| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 27/09/2019

 

   Share

 

        Η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών για την περίοδο 2015-2017 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεί πολύτιμη πηγή συμπερασμάτων και ανάλυσης συμπεριφορών κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

 

               Η "Πρώτη Φορά Αριστερά" και οι αντιμνημονιακές... φανφάρες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απυτυπώνονται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στα "πόθεν έσχες" της περιόδου 2015-2017, όταν ασκούσαν την εξουσία. Και έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε σε αυτούς που κυβέρνησαν επί 4,5 χρόνια γιατί την ίδια ώρα που προκαλούσαν ζημία δισεκατομμυρών ευρών και υπερφορολογούσαν τους Έλληνες πολίτες, αυτοί αβγάτιζαν τα ακίνητα και τις καταθέσεις τους.. Ήταν η στιγμή, όπου ο τυχοδιωκτισμός και ο λαϊκισμός της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που γνώρισε μεταπολιτευτικά ο τόπος, πήγε... ταμείο.

 

            Όλοι αυτοί που δήλωναν "αριστεροί", "υπηρέτες του λαού", "αντιμνημονιακοί" κλπ., είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κριτικής μας με βάση την περιουσιακή τους κατάσταση. Γιατί κατά τη γνώμη μας αριστεροί με ακίνητα που παραπέμπουν σε εταιρείες real estate κα καταθέσεις που θα ζήλευαν και οι διαχειριστές χαρτοφυλακίων, δεν νοούνται. Πολύ απλά, γιατί ένα τέτοιο concept είναι υποκριτικό και αγγίζει τα όρια της απάτης. 

 

            Κατ΄ αρχάς, για να μην... παρεξηγηθούμε, θεωρούμε ότι δεν είναι... κακό να έχεις ακίνητα, καταθέσεις, αμοιβαία κεφάλαια ή να ασκείς επιχειρηματική δραστηριότητα. Το αντίθετο. Οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και θέλουμε να λειτουργούν όπως όλοι με νόμιμο και ηθικό τρόπο αλλά και χωρίς να "πουλάνε"... παραμύθι στους πολίτες, δείχνοντας δρόμους που οδηγούν σε αδιέξοδα. Για τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας όμως, έχει ιδιαίτερη αξία να μάθει και να βγάλει συμπεράσματα για... το ποιον όσων δηλώνουν "αριστεροί", "αντιστασιακοί" και "ευαισθητούληδες". Πρέπει να "σκανάρει" την πολιτική του διαδρομή και κυρίως αν αυτά που λέει έρχονται σε πλήρη αντιστοιχία με αυτά που κατέχει ως περιουσιακά στοιχεία. Μας απασχολεί και το νόμιμο και το ηθικό και το... αριστερό!

 

            Από την καταγραφή των στοιχείων "πόθεν έσχες" προκύπτει ότι η κατηγορίια των "αριστεροευαισθητούληδων" και των "ψεκασμένων" λαϊκοδεξιών συνιστά μια ιδιαίτερη "επαγγελματική" κατηγορία. Τους κρίνουμε αυστηρά τόσο για αυτά που "πουλούσαν" στον ελληνικό λαό όσο και για το γεγονός ότι σιτίζονταν και σιτίζονται από τους φόρους των πολιτών. Οι περισσότεροι βολεύτηκαν κάποτε στο Δημόσιο ή προέρχονται από συγκεκριμένες συντεχνίες και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, τα ακίνητα που κατέχουν μπορούν να ζαλίσουν τον... δορυφόρο του Κτηματολογίου! Επιπλέον, αν αθροίσουμε τις καταθέσεις όλων αυτών των... υπηρετών του λαού, κάλλιστα θα μπορούσαμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι αυτές θα μπορούσαν να αποτελούν το μετοχικό κεφάλαιο ενός fund παγκοσμίου εμβέλειας!

 

            Αριστεροί και αντιμνημονιακοί αριστεροδεξιοί με βίλες, οικόπεδα, καταθέσεις, αμοιβαία κεφάλαια αλλά και πολλά δάνεια και χρέη είναι όλοι αυτοί οι οποίοι έως το 2014... έσκουζαν για τα μνημόνια. Είναι αυτοί που έπιασαν κορόιδα πάρα πολλούς Έλληνες, από τους οποίους υφάρπαξαν την ψήφο και τη μετέτρεψαν σε "αρχικό κεφάλαιο κίνησης" όταν εξελέγησαν στη Βουλή. Τότε που έμαθαν να πληκτρολογούν τους κωδικούς αριθμούς pin στα ΑΤΜ των τραπεζών για να δουν αν μπήκαν τα λεφτά της βουλευτικής ή υπουργικής αποζημίωσης. Είναι αυτοί που έκαναν... ζωάρα, λέγοντας ψέματα, επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος και υποκρισία. Ανάμεσα τους και ανεκδιήγητοι όσο και καταστροφικοί τύποι με καταθέσεις στην Ελβετία και ευρώ ή δολάρια με... ουρά σε ξένες και ημεδαπές τράπεζες. Οι τύποι αυτοί "κατσικώθηκαν" στις καρέκλες επί 4,5 χρόνια και δεν δίστασαν μάλιστα εκτός από την κεφαλαιοποίηση του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού τους, να στείλουν τη χώρα στα βράχια. Από την άλλη, είναι ευτύχημα που έχουν τέτοιες περιουσίες και κατάλαβαν τι θα σήμαινε να πάμε στη δραχμή...

 

            Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αποτελούν σε κάθε περίπτωση ένα χρήσιμο εργαλείο για να σχηματίσουμε εικόνα σχετικά με το τι έχουν κάνει στη ζωή τους. Όσοι δηλώνουν άνθρωποι της αγοράς και φιλελεύθεροι μας ενδιαφέρει εάν η κατοχή περιουσιακών στοιχείων έγινε με σύννομο τρόπο. Για όσους εκμεταλλεύτηκαν την ψήφο του ελληνικού λαού, δηλώνοντας "αριστεροευαισθητούληδες" μας ενδιαφέρει το πόσα περιουσιακά στοιχεία κατέχουν από την άσκηση του... επαγγέλματος τους. Μετά από τα 4,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαθαίνουμε πλέον από το "πόθεν έσχες" τους πόσο επικερδές είναι το επάγγελμα του "αριστερού" και του πολιτικού τυχοδιώκτη. Μαθαίνουμε επίσης και γιατί αρκετοί υπερχρεωμένοι "αντιμνημονιακοί" έδιναν μάχες οπισθοφυλακής για να υπερασπιστούν ότι πιο παρασιτικό κυβέρνησε τη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά. Οι άνθρωποι βρίσκονταν προ του φάσματος της απώλειας περιουσίας. Δεν είναι κορόιδα, τυχοδιώκτες είναι! Και φανταστείτε ότι περιμένουμε τα περιουσιακά στοιχεία του 2018 αλλά και του μισού 2019, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια όπου θα δούμε ενδεχομένως και διάφορα... περίεργα γι αυτούς που κυβέρνησαν από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον φετινό Ιούλιο.

 

            Από το "πόθεν έσχες" του 2017... θαυμάζουμε υποστηρικτές του Μαδούρο που δηλώνουν "αγωνιστές" από τις βιλάρες των βορείων προαστίων. Επίσης, δεν γίνεται να μην... θαυμάζεις "αγωνιστές" κατά του καπιταλισμού και των "golden boys" που κατέχουν χαρτοφυλάκια εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες και funds. Επιπλέον, είναι αδιανόητο να μην...θαυμάσεις "αντιμνημονιακούς "αγωνιστές" με χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που δήλωναν έτοιμοι να συγκρουστούν με "την Ευρώπη της Μέρκελ". Μέσα σε όλους αυτούς... θαυμάζουμε περιπτώσεις πρώην υπουργών και βουλευτών που δανείζονται από τη.... μαμά τους! Γιατί, μια δεμένη οικογένεια στις δύσκολες στιγμές φαίνεται...

 

            Το μόνο που.... δεν θαυμάζουμε σε όλους αυτούς τους τύπους που "έκλεψαν" την ψήφο του ελληνικού λαού και τον ζημίωσαν, είναι το ψέμα, το θράσος, ο τυχοδιωκτισμός, η ξετσιπωσιά και η πολιτική αλητεία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αποτέλεσαν το "επενδυτικό εργαλείο", το οποίο αξιοποίησαν και αξιοποιούν στο έπακρο. Τα πόθεν έσχες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το εκλογικό σώμα, ώστε να μάθει να "μαυρίζει" όταν έρχεται η ώρα της κάλπης. Το ίδιο θα πούμε γενικά για τους πολιτικούς. Πιθανόν για κάποιους να αποτελούν και... πειρασμό, ώστε να συνεχίσουν να "επενδύουν" στην άγνοια ή την ανοησία για να βγάλουν αντίστοιχα κέρδη. Και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, εάν ο ελληνικός λαός δεν βάλει μυαλό. Γιατί τελικώς, στην πράξη αποδεικνύεται ότι όπου δεν υπάρχει... νιονιό, τότε, είναι πολύ εύκολο να ευδοκιμήσει το εξαιρετικά επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"...

           

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

   

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....