Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:52 - 08/11/18

Αιχμηρό δημοσίευμα του Bloomberg για το Μακρόν

 

Όπως με δεικτικό τρόπο σχολιάζει το Bloomnberg, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, επισκέπτεται αυτή την εβδομάδα πεδία μάχης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, θέλοντας να αναδείξει τους κινδύνους από την αναβίωση του εθνικισμού στην Ευρώπη.Οι ψηφοφόροι δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα. Ανησυχούν περισσότερο για το εάν θα αντιμετωπίσει την αποβιομηχανοποίηση, που δοκιμάζει τα βορειανατολικά της χώρας εδώ και δεκαετίες. 

 

 

Όπως γράφει το Bloomberg, όταν ο Μακρόν προειδοποιεί για την παγκόσμια απειλή της κλιματικής αλλαγής, οργισμένοι οι ψηφοφόροι θέλουν να ξέρουν γιατί οι δεσμεύσεις του μεταφράζονται σε αύξηση της τιμής της βενζίνης και μείωση των συντάξεων. Οι προειδοποιήσεις του για τα μαθήματα από το αιματηρό παρελθόν της Ευρώπης πνίγονται στις υποσχέσεις των εθνικιστών για ένα πιο εύκολο μέλλον, από τη στιγμή, που η Γαλλία θα υπερασπιστεί τα σύνορά της. 

 

Με τη δημοτικότητα του Μακρόν να υποχωρεί σε νέα χαμηλά σχεδόν κάθε εβδομάδα, η διαμαρτυρία για την αύξηση στις τιμές της βενζίνης, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, κινδυνεύει να μετατραπεί σε εκδήλωση των εθνικιστών κατά του προέδρου. Ο ίδιος όμως αρνείται να αλλάξει ρότα. 

 

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η μάχη του κατά των «σκοτεινών δυνάμεων», όπως τις αποκαλεί δεν πηγαίνει καλά. Πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να πείσει τους ψηφοφόρους ότι η απειλή είναι πραγματική και κυρίως ότι αυτός έχει να τους προσφέρει λύσεις. 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....