Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

27/02/19

 Έδεσαν γυμνό το παράνομο ζευγάρι σε δέντρο

 

Στη δημόσια διαπόμπευση ενός παράνομου ζευγαριού προχώρησαν πολίτες σε πόλη της Κίνας. Συγκεκριμένα, έδεσαν το ζευγάρι σε δέντρο, ενώ γύρω τους συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες.

 

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χουσιούι την περασμένη Τετάρτη, όταν η σύζυγος ανακάλυψε το παράνομο ζευγάρι, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι όλα οφείλονται σε «συναισθηματικές διαφορές».

 

Σύμφωνα με το CNN, στο βίντεο φαίνεται το γυμνό ζευγάρι να είναι δεμένο στο δέντρο, ενώ γύρω του έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες. Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί προκειμένου να προλάβουν τυχόν άλλες αντιδράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Το βίντεο έγινε viral όταν αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «WeChat» την περασμένη Παρασκευή.

 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τελικά η αστυνομία απομάκρυνε αρχικά την ερωμένη, αφού πρώτα τη σκέπασε με κουβέρτα και στη συνέχεια τον άνδρα, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή γεγονότα που οδήγησαν στο δημόσιο εξευτελισμό των δύο ανθρώπων.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....