Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

30/10/18

«Απόσυρση» Ε. Παπαευαγγέλου από το Δ.Σ. της Jumbo λόγω σκανδάλου

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την «απόσυρση» του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου από τη θέση αντιπροέδρου της εισηγμένης Jumbo αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μετά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες εμπλοκής του σε σκάνδαλο πώλησης ακινήτων σε Κινέζους ενδιαφερόμενους μέσω POS.

 

 

Σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο κ. Παπαευαγγέλου έχοντας συστήσει εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων, αποδύθηκε στην προσάρτηση κατοικιών και διαμερισμάτων τα οποία μεταπωλούσε σε Κινέζους ενδιαφερόμενους απόκτησης τόσο των ακινήτων όσο και της «χρυσής βίζας». Σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι Κινέζοι αγοραστές πραγματοποιούσαν την αγορά με πιστωτικές κάρτες σε POS που ανήκαν σε μεγάλη ελληνική συστημική τράπεζα. Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ που είχαν βγει το Σαββατοκύριακο, η όλη διαδικασία έγινε αντιληπτή από τις κινεζικές αρχές οι οποίες ερεύνησαν το κύκλωμα αφενός λόγω παράβασης των κινεζικών capital controls, όσο υπονοιών για παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....