| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Παρασκευή, 13:00 - 31/07/2020

 

   Share

 

        Από το 1981 και μετά η χώρα εισήλθε με μεγάλη... ταχύτητα στον αστερισμό του λαϊκισμού. Επί δεκαετίες, διάφοροι πολιτικοί τυχοδιώκτες κυβέρνησαν ή επεδίωξαν να κυβερνήσουν στήνοντας "μαγαζιά" και παραμάγαζα με... πελάτες που ήταν έτοιμοι να αγοράσουν την... ψεύτικη πραμάτεια τους. Συμμέτοχος σε αυτήν την τραγωδία ήταν αναμφίβολα ο ελληνικός λαός. Χρησιμοποίησε ως... βόμβα Ναπάλμ την ψήφο του.  Ενέδωσε σε αυτούς που του έταξαν λαγούς με πετραχήλια. Δεν ρώτησε για τον λογαριασμό που θα του έρθει, γιατί υπήρχε η παγιωμένη αντίληψη του δωρεάν γεύματος. Όμως, στη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν και για να έχεις να φας πρέπει να κοπιάσεις...

 

 

            Ο εθιστικός με τα κατά συρροήν ψέματα ανεύθυνων λαϊκιστών, , διαμόρφωσε μια νέα κοινωνική πραγματικότητα. Αξίες και ιδανικά έχασαν έδαφος και η ανοχή στον παραλογισμό έγινε δεύτερη φύση για πολλούς. Κρίσιμα μεγέθη του εκλογικού σώματος πίστεψαν ψεύτες και λαϊκιστές, γυρίζοντας την πλάτη σε υπεύθυνους και ρεαλιστές πολιτικούς. Ο ελληνικός λαός πίστευε ότι το σώμα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας είναι υγιές και όλοι αυτοί που βλέπουν το αντίθετο είναι οι... κακοί. Είναι τα... όργανα των ξένων δυνάμεων που δεν θέλουν να δουν τον Έλληνα να προκόβει. Τρομάρα μας...

 

            Το πέρασμα από την εξουσία μιας συμμορίας πολιτικών... τίποτα που ξεκίνησαν από καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, δρόμους και πεζοδρόμια, πρέπει να αποτελεί έναν φάρο που θα μας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Σίγουρα δεν μπορεί να πηγαίνουμε αντίθετα σε μονόδρομο.  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με ανάστημα έδωσαν μάχες για να πείσουν αυτόν τον δύσμοιρο λαό ώστε να εγκαταλείψει ψευδεπίγραφα συνθήματα ανεύθυνων λαίκιστών και τυχοδιωκτών που υπέσκαπταν το μέλλον του, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.

 

            Η ιστορική πρόκληση για τη χώρα με βάση όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, συνίσταται στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου πολιτικής σκέψης και κοινωνικής κουλτούρας. Απαραίτητη προϋπόθεση για μια τέτοια υπέρβαση είναι η αλλαγή των προτύπων και η ενεργοποίηση ενός μηχανισμού διάδοσης ιδεών και γνώσεων μέσα από την Παιδεία και την Εκπαίδευση. Δύσκολο το εγχείρημα, αν συνειδητοποιήσουμε τι υπάρχει γύρω μας! Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Βέβαια, η κοινωνία μας αλλάζει, αλλά όχι με τους επιθυμητούς ρυθμούς και μάλλον όχι προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Και αυτό είναι... φυσιολογικό αν λάβουμε υπόψιν μας ότι εκπαιδεύτηκε ώστε να βγάζει τον χειρότερο εαυτό της. Οι ηγέτες πρέπει να είναι μπροστά από την εποχή τους και να καθοδηγούν τον λαό. Αν πηγαίνουν με τα... νερά του, τότε δεν θα διστάσουν να συμπεριφερθούν ως κοινοί απατεώνες και να αναπτύξουν τυχοδιωκτικά ένστικτα. Ο λαός θέλει παραμύθι και μισεί οτιδήποτε του χαλάει το... όνειρο μέσα από τις παραμέτρους μιας σκληρής πραγματικότητας.

 

            Η οικονομική χρεοκοπία της χώρας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την εκδήλωση των συμπτωμάτων μιας γενικευμένης αξιακής, θεσμικής, ιδεολογικής, πολιτισμικής και μορφωτικής παρακμής. Σκοπίμως κάποιοι πολιτικοί τυχοδιώκτες φρόντισαν να "ναρκώσουν" τον ελληνικό λαό. Τον έφεραν σε σημείο... μαστούρας με τους... φανταστικούς παραδείσους που του υπόσχονταν. Κάποιοι έλεγαν αλήθειες και φρόντιζαν για το νοικοκύρεμα της χώρας και κάποιοι άλλοι υπηρετούσαν τον λαϊκισμό και τον παρασιτισμό. Ό,τι ακολούθησε ήταν απλά η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν τρως, πίνεις και καπνίζεις χωρίς μέτρα, γοητεύεσαι από όσους σου λένε ότι είσαι θηρίο και μισείς όσους σου λένε ότι κινδυνεύεις να υποστείς έμφραγμα, εγκεφαλικό ή κάποια νεοπλασία. Καταραμένοι οι ειλικρινείς, ευλογημένοι οι κόλακες. Και όταν γίνει η... στραβή, πάντα κάποιος... άλλος θα σου φταίει. Ποτέ εσύ. Θα νομίζεις ότι όλα τα έκανες σωστά, αλλά κάποιοι σε κορόιδεψαν, ενώ εξ΄ αρχής πιάστηκες κορόιδο γιατί τους πίστεψες.

 

            Όλες οι κοινωνίες επηρεάζονται από τον λαϊκισμό. Δεν είναι μόνο δικό μας γνώρισμα. Απλά εμείς αποτελούμε παράδειγμα προς αποφυγή με τη... σφοδρότητα με την οποία υιοθετήσαμε το... σοσιαλιστικό όνειρο και τα παραμύθια της... Χαλιμάς που μας σερβίριζαν διάφοροι τύποι που είχαν άλλες επιδιώξεις. Οι Νεοέλληνες μυήθηκαν στο μοτίβο της ήσσονος προσπάθειας "απαιτώντας" δυσανάλογα υψηλό όφελος. Αποθέωση αυτής της παρασιτικής νοοτροπίας συνιστά το θράσος κάποιων νεολαίων να ζητούν την προαγωγή στα εξάμηνα των πανεπιστημίων με... λευκές κόλλες! Πρόκειται για παράσιτα που βλέπουν το πτυχίο ως πάτημα για μια εξασφαλισμένη δουλειά στα σαλόνια της νομενκλατούρας ή στις... υπόγες όπου στήνονται οι μηχανορραφίες. Μαγκιά, τεμπελιά, φουλ παραμύθι για την... επανάσταση και εις υγείαν των κορόιδων! Μόνο που δεν ξέρουμε αν θα πήγαιναν να τους εξετάσει ένας γιατρός που πήρε πτυχίο με βαθμό 5,1!

 

            Το αυτονόητο στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων χάνει την ουσία του και ο ρεαλισμός δεν... επιτρέπεται γιατί χαλάει το... όνειρο που δημιουργεί το "ναρκωτικό" του... φανταστικού "παραδείσου". Καπιταλισμός όταν γεμίζει η τσέπη και κομμουνισμός όταν υπάρχουν υποχρεώσεις και απαιτείται υπακοή σε κανόνες. Η νεοελληνική ασωτία συνοδεύτηκε από την αυθάδεια, την ανομία, την εκδήλωση  φαινομένων αναρχίας. Από την εποχή του μέτρου, της σύνεσης, του ρεαλισμού και της δημιουργίας φτάσαμε στην εποχή της κρατικοδίαιτης σπατάλης,  στην αμετροέπεια, στην ασυνέπεια και στη... μαγκιά! Η πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία ήταν προδιαγεγραμμένη λόγω του ξεχειλώματος στις κρατικές δαπάνες αλλά και της υπερφορολόγησης που διαμόρφωσε νέα ήθη και έθιμα στην ελληνική κοινωνία ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς άμυνας μέσω της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής.. Όλα ένα λάθος, από την αρχή.

 

            Το 1994 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε επιχειρήσει μέσα από μια ιστορική ομιλία του στη Βουλή, λίγους μήνες μετά την εκλογική του ήττα, να μας ανοίξει τα... μάτια, αφού είχε προσπαθήσει νωρίτερα ως πρωθυπουργός, να διαμορφώσει τις βάσεις για έλεγχο του δημοσίου χρέους, ενός υγιούς μοντέλου ανάπτυξης και σπασίματος των παρασιτικών νοοτροπιών. Αλλά ο ελληνικός λαός δεν ήθελε. Όταν το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη, προώθησε την ασφαλιστική μεταρρύθμιση Γιαννίτση, αλλά αυτή έμεινε στα... χαρτιά, τότε το πράγμα "μιλούσε" από μόνο του σχετικά με την πορεία μας. Η κατάστση είχε ξεφύγει με αφετηρία τη δεκαετία του ΄ 80 και η χιονοστιβάδα ήταν προ των... κεφαλών μας!

 

            Η μεταπολίτευση δημιούργησε μια νέα γενιά πολιτικών. Κάποιοι από αυτούς παρέμειναν βέβαια υπεύθυνοι, ρεαλιστές και συνετοί. Κάποιοι άλλοι όμως στο όνομα του... λαού, πήραν τις χειρότερες αποφάσεις για το μέλλον του, μέσα από τα ωραία τους... παραμυθάκια. Αποκόμισαν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη και όταν θα καταλάβαιναν τα κορόιδα τη ζημιά, αυτοί θα ήταν στον... άλλον κόσμο ή εκτός πολιτικής.  Ή, το παράδειγμα τους, θα αποτελούσε πηγή... έμπνευσης για νέας κοπής πολιτικά... παρατράγουδα. Κάτι που συνέβη με κάποιους τύπους που βαρούσαν τα... νταούλια και έπαιζαν τους... ζουρνάδες τους!

 

            Η χώρα έχει ανάγκη από statesmen και όχι από πολιτικά ρετάλια. Η Ιστορία γράφεται από αυτούς που τολμούν βραχυπρόθεσμα ρισκάροντας το πολιτικό τους κεφάλαιο για χάρη της πατρίδας και όχι από αυτούς που τζογάρουν σε μια... βραδιά για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία και την ανυπαρξία τους. Είναι ιστορική η ευθύνη όλων των πολιτών, να γυρίσουν την πλάτη στα πολιτικά παρατράγουδα των "White House" και των... θυγατρικών "μαγαζιών" του. Είναι χρέος όλων να προσεγγίσουν πολιτικούς με σύγχρονη πολιτική σκέψη, επάρκεια, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα και όραμα. Όταν ποντάρεις σε "ψόφιο" άλογο και περιμένεις να πας... ταμείο, τότε η πραγματικότητα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις ζημιές σου. Αυτά παθαίνει όποιος "αγοράζει" λαϊκισμό "πουλώντας" το μέλλον, τόσο το δικό του όσο και των επόμενων γενεών... 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....