| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Αμερικανικές εκλογές 2020, η πρώτη δήλωση Μπάιντεν: Πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές

 

Τετάρτη, 04/11/2020

 

   Share

 

Μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό απηύθυνε αυτή την ώρα ο Τζο Μπάιντεν, εν μέσω της καταμέτρησης των ψήφων των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

 

 

Σε θρίλερ έχουν μετατραπεί οι αμερικανικές εκλογές, με τον Τζο Μπάιντεν να κάνει ανακοινώσεις, λέγοντας ότι ψήφισαν περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

«Πιστεύω θα είμαστε νικητές», ήταν το πρώτο μήνυμα του Τζο Μπαίντεν προς τον αμερικάνικο λαό.

 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και της New York Times, τον τελευταίο μεγάλο εκλέκτορα που είχε απομείνει στην Πολιτεία του Μέιν.

 

Ο Τραμπ συγκεντρώνει πλέον 214 εκλέκτορες, από τους 270 που χρειάζεται για να επανεκλεγεί.

 

Ο Τζο Μπάιντεν προηγείται προς το παρόν, με 248 εκλέκτορες και ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οριστικά αποτελέσματα σε πολλές πολιτείες-κλειδιά, όπως στο Μίσιγκαν, την Τζόρτζια και την Πενσιλβάνια.

 

Σε όλες τις Πολιτείες, όποιος εξασφαλίζει την πλειοψηφία κερδίζει και όλους τους μεγάλους εκλέκτορες, εκτός από το Μέιν και τη Νεμπράσκα που ακολουθούν διαφορετικό σύστημα.

 

Το Μέιν δίνει δύο εκλέκτορες σε όποιον κερδίσει τη λαϊκή ψήφο στο σύνολο της Πολιτείας (στη συγκεκριμένη περίπτωση στον Μπάιντεν) και τους άλλους δύο στους νικητές των δύο εκλογικών περιφερειών του.

 

Ο πρώτος πήγε και αυτός στον Μπάιντεν ενώ τον δεύτερο τον κερδίζει ο Τραμπ. Το ίδιο σύστημα ακολουθεί και η Νεμπράσκα.

 

Ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει την Πολιτεία του Γουισκόνσιν, σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, όπως του πρακτορείου Associated Press και του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

 

Το Γουισκόνσιν αναδεικνύει 10 εκλέκτορες.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....