| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:15 - 08/01/2021

 

   Share

 

       Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, ας κάνουμε τον σταυρό μας. Με εορταστικά τραπεζώματα, πάρτι, εκκλησιασμούς χωρίς... αύριο και μπόλικη ανευθυνότητα, βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας!

 

 

            Ο καθένας έχει το προνόμιο της απόλυτης γνώσης, για το τις πταίει. Οι μεν και οι δε. Του ενός του... φταίνε τα λεωφορεία αλλά πάει στην εκκλησία. Του άλλου του φταίει η εκκλησία, αλλά πάει σε πορείες και συγκεντρώσεις. Του παραπέρα του φταίνε οι πορείες και οι συγκεντρώσεις και πάει σε τραπέζια. Του... πιο πέρα, του φταίνε τα τραπέζια και συνωστίζεται με άλλους σε μαγαζιά. Του... ακόμη πιο πέρα του φταίνε τα μαγαζιά, αλλά πάει σε κηδείες και μνημόσυνα. Υπάρχει υπερ-πληθώρα ανθρωπίνων εγκεφάλων που "ανακαλύπτουν" με ευκολία τους... υπαίτιους, αλλά το ρημάδι το μυαλό πάρα πολλών, δεν μπορεί να συλλάβει ότι αυτός ο ιός δεν συγχωρεί κανένα λάθος και δεν εξαιρεί κανέναν. Δεν αντιλαμβάνονται ότι μιλάμε επί της ουσίας για ένα βιολογικό "όπλο", το οποίο είναι αόρατο, άχρωμο και άγευστο. Ξέρουμε ότι προσβάλλει τον ανθρώπινο οργανισμό, ταλαιπωρεί και... σκοτώνει.

 

          Πραγματικά είναι άχαρο να συζητούμε για στατιστικές σχετικά με τους θανάτους, τους διασωληνωμένους και τα κρούσματα. Είναι δεδομένο ότι και το 2021 θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους παγκοσμίως και μερικές χιλιάδες ακόμη στη χώρα. Τα μέτρα προστασίας και η διαρκής επαγρύπνηση, είναι τα μόνα "όπλα" που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή έναντι του αόρατου "εισβολέα". Όλα τα υπόλοιπα, είναι για να βρίσκονται σε συζήτηση οι διάφορες "φυλές" που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με τα καλά και συμφέροντα ή τον βαθμό υπευθυνότητας και ανευθυνότητας.

 

          Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην οικονομική και κοινωνική ζωή σε ολόκληρη την υφήλιο, ενώ η επόμενη μέρα της ανασύνταξης των δυνάμεων για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας κρύβει πάρα πολλούς κινδύνους. Οι δαπάνες που κατέβαλαν τα κράτη θα καλυφθούν από φόρους και νέα δανεικά, ενώ η ζωή πολλών θα αλλάξει προς το χειρότερο. Το ζητούμενο για όλους είναι να φτάσουν... ζωντανοί έως την 21η ημέρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου. Για όσους το κάνουν θα είναι ένα πραγματικό δώρο ζωής, ενώ για τους υπολοίπους η ίδια η ζωή θα δώσει απαντήσεις για τους φόβους, τις ανασφάλειες, την υπερεκτιμημένη σιγουριά αλλά και την... ανοησία. Η ασφάλεια τους εμβολίου έγκειται σε δύο εξαιρετικά σημαντικούς παράγοντες.

 

          Ο πρώτος παράγοντας αφορά στην άμεση κινητοποίηση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας και κυρίως στην αποφασιστικότητα των κυβερνήσεων να δαπανήσουν δισεκατομμύρια δολάρια ή ευρώ, προκειμένου να βρεθεί γρήγορα ένα εμβόλιο, που θα δώσει το δικαίωμα στους πολλούς να θωρακιστούν και να "αγοράσουν" χρόνο μέχρι να επιτευχθεί η λεγόμενη "ανοσία της αγέλης". Προς την κατεύθυνση της διοχέτευσης πακτωλού χρημάτων λειτούργησε από την πρώτη στιγμή, το αμερικανικό κράτος.. Έτσι, ο... παλαβός Τραμπ, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας, συσσωρεύοντας και τεράστια ζημία στην οικονομία του, ήταν αυτός που κινητοποίησε την αμερικανική επιστημονική κοινότητα και τις φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να γίνονται έρευνες μέρα-νύχτα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το ύψος των διατιθέμενων ποσών. Πάλι καλά που έκανε και αυτό το καλό. Η αλαζονεία του και οι ανοησίες του περί... γρίπης, γκρέμισαν μέσα σε λίγους μήνες, όσα θετικά είχε δημιουργήσει στο αμερικανικό οικονομικό οικοδόμημα κατά τη διάρκεια της τετραετίας. Και αυτός ήταν ένας λόγος που ώθησε μερικά εκατομμύρια Αμερικανούς να τον τιμωρήσουν. Πήρε μέτρα στήριξης για την οικονομία της χώρας του, αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή "κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα" και το... έχυσε όλο. Τουλάχιστον άφησε την πολύτιμη παρακαταθήκη του εμβολίου. Το ίδιο συνέβη και στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και σε άλλες χώρες. 

 

          Ο δεύτερος παράγοντας αφορά στο γεγονός ότι μετά από ένα μεγάλο πλήγμα που προσιδιάζει σε κατάσταση παγκοσμίου πολέμου, κανείς δεν θα κάνει το λάθος να υιοθετήσει ένα... πρόχειρο εμβόλιο, το οποίο θα επιφέρει τεράστια κόστη στα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης των κρατών. Εν ολίγοις, κανείς δεν θέλει να... δηλητηριάσει τους πολίτες του, γιατί αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά σε βάθος πολλών ετών. Είναι η πρώτη και πιο απλή συλλογιστική ενός μέσου κοινού νου. Αν κάποιοι σκέφτονται ότι οι κυβερνήσεις ενέκριναν ένα εμβόλιο το οποίο θα... σκοτώνει, τότε είναι μακριά νυχτωμένοι σχετικά με το πώς δουλεύει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Κανείς δεν βγάζει εμβόλια για να... σκοτώσει, γιατί πολύ απλά το καπιταλιστικό σύστημα, δεν μπορεί να υπάρχει, αν δεν υπάρχουν υγιείς καταναλωτές. Και φυσικά, δεν μπορεί να υπάρχει όρθιο το καπιταλιστικό σύστημα σε περιόδους πανδημιών ή πολέμων. Αρκεί και μόνο ο απλός αυτός συλλογισμός, για να καταλάβουν οι... ανήσυχοι, ότι το εμβόλιο δεν θα είναι "όπλο μαζικής καταστροφής", αλλά το "φάρμακο" για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ο προβληματισμός είναι λογικός και επιβεβλημένος, αλλά η ανόητη απόρριψη για λόγους ιδεοληψίας, ή άποψης, ή... επαναστατικής κουταμάρας, μάλλον δεν ωφελούν. Όσο για τις παρενέργειες, γι αυτό υπάρχουν οι γιατροί για να εξετάσουν κάθε πιθανή περίπτωση, όπου θα μπορούσε να μετατρέψει το εμβόλιο σε... θανατηφόρο όπλο.

 

          Έχουμε μπροστά μας 5-7 μήνες για να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Τηρώντας κάθε στιγμή όλα τα μέτρα και φτάνοντας στους εμβολιασμούς και στην "ανοσία της αγέλης", είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα υπάρξουν εκατομμύρια κρούσματα παγκοσμίως και ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα νοσηλευτούν, εκ των οποίων ένα ποσοστό θα χάσει τη ζωή του. Εξετάζοντας τα βασικά στατιστικά στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής, μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα... απαισιόδοξοι για τις επόμενες αρκετές εβδομάδες. Το εμβόλιο αργεί ακόμη και μετά το καλοκαίρι, θα υπάρξει θεαματική βελτίωση. Κάποιοι δεν θα προλάβουν να εμβολιαστούν, καθώς η ανθρώπινη βλακεία αποτελεί τον καλύτερο "φίλο" του κορωνοϊού.

 

          Η Ελλάδα ήδη μετράει πάνω από 5.000 θανάτους και είμαστε πολύ καλύτερα από δεκάδες άλλες χώρες. Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά, από τη στιγμή που μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Δεν έχει νόημα να βάζουμε σε αυτό το... ζύγι την ανθρώπινη ζωή. Έχει όμως νόημα να αντιλαμβανόμαστε πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και πόσο τραγικά μπορεί να εξελιχθούν, αν λειτουργούμε ανοήτως και βλακωδώς! Και ευτυχώς που δεν είναι μέχρι στιγμής έτσι, όσο και αν υπάρχουν φόβοι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα... βράζει το πελεκούδι! Και λέμε μέχρι στιγμής, γιατί ο ιός κυκλοφορεί και... οπλοφοεί. Και δυστυχώς, βρίσκει γόνιμο έδαφος στη βλακεία όσων συμμετέχουν σε τραπέζια, σε συγκεντρώσεις εκκλησιαστικού χαρακτήρα ή κινητοποιήσεις.

 

          Τα ανθρώπινα λάθη πληρώνονται και είναι κρίμα να τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Ήδη, έχουν πληρώσει με τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα, πολλοί νέοι που δεν πίστευαν στον κορωνοϊό και στη μάσκα. Και επιπλέον, είναι πασίδηλο ότι ούτε το αφήγημα της... ανωτέρας δύναμης, δεν μπορεί να σώσει. Απέναντι στον ιό και τον θάνατο όλοι είναι ίδιοι. Δεν μετράει τι κόμμα ψηφίζεις, σε ποια επαγγελματική ομάδα ανήκεις, ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζεις, τι γραμματικές γνώσεις έχεις ή ποιο θρήσκευμα ασπάζεσαι. Τα πάντα υποτάσσονται στη σκληρή πραγματικότητα ενός φονικού ιού και λόγοι στοιχειώδους λογικής, επιβάλλουν ακραία υπευθυνότητα και πειθαρχία. Δυστυχώς, με το να δείχνει ο ένας τον άλλον για το ποιος φταίει περισσότερο για την εξάπλωση του ιού, δεν βγαίνει νόημα. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Είμαστε η χώρα όπου πριν πεντέμισι χρόνια, το 61% σ΄ ένα δημοψήφισμα-παρωδία, πίστεψε ότι ο... γάιδαρος έχει φτερά! Με βάση αυτήν την... αφάγωτη "προίκα", το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η βλακεία είναι "ζευγάρι" με τον κορωνοϊό, ενώ η λογική έχει μπει στη... διασωλήνωση! Όπως θα στρώσουν οι λίγοι ανεύθυνοι, έτσι θα κοιμηθούμε... όλοι! 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....