| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 13/03/2020

 

   Share

 

       Ο καταραμένος κορωνοϊός ήρθε για να μας αποδείξει ότι από τη μία στιγμή στην άλλη, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Όνειρα, σχεδιασμοί, αποφάσεις μιας ζωής, ανατρέπονται μέσα σε μερικά 24ωρα. Όπως ένας σεισμός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα σε σχέση με το εύρος και τη διάρκεια του πρωτοφανούς αυτού φαινομένου.

 

 

             Η παγκόσμια αναταραχή έρχεται να μας αποδείξει ότι υπάρχει ένας σκληρός πόλεμος που μπορεί να μην διεξάγεται με πυραύλους, βόμβες και σφαίρες, αλλά έχει πολύ πόνο σε ανθρώπινες ζωές και χρήμα. Τα κρούσματα σε ολόκληρο τον κόσμο αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και δύο από τις τρεις σημερινές γενιές καλούνται να αντιμετωπίσουν δυσάρεστες καταστάσεις που όμοιες τους, μπορεί να συνάντησαν μόνο οι πατεράδες και οι παππούδες μας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην Κατοχή.

 

          Αυτή τη στιγμή, η ανθρωπότητα κρατάει τις τύχες της κυριολεκτικά στα χέρια της. Γιατί ο κορωνοϊός σκοτώνει και θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους, αλλά μετά θα έρθει και η ώρα για να κάνουμε το ταμείο. Να δούμε τι μας στοίχισε όλη αυτή η ιστορία. Σε πρώτη φάση, όπως και στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα, πρέπει να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα, σιδηρά αυτο-πειθαρχία, σύνεση καθώς και με ακραίο τρόπο σε θέματα υγιεινής. Όταν όλοι κάνουμε ατομικά αυτό που πρέπει, το φαινόμενο θα περιοριστεί και μετά θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια πιο καλή διαχείριση της επόμενης μέρας.

 

          Ο κορωνοϊός προκαλεί και θα προκαλέσει ακόμη τεράστιες ζημιές σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι αυτό το φαινόμενο είναι "3 σε 1", καθώς θυμίζει αθροιστικά τις οικονομικές απώλειες από το κραχ του 1987 στις ΗΠΑ, την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων το 2001 και την κατάρρευση της Lehman Brothers. Μιλάμε δηλαδή για οικονομικά γεγονότα που ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, αλλά αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με μια υγειονομική "βόμβα" που ξεκίνησε από την Κίνα. Και από εκεί αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα. Η Κίνα αποτελεί αυτή τη στιγμή τον βασικό τροφοδότη του αναπτυγμένου δυτικού κόσμου σε πρώτες ύλες αλλά και τελικά προϊόντα. Η εξάπλωση του ιού στην Ιταλία κιι στη συνέχεια σε δεκάδες άλλες χώρες, οδήγησε μοιραία τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει τον πλανήτη σε κατάσταση πανδημίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε χώρα προχωρά στην εφαρμογή πρωτοκόλλων που προσιδιάζουν σε κατάσταση πολέμου.

 

          Το black out στις θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές διαμορφώνει την πρώτη στιβάδα, η οποία λειτουργεί ως χιονοστιβάδα που παρασύρει τον τουρισμό και τη βιομηχανία. Ο περιορισμός στην κίνηση των πολιτών επιφέρει διαλυτικές τάσεις στο λιανικό εμπόριο, στα ακίνητα και σε σειρά άλλων κλάδων. Η απονομή της Δικαιοσύνης δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα στους κανονικούς χρόνους. Η ζωή μας ανατρέπεται. Είναι η στιγμή που ο οικονομικός κύκλος βρίσκεται στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η κρίση στην πραγματική οικονομία από μια τέτοια υγειονομική "βόμβα" τεραστίων διαστάσεων, περνάει στο τραπεζικό σύστημα και στη συνέχεια επηρεάζει τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων που έχουν δανειστεί. Όταν απειλείται η ύπαρξη της επιχειρηματικής υπόστασης αρχίζει να λειτουργεί το σπιράλ της στάσης πληρωμών, της περικοπής μισθών και των απολύσεων. Το επόμενο στάδιο για κάποιες χώρες με μεγάλα προβλήματα μπορεί να είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός, οι εξεγέρσεις, η κατάλυση της έννομης τάξης ή και η απειλή αναταραχής με γειτονικές χώρες. 

 

          Η Ελλάδα, εκτός από την εν εξελίξει ασύμμετρη απειλή του κορωνοϊού έχει να αντιμετωπίσει και το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα με καταλύτη την Τουρκία, η οποία υπό την πίεση απανωτών... καρπαζιών σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο, επιθυμεί να εξαγάγει την κρίση σ΄ εμάς και στην Ευρώπη γενικά. Η άσκηση είναι πάρα πολύ δύσκολη από τη στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, εξελίσσονται καταστάσεις που ίσως μετατρέψουν την υγειονομική "βόμβα" του κορωνοϊού σε γεωπολιτικό "μπαζούκας" με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

          Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει με ψύχραιμες και αποφασιστικές κινήσεις να εμπνεύσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Συσπειρώνει τον λαό και βάζει στο παιχνίδι τους εταίρους της χώρας, ώστε και αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εν μέσω της μεγάλης δοκιμασίας που υφίστανται λόγω κορωνοϊού. Βαλλόμαστε από πρωτοφανείς καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, μας θέτουν ενώπιον νέων κινδύνων και μας αναγκάζουν να κινηθούμε πιο δυναμικά αλλά και πιο προνοητικά. Πάνω που είχαμε σηκώσει κεφάλι μετά από την προβληματική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τώρα μας έρχονται απανωτά χτυπήματα που ήταν... εκτός προγράμματος. Σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πόσο μεγάλη αξία είχε η ψήφος του... 2015. Γιατί αν δεν συνέβαινε το... ατύχημα με τους εγκληματίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα είχε καταφέρει να αξιοποιήσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την καλύτερη πενταετία της καλύτερης 8ετίας-9ετίας του πλανήτη.

 

          Τη διετία 2015-2016 δεν θα ήμασταν σε ύφεση, αλλά θα είχαμε ανάπτυξη πάνω από 2%, ενώ την τριετία 2017-2019 θα "τρέχαμε" πάνω από 3%. Όλα αυτά θα συνέβαιναν αν δεν είχαμε μπλέξει με τους παλαβούς Τσίπρα-Καμμένο-Βαρουφάκη και τη λοιπή παρέα άθλιων πολιτικάντηδων. Μιλάμε γι αυτούς που μας έχωσαν ακόμη πιο βαθιά στο μνημόνιο. Η Ελλάδα θα είχε υψηλότερο ΑΕΠ, δεν θα έμπλεκε με capital controls και πλειστηριασμούς και θα ήμασταν σε θέση να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα τις κολοσσιαίες συνέπειες από τον κορωνοϊό. Βέβαια, με αναφορές στο παρελθόν και με τα αν, δεν βγαίνει τίποτα. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, αλλά μπορεί να αποτελέσει οδηγό για να μην ξανακάνουμε τις ίδιες βλακείες. 

 

          Η εξέλιξη του κορωνοϊού απαιτεί ακραία υπευθυνότητα απ΄ όλους. Βέβαια, δεν έχουμε αυταπάτες και δεν πιστεύουμε σε θεαματικά αποτελέσματα από έναν λαό που πριν από 5 χρόνια ψήφισε σε ποσοστό 62% ότι η γη έχει σχήμα... πυραμίδας! Ίσως όμως, το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή αθροίζονται οι προκλήσεις του Λαθρομεταναστευτικού και των τουρκικών απειλών, να μας κάνει πιο συνετούς. Η υπεύθυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπνέει ασφάλεια και οι πολίτες σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό πείθονται ότι γίνεται το σωστό. Οι μόνοι που ενδεχομένως δεν συνειδητοποιούν το βάρος των ασύμμετρων απειλών που υφιστάμεθα είναι οι γνωστοί άγνωστοι... ψευτοεπαναστάτες και όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες και... συμμετρικό κόμπλεξ. Είναι παρήγορο το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίζεται κάπως... μαζεμένη, βλέποντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων να τις ρίχνουν τη μία... καρπαζιά μετά την άλλη.

 

          Είμαστε στο σημείο μηδέν. Με πειθαρχία και λογική θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας, έτσι ώστε να τον περιορίσουμε. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, τηρούμε σχολαστικά τους όρους υγιεινής, φερόμαστε υπεύθυνα και προστατεύουμε ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες με "βαρύ" ιατρικό ιστορικό. Με υπομονή πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δευτερογενείς συνέπειες στην οικονομική μας καθημερινότητα. Η ζωή μας θα αλλάξει και θα αλλάξει δραστικά και δραματικά. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για ένα νέο πλάνο ζωής, γιατί όταν γίνεται ένας σεισμός και πέφτει το σπίτι σου, η επόμενη μέρα είναι δραματική και πολύ δύσκολη.

 

          Με εθνική συστράτευση, ομοψυχία και απομόνωση των ακραίων στοιχείων από κάθε πλευρά, είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι μια ευρωπαϊκή χώρα δεν κάμπτεται, ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις από έκτακτες καταστάσεις και ταυτόχρονα διαθέτει ένα εθνικό μέτωπο που την επομένη της όποιας κρίσης, τρώει... σίδερα! Διδάσκουμε πολιτισμό σε αντίθεση με αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν για τον fake πολιτισμό τους και τις ψεύτικες δημοκρατικές ευαισθησίες τους. Η ατομική ευθύνη είναι δεδομένη. Δεν περισσεύει κανένας, αλλά και κανένας δεν πρέπει να μειώνει την εθνική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα δεν υπάρχει κανένας διχασμός. Ολόκληρη η κοινωνία είτε ενεργητικά, είτε παθητικά στηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση. Όσοι δεν το πράττουν, προφανώς είναι κομπλεξικοί και στερούνται στοιχειώδους αντίληψης των πραγμάτων. Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους! Ο Θεός μαζί μας!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....