Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 04/02/19

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο smartphone της Huawei

 

Σύμφωνα με το Bloomberg, η κινεζική εταιρεία Huawei παρουσίασε ένα νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο στην Κένυα, το οποίο στοχεύει ιδιαίτερα στη νεολαία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Όπως αναφέρει το Bloomberg, μιλώντας στην τελετή παρουσίασης στο Ναϊρόμπι, ο Στίβεν Λι, διευθυντής της Eastern Africa Mobile, θυγατρικής της Huawei, είπε ότι η νέα συσκευή που έχει τιμή πώλησης τα 180 δολάρια, θα είναι επίσης διαθέσιμη και μέσω του διαδικτύου για την καταχώρηση προ-παραγγελιών, καθώς η εμπορική προώθησή της θα αρχίσει στις 7 Φεβρουαρίου.

«Το κινητό Huawei Y7 Prime 2019 είναι κατασκευασμένο για την σημερινή δυναμική νεολαία, που διαπνέεται βαθιά από την κουλτούρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λι.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Huawei συνεργάζεται με την Lipa Later, μία εταιρία πιστωτικών συναλλαγών που επιτρέπει στους αγοραστές να αγοράσουν οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής τους και να πληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....