Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 02/01/19

Έτσι το Coinbase θα πείθει τους ανθρώπους να αγοράσουν κρυπτονομίσματα

 

του Jeff John Roberts

 

Πώς πείθεις τους ανθρώπους να δοκιμάσουν ένα κρυπτονόμισμα όταν η αγορά βρίσκεται σε παρατεταμένη πτώση;

 

 

Μπορείς απλά να το χαρίσεις.

 

Κι αυτό ακριβώς κάνουν οι κατασκευαστές ενός μάλλον άγνωστου ψηφιακού νομίσματος με την επωνυμία ZRX. Σε μια πρωτοβουλία που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι χρήστες του δημοφιλούς ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Coinbase μπορούν να κερδίσουν μερικές μάρκες (tokens) ZRX παρακολουθώντας βίντεο και απαντώντας σε σύντομα κουίζ.

 

Κανένας δεν πρόκειται να γίνει ιδιαίτερα πλούσιος παρακολουθώντας τα βίντεο, πάντως. Μια πηγή μέσα από το Coinbase με γνώση του εγχειρήματος είπε ότι οι συμμέτοχοι θα κερδίζουν μάρκες ZRX αξίας περίπου 3 δολαρίων, αλλά προσέθεσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει παρεμφερείς επιλογές για άλλα κρυπτονομίσματα.

 

«Παραδοσιακά, οι δύο τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι εξασφαλίζουν κρυπτονομίσματα είναι μέσω εξόρυξης ή μέσω αγοράς. Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων συνήθως απαιτεί υψηλά κόστη έναρξης και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, ενώ η αγορά κρυπτονομισμάτων απαιτεί διαθέσιμο εισόδημα, γεγονός το οποίο περιορίζει την πρόσβαση. Η δωρεάν λήψη κρυπτονομισμάτων είναι μια τρίτη εκδοχή» ανέφερε το Coinbase σε ανάρτηση ιστολογίου όπου επεξηγείται το πρότζεκτ.

 

Στην περίπτωση του ZRX, οι δημιουργοί του κρυπτονομίσματος σκοπεύουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μοιράσουν 1,6 εκατομμύρια μάρκες μέσω του Coinbase. Με τρέχουσα τιμή 34 σεντ ανά μάρκα, ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε ποσό 500.000 δολαρίων περίπου.

 

Οι μάρκες ZRX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα πρότζεκτ blockchain γνωστό ως 0x, το οποίο προσφέρει ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο για την αγοραπωλησία μιας ευρείας γκάμας tokens.

 

Για το Coinbase, η ενημερωτική εκστρατεία για το ZRX συνιστά μια νέα φάση για την εταιρεία με την επωνυμία Earn, την οποία εξαγόρασε πέρυσι. Η Earn πλήρωνε τους χρήστες μικρό ποσό κρυπτονομισμάτων ως αντάλλαγμα για τη συμμετοχή σε μικρής κλίμακας προωθητικές ενέργειες. Μετά την εξαγορά, ο διευθύνων σύμβουλος της Earn, Balaji Srinivasan, έγινε επικεφαλής τεχνολογίας του Coinbase.

 

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....