Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 31/12/18

Αυτά είναι τα καλύτερα smartphones του 2018

 

Το 2018 ήταν μια χρονιά γεμάτη αναταραχές όσον αφορά την κυκλοφορία premium κινητών τηλεφώνων, με νέα μοντέλα τόσο από την Apple όσο και από την Samsung να το κάνουν όλο και πιο δύσκολο για τους χρήστες να επιλέξουν ποια είναι η καλύτερη συσκευή της αγοράς.

 

 

Τα μοντέλα αυτά προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα επεξεργαστή, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πεντακάθαρη εικόνα. Αυτά είναι, λοιπόν, τα καλύτερα smartphones για το 2018.

10. LG V40 THINQ

Χαρακτηριστικά: Το εν λόγω smartphone διαθέτει τον εντυπωσιακό αριθμό των πέντε καμερών, με τρεις να βρίσκονται στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό. Διαθέτει, ακόμα ένα 3.5mm headphone jack, ασύρματη φόρτιση, επεκτάσιμη κάρτα μνήμης microSD, μια οθόνη που καταπιάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος του κινητού και εξαιρετικό σύστημα ήχου. Τέλος, η μπαταρία του είναι 3.300 mAh.

Τιμή: 900 δολάρια

9. HUAWEI MATE 20 PRO

Χαρακτηριστικά: Το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει βελτιωμένη μπαταρία και ποιότητα σε σχέση με τα προηγούμενα της εταιρείας. Επίσης, η φωτεινή HD οθόνη του και τα νέα του χαρακτηριστικά το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό στο αγοραστικό κοινό. Συγκεκριμένα, διαθέτει ασύρματη φόρτιση, ισχυρό επεξεργαστή που επιτρέπει στον χρήστη να εργάζεται σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, αναγνώριση προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Τιμή: 1.049 ευρώ

8. SONY XPERIA XZ3

Χαρακτηριστικά: Διαθέτει κάμερα 19 megapixel, καταγραφή βίντεο HDR και μεγάλη οθόνη εξαιρετικής ποιότητας. Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το ότι διαθέτει εφαρμογή «3D Creator», η οποία επιτρέπει στον χρήστη να σκανάρει αντικείμενα, πρόσωπα και να λαμβάνει με αυτόν τον τρόπο την τρισδιάστατη απεικόνισή τους.

Τιμή: 644- 925 ευρώ

7. ONEPLUS 6T

Χαρακτηριστικά: Είναι ένα σημαντικά πιο οικονομικό smartphone, σε σχέση με αυτά της Apple και της Samsung. Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα κινητά των μεγαλύτερων εταιρειών, όπως αναγνώριση προσώπου, σκανάρισμα δακτύλου, γρήγορη φόρτιση και μπορεί ουσιαστικά να κάνει ό,τι και το Galaxy S9. Βέβαια, το λογισμικό επεξεργασίας της εικόνας δεν είναι τόσο καλό όσο τα άλλα smartphones και δεν είναι αδιάβροχο.

Τιμή: 579- 1.005 ευρώ

6. GOOGLE PIXEL 3 XL

Χαρακτηριστικά: Διαθέτει μια εξαιρετική κάμερα, με τη δυνατότητα δημιουργίας μιας δυναμικής εικόνας. Τα χρώματα είναι πολύ πιο φωτεινά και η φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό είναι πολύ καλύτερες. Η κάμερα έχει ακόμη τη δυνατότητα να κάνει ζουμ αυτόματα. Ένα επιπλέον αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει την εφαρμογή «Digital Wellbeing» που παρακολουθεί πόση ώρα περνά ο χρήστης σε κάποιες εφαρμογές και του επιτρέπει να θέσει όριο στη χρήση τους.

Τιμή: 988- 1.230 ευρώ

 

5. SAMSUNG GALAXY NOTE 9

Χαρακτηριστικά: Το stylus που διαθέτει το εν λόγω μοντέλο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράψει κανείς σε εφαρμογές ή να στείλει μηνύματα με gif. Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό του stylus είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουμπί Bluetooth, επιτρέποντας στον χρήστη να τραβήξει μια σέλφι από απόσταση ή με ένα selfie stick για παράδειγμα. Έχει λίγο καλύτερη μπαταρία και επεξεργαστή σε σχέση με το S9.

Τιμή: 1.048- 1.299 ευρώ

4. IPHONE 8

Χαρακτηριστικά: Είναι ουσιαστικά ακριβώς το ίδιο με το iPhone XS, πέρα από κάποιες ιδιότητές του όπως η οθόνη LCD, η απουσία animojis ή memojis και η απουσία αναγνώρισης προσώπου. Επίσης, ο επεξεργαστής του είναι λίγο πιο αργός σε σχέση με το iPhone XS, αλλά αυτό δεν είναι κάτι προκαλεί πρόβλημα στον χρήστη.

Τιμή: 749- 1.049 ευρώ

3. IPHONE XR

Χαρακτηριστικά: Είναι πιο οικονομικό σε σχέση με το iPhone XS λόγω της οθόνης LCD. Επίσης, διαθέτει εξωτερική κάμερα, επομένως δεν θα μπορεί να κάνει λήψεις όπου το φόντο είναι θολό. Κατά τ’ άλλα είναι ακριβώς ίδιο με το iPhone XS.

Τιμή: 929- 1.119 ευρώ

2. SAMSUNG GALAXY S9

Χαρακτηριστικά: Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί ουσιαστικά το αντίστοιχο του iPhone XS σε Android. Η μεγάλη οθόνη είναι ιδιαίτερα βολική στη χρήση, ενώ το smartphone διαθέτει επιπλέον εξαιρετική κάμερα, καθώς προσαρμόζεται στις συνθήκες λήψης έτσι ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να ασχοληθεί με τις εξειδικευμένες ρυθμίσεις. Τέλος, διαθέτει emoji επαυξημένης πραγματικότητας.

Τιμή: 699- 798 ευρώ

1. IPHONE XS

Χαρακτηριστικά: Η ταχύτητα, η ασφάλεια και η σταθερή κάμερα, το κάνουν το καλύτερο iPhone μέχρι σήμερα. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη και τη δυνατότητα να έχει κανείς δύο αριθμούς κινητού σε μια συσκευή. Τέλος, διαθέτει τα δημοφιλή animojis ή memojis και αναγνώριση προσώπου.

Τιμή: 1.229- 1.789 ευρώ

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....