| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 14/02/2020

 

   Share

 

     

   Μέσα σε 7 μήνες η γενική εικόνα της χώρας παραπέμπει σε ένα σκηνικό επιστροφής στην κανονικότητα. Η κυβέρνηση δουλεύει με υπεύθυνο και μεθοδικό τρόπο στην οικονομία και παράγει αποτελέσματα, έτσι ώστε να γυρίσουμε το συντομότερο δυνατόν σελίδα και να καλύψουμε όσο γίνεται ταχύτερα το κόστος των ανοησιών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης. Από την άλλη, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι βασικό ζητούμενο είναι η επίδειξη ανάλογης αποτελεσματικότητας και στο θέμα της διαχείρισης του Προσφυγικού, το οποίο έχει εξελιχθεί ξεκάθαρα σε... λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

 

          Οι 4 εκλογικές σφαλιάρες του 2019 στον ΣΥΡΙΖΑ και η τεράστια διαφορά σε όλα τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά υπέρ της σημερινής κυβέρνησης, φαίνεται ότι διαμορφώνουν ένα περιβάλλον... παραισθήσεων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παρατηρούμε καθημερινά τις τοποθετήσεις στελεχών του και ένας μέσος λογικός άνθρωπος που δεν έχει... κάψει τον εγκέφαλο του με αριστερές ιδεοληψίες και αριστερίστικες μπουρδολογίες, αναρωτιέται για πολλά. Μήπως οι άνθρωποι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν απώλεια μνήμης σχετικά με αυτά που υπόσχονταν και αυτά που παρέδωσαν; Μήπως δουλεύουν συστηματικά στη βάση του "μπετοναρίσματος" ενός εκλογικού ποσοστού που πιστεύει τέτοιες ανοησίες ή ψηφίζει από συνήθεια; Τρολάρουν; Βρίσκονται σε τρικυμία γιατί δεν περίμεναν να γυρίσει τόσο σύντομα το κλίμα; Μήπως το ψέμα και η... τρέλα τους, αποτελούν την τροφή τους και τη... βρίσκουν προσπαθώντας να πείσουν όσο γίνεται περισσότερους πολίτες ότι το πρωί ο ήλιος ανατέλλει από τη... Δύση; Όλα πιθανά είναι με δαύτους. 

 

          Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Θα ξεκινήσουμε από το κείμενο των 80 σελίδων με τα συμπεράσματα για τις περυσινές ήττες στην κάλπη. Μεταξύ άλλων, οι... σοφοί που συνέταξαν το συγκεκριμένο κείμενο, αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε η 3η μνημονιακή κυβέρνηση και τελικώς έφερε το τρίτο και πλέον δυσβάστακτο μνημόνιο. Οι ίδιοι δεν παραδέχονται τις ανοησίες τους που μας οδήγησαν στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο με την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στις τράπεζες. Απλά πιστεύουν ότι οι κακοί ξένοι επέβαλαν το τρίτο μνημόνιο και δεν το προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, με τις κατηγορίς κατά του Βαρουφάκη προσπαθούν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Όμως, όλοι μαζί είναι συνένοχοι για το γεγονός ότι προκάλεσαν μια αδιανόητη ζημία, που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών δεν μπορεί να αντιληφθεί λόγω ελλείμματος ή παντελούς άγνοιας περί τα δημοσιονομικά και τα μακροοικονομικά. Αν είχαν καταλάβει όλοι το εύρος αυτής της ζημίας, όχι 31% δεν θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα τους έπαιρνε στο... κυνηγητό ο λαός. Τέλος πάντων...

 

          Αυτό το "μαγαζί" των φαντασιόπληκτων αριστερών αυτήν την περίοδο προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του και να ετοιμάσει τη νέα πλατφόρμα... ψεμάτων για να ξανακατέβει στον λαό. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν και δεν το κρύβουν. Διαθέτουν όλο το απαιτούμενο θράσος και έχουν... προπονηθεί ώστε να κουνάνε το δάκτυλο. Πιστεύουν ότι αυτός ο λαός ξεχνάει εύκαολο. Και όντως έχουν δίκιο πιστεύοντας κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχει μια μερίδα του εκλογικού σώματος με προβλήματα... μνήμης. Εμείς θα τους προτείναμε να παραμείνει το ίδιο αρτικόλεξο, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην περιφραστική του μορφή, να ονομάζεται ΣΥνασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Απάτης. Γιατί ακόμη και σήμερα, ζαλισμένοι από τη θεαματική βελτίωση του κλίματος που έχει επιτευχθεί από την κυβέρνηση μέσα σε 7 μήνες, αραδιάζουν τη μία μπούρδα πίσω από την άλλη. Μάλιστα, φαντασιώνονται εκλογές με νικητή τον Τσίπρα και μιλάνε για διακυβέρνηση της χώρας με την απλή αναλογική. Φρόντισαν βεβαίως να ναρκοθετήσουν την πορεία της Νέας Δημοκρατίας με τον εκλογικό νόμο που έφεραν, βλέποντας ότι οδεύουν προς συντριβή. Ευτυχώς δεν το κατάφεραν σε επίπεδο εθνικών εκλογών. Το κατάφεραν όμως εν μέρει με την εφαρμογή της απλής αναλογικής σε επίπεδο Περιφερειών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

          Οι τύποι αυτοί είναι εθισμένοι στην απάτη και στο ψέμα, τα οποία δεν δίστασαν κατά κόρον να χρησιμοποιήσουν όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, όταν έγιναν κυβέρνηση και ακολούθως όταν επέστρεψαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης τον περασμένο Ιούλιο. Θα παραθέσουμε μερικά απλά παραδείγματα με αποδείξεις σχετικά με το μέγεθος της απάτης τους. Πιο συγκεκριμένα:

 

1. Απόδειξη ύβρεως και απάτης αποτελεί η τροφοδότηση του φανατισμού και του διχασμού από τις αρχές ακόμη του 2010. Μέχρι το 2014 τα αριστερόστροφα και ακροδεξιά περιθωρικά στοιχεία, έστηναν... κρεμάλες στο Σύνταγμα και απειλούσαν. Τελικώς το 2015, τους... πήρε τα μέτρα ο ίδιος ο Τσίπρας μαζί με το.... συνεταιράκι του Πάνο Καμμένο. Με το άθλιο δημοψήφισμα και αφού τους είχαν φανατίσει για το σκίσιμο των μνημονίων και το... Γ΄ Ράιχ, τους έστειλαν στον... κουβά. Λοιδώρησαν όσους τολμούσαν να πούνε το περίφημο σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη", έκαναν οικογένειες και φίλους να μην μιλούν μεταξύ τους. Στοχοποίησαν όσους επεσήμαιναν ότι η επόμενη μέρα μιας εξόδου από το ευρώ θα ισοδυναμούσε με ισοπέδωση της χώρας. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει έξοδος της χώρας από το ευρώ από τη στιγμή που οι Ρώσοι και οι Κινέζοι έκαναν τους... Κινέζους στα αιτήματα για οικονομική βοήθεια, προτίμησαν να φανατίσουν τους υποστηρικτές του ΟΧΙ. Έτσι, αν και περίμεναν ότι θα υπερτερούσε το ΝΑΙ, στη συνέχεια ο Τσίπρας έτρεχε να... προσκυνήσει τη Μέρκελ, αφού μετέτρεψε το ΟΧΙ  σε ΝΑΙ. Και ευτυχώς που υπήρχαν οι Γιούνκερ και Ολάντ και μείναμε εντός ζώνης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν ξέρουμε πού θα είχαν βρει άσυλο (στην καλύτερη των περιπτώσεων...), οι περισσότεροι από τους σημερινούς πολιτικους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

2. Απόδειξη πολιτικής φαυλότητας, υποκρισίας και απάτης αποτελεί η προ ημερών δήλωση του πρώην καλύτερα φυλασσόμενου πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου για την ανάληψη πρωτοβουλίας, ώστε να μην γίνουν πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας! Φευ! Θου Κύριε φυλακί τω στόματι μου! Μιλάει ο άνθρωπος, ο οποίος με τις ανοησίες του και την αξιοποίηση του... asset που ακούει στο όνομα Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα. Μιλάνε οι υπαίτιοι της πρόκλησης ζημίας τουλάχιστον 60 €δισ. στις τράπεζες. Μιλάνε αυτοί που έκαναν τους ισολογισμούς τους "σουρωτήρι", προκαλώντας στους πολίτες φόβο για "κούρεμα" καταθέσεων και την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών με τις γνωστές τριτοκοσμικές εικόνες. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι αυτό που έρχεται με τους πλειστηριασμούς. Είναι σαν να βρίσκεσαι μπροστά στον κακοποιό που σε κατέστρεψε και να τον ακούς να σου λέει ότι θα σε βοηθήσει για να βρεις τον ένοχο! Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται και πάλι να παίξει το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", ενώ φέρνει στο προσκήνιο τα... μαγκάλια και την... πείνα. Σε μια επόμενη έκδοση θα ακολουθήσουν οι... ομαδικές αυτοκτονίες!

3. Απόδειξη απροκάλυπτης πολιτικής απάτης ήταν η δήθεν διανομή της 13ης σύνταξης πέρυσι τον Μάιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέθεσε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην περίοδο του... Αγίου Πνεύματος και το πλασματικό πρωτογενές πλεόνασμα χρησιμοποιήθηκε για να εξαγοραστούν οι ψήφοι των συνταξιούχων, των παιδιών τους και των εγγονών τους. Ο κουτοπόνηρος Τσίπρας ήταν σίγουρος ότι οι δανειστές θα ζητούσαν τα... ρέστα και το κλείσιμο του λογαριασμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όντως, τον Αύγουστο, οι δανειστές ζήτησαν από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να καλύψει ένα κενό ύψους €495 εκατ. για το 2019 και €1,05 δισ. για τη φετινή χρονιά. Ο Τσίπρας περίμενε ότι οι δανειστές θα υποχρεώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στην κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και να μειώσει τις συντάξεις 1.300.000 συνταξιούχων. Πίστευε ότι με ένα τέτοιο μέτρο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα εξαυλωνόταν το πολιτικό κεφάλαιο της νέας κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο τον Τσίπρα πήγε στον... κουβά! Ο απολογισμός 2019 και ο προϋπολογισμός 2020 έκλεισαν χωρίς τη λήψη τέτοιων μέτρων και μάλιστα με την ομόφωνη απόφαση των δανειστών. Επιπλέον, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας... αθέτησε την υπόσχεση της για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% το 2020, επισπεύδοντας την την περυσινή χρονιά! Εκτός αυτού μειώθηκε ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, διανεμήθηκε κοινωνικό μέρισμα στοχευμένα σε 250.000 οικογένειες ή 1.000.000 πολίτες, ενώ προχώρησε και στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Και όσοι πιστεύουν ότι άφησε λεφτά στο ταμείο ο Τσίπρας, απλά πρέπει να έχουν υπόψιν τους ότι τα μόνα λεφτά που υπήρχαν ήταν τα δάνεια των... κακών δανειστών και κάποια έσοδα από τις σχετικώς δαπανηρές εκδόσεις κρατικών τίτλων. Αν αυτά τα λεφτά ήταν για παροχές, ο αδίστακτος Τσίπρας θα το είχε κάνει. Το απόθεμα σήμερα είναι γύρω στα €32 δισ. αλλά προορίζεται μόνο για την εξόφληση παλαιών δανείων και τίποτα περισσότερο. Τον... κωδικό αυτών των χρημάτων, τον έχουν οι δανειστές. Αν δεν πληρωθούν κάθε μήνα φόροι, εισφορές, τέλη και άλλες επιβαρύνσεις τουλάχιστον €6-8 δισ. δεν βγαίνει κανένας προϋπολογισμός. Όλα τα υπόλοιπα είναι γι αυτούς που δεν ξέρουν... γρι για τα οικονομικά του Κράτους και είναι οικονομικά αναλφάβητοι. Η ψυχρολουσία για τον Τσίπρα από τις... αιφνιδιαστικές εξελίξεις είναι μεγάλη. Απέτυχαν όλοι οι σχεδιασμοί του και τώρα "το φυσάει και δεν κρυώνει". Πίστεψε ότι θα εγκλώβιζε πολιτικά τον Μητσοτάκη, έσκαψε ένα λάκκο και τελικώς, έπεσε ο ίδιος μέσα! Γι αυτό και η αντιπολίτευση τους έχει το στοιχείο της... ανισορροπίας. Έχουν χάσει την... μπάλα οι άνθρωποι και δεν ξέρουν τι να πουν. Μάλιστα, έχουν κάνει και το τεράστιο λάθος να κινούνται αντίθετα από την κοινωνία στα θέματα της... Προσφυγολαθρομετανάστευσης και της τήρησης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

4. Απόδειξη πολιτικής ασχετοσύνης και απάτης συνιστά επίσης και η εκχώρηση απαξιωμένων περιουσιακών στοιχείων του Κράτους στο Υπερταμείο για 99 χρόνια και μάλιστα από αυτούς που έως το 2014 μιλούσαν για... ξεπούλημα! Η πολιτική τους απάτη και οι σκίτζιδικοι χειρισμοί οδήγησαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης τους σε μεγαλύτερη απαξίωση την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, σε αφαίμαξη της μικρομεσαίας αστικής τάξης και σε περαιτέρω πτωχοποίηση των αδύναμων. 

 

5. Απόδειξη κυνισμού και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος αποτελούν επίσης η κατάρρευση της ΔΕΗ και οι μεθοδεύσεις στην Τράπεζα Αττικής. Οι τύποι της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης βούλιαξαν τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, η οποία παρ΄ ολίγον θα οδηγούνταν σε χρεοκοπία αν η σημερινή κυβέρνηση δεν έφερνε το σχέδιο εξυγίανσης. Οι αθεόφοβοι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τη ΔΕΗ να πουλάει το ρεύμα σε χαμηλότερη τιμή από το κόστος παραγωγής! Επιπλέον, διακηρύσσουν ότι αποτελούν ένα "πράσινο" κόμμα και είναι υπέρ του λιγνίτη. Το μόνο "πράσινο" που έχουν μέσα τους είναι στελέχη και οπαδοί του παλαιού ΠΑΣΟΚ με τον "πράσινο ήλιο". Όλα τα υπόλοιπα είναι... σομόν πεταλούδες και... κοραλομπορντοροδοκόκκινα κοτσύφια! Ουσιαστικά μιλάμε για τους πιο αισχρούς υποκριτές, οι οποίοι είτε από άγνοια είτε από ανοησία είτε από συμβιβασμούς, απαξίωσαν τη μεγαλύτερη κρατική επιχείρηση ευνοώντας το μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, το οποίο υποτίθεται ότι... πολεμούσαν! Για την Τράπεζα Αττικής είναι γνωστό το πλιάτσικο που έγινε με τις χρηματοδοτήσεις ημετέρων. Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στην πολιτική λήθη και στην απόδοση ευθυνών ενώπιον της δικαιοσύνης, θα επιλέξει το δεύτερο, αν και τρέφουμε πολύ μικρές προσδοκίες... 

 

          Η χώρα βρίσκεται σε μια φάση εξαιρετικής ανάκαμψης μετά από 4,5 χρόνια οπισθοχώρησης απο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια συγκυβέρνηση η οποία άνοιξε τα σύνορα και ταυτόχρονα τις ορέξεις των Τούρκων, οι οποίοι είδαν πίσω από αυτήν την ευκαιρία έναν μοχλό πίεσης για να ζητήσουν πολλά, να απαιτήσουν περισσότερα και να πετύχουν τα πάντα. Καθημερινά στο διαδίκτυο βλέπουμε διάφορα "τρολ" αριστερής και ακροαριστερής προέλευσης που μαζί με ακροδεξιά φασιστοειδή κάνουν... όνειρα για πτώση της κυβέρνησης ή ανακαλύπτουν μέσα σε λίγους μήνες ζημιές, καταστροφές και άλλα δεινά! Πρόκειται για  διάφορα άθλια υποκείμενα που νομίζουν ότι βρισκόμαστε στην περίοδο 2010-2014 με τα... μαγκάλια, τα παιδάκια που... λιποθυμούν από την πείνα και άλλα τέτοια. Ένα μέρος αυτών των τύπων πιθανόν να βολεύτηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτούς, όντως, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα εάν και εφόσον εξαρτούσαν τη ζωή τους από τον παρασιτισμό και το δημόσιο χρήμα.

 

          Όσοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ένα κόμμα που υποκρίνεται και αποτελεί κυρίαρχη δύναμη στις... φυλακές και στο κοινωνικό περιθώριο, καλό είναι να... ψαχτούν! Πρέπει να διαθέτεις τεράστια αποθέματα αναισθησίας και θράσους για να ταυτίζεσαι με ό,τι χειρότερο έχει περάσει στη Μεταπολίτευση και με ό,τι πιο αισχρό πρεσβεύει. Η χώρα έχει επανέλθει στην κανονικότητα και είναι στο χέρι του καθενός από εμάς αλλά και στο συλλογικό "εμείς"  για να ορθοποδήσει. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πισωγυρίσματα. Δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε αυτό και αυτούς που ισοπέδωσαν τα πάντα. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτούς που εξαθλίωσαν τους "πτωχοποιημένους" και πτωχοποίησαν της μεσαία τάξη.

 

          Αν κάποιοι ανήκουν στο... ρεύμα της παρασιτοκρατίας και ασπάζονται τις παρασιτικές και επικίνδυνες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μειοψηφία. Σεβόμαστε την άποψη τους, αλλά αυτή αποτελεί τη συνταγή της αποτυχίας. Η χώρα έχει ανάγκη από μια δυναμική επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα γίνει με όρους προστασίας της εθνικής ασφάλειας και της έννομης τάξης, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία, με πάθος για την προσέλκυση επενδύσεων και τον σχηματισμό θέσεων εργασίας, με αφοσίωση στον στόχο για εκσυγχρονισμό του κράτους και την αναβάθμιση της παιδείας. Για όλα τα παραπάνω ένα είναι σίγουρο: δεν μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας με λογικές και πρακτικές σαν αυτές του ΣΥνασπισμού ΡΙΖοσπαστικής Απάτης. Αν  αυτό το κόμμα δεν αλλάξει ριζικά τη νοοτροπία του, τότε του ανήκει... δικαιωματικά η θέση στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τη φύρα. Και επειδή πολλοί γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, ας ευχηθούμε... αγάπη μόνο και μακριά από αυτούς που σας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 
   

   
   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....