζει ένα αξιοσημείωτο τμήμα του εκλογικού σώματος, τότε μόνο αφελής μπορεί να είναι. Παίζει φυσικά και το ενδεχόμενο ο... αφελής να είναι και... κουτοπόνηρος είτε γιατί έχει βολευτεί σιτιζόμενος από το... αίμα των φορολογούμενων είτε γιατί έχει την προσδοκία του βολέματος. Στις επόμενες εκλογές θα μάθουμε πόσοι είναι οι αφελείς ή κουτοπόνηροι. Όμως, σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να συνεχίσουν να μας περνούν όλοι αυτοί όλους μας για ηλίθιους.

 

                          Η σημερινή ελληνική κοινωνία πρέπει να μάθει τη ρήση του Αβραάμ Λίνκολν ότι "μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα"... Μένει να δούμε λοιπόν πόσοι θα είναι οι αφελείς που θα πειστούν εύκολα και με... φυσικό τρόπο στις προσεχείς εκλογές. Ακόμη κι αν είναι... κουτοπόνηροι ή βολεμένοι δεν μπορεί να αλλάξει ένα πράγμα: ο ηλίθιος αδιαφορεί εάν με τη βλακεία του προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά ακόμη και στον εαυτό του...

 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο... αριστερό φρενοκομείο! / του Λουκά Γεωργιάδη

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

Δείτε όλα τα Aρθρα - Απόψεις

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....