Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

21/12/18

Αναδρομικά: «Ψυχρολουσία» για τους συνταξιούχους - Μειώσεις που ξεπερνούν το 75% είδαν στα ATM

 

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταβολή των αναδρομικών. Μπορεί τα ποσά να μπήκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων όμως τα χρήματα φαίνεται πως είναι κατά πολύ μειωμένα.

 

 

Μάλιστα έντσολοι και απόστρατοι διαπίστωσαν ότι αυτά τα οποία εξαγγέλθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς τα μικτά ποσά που υποτίθεται ότι θα κατατίθονταν στους λογαριασμούς τους ήταν διπλάσια από αυτά που πήραν τελικά.

 

Αλαλούμ έχει δημιουργηθεί ωστόσο και με το γεγονός ότι πολλοί αν και είχαν τον ίδιο βαθμό και τα ίδια έτη υπηρεσίας είδαν τελειώς διαφορετικά ποσά με τις διαφορές να φτάνουν ακόμα και στα 600 ευρώ.

 

Μεγάλη ομάδα συνταξιούχων είδε ποσά κάτω από τα 100 ευρώ, ενώ πολλοί δεν είδαν κανένα ποσό στον λογαριασμό τους καθώς άλλαξαν κλίμακα και έχουν πλέον μεγαλύτερες κρατήσεις.

 

Όπως καταγγέλλει, μιλώντας στον Σκάι, συνταξιούχος η σύνταξή του ήταν μειωμένη κατά 276 ευρώ.

 

«Μου έκοψαν τη σύνταξη κατά 276 ευρώ. Είμαι συνταξιούχος του Δημοσίου, έπαιρνα καθαρά 1.250 ευρώ και έλαβα 973 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο ίδιος τόνισε ότι έχει 80% αναπηρία και ο γιος του είναι ΑμεΑ, ενώ όπως είπε τα έξοδα είναι ήδη πολλά και δεν ξέρει πώς θα τα βγάλει .«Έχω να πληρώσω 350 ευρώ στις τράπεζες λόγω του ότι είμαι στον νόμο Κατσέλη, 265 ευρώ τέλη κυκλοφορία ενώ για φαρμακείο κάθε μήνα ξοδεύω 150- 170 ευρώ». υποστήριξε ο καταγγέλλων. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι απευθύνθηκε σε βουλευτές του νομού του για το θέμα του, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....