Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 10/10/18

Αυτές είναι οι εταιρείες με τα πιο ακριβά εμπορικά σήματα παγκοσμίως

 

Τα στοιχεία προέρχονται από τον κατάλογο των δημοφιλέστερων και ακριβότερων εμπορικών σημάτων της εταιρείας επιχειρηματικών συμβούλων Interbrand.

 

 

Το κριτήριο βάσει του οποίου η Interbrand επιλέγει τις πιο εμπορικές επιχειρήσεις, είναι κατά πόσον το εμπορικό τους σήμα επηρεάζει τον καταναλωτή ώστε να πάρει τη μία ή την άλλη απόφαση για να κάνει κάποια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι το εμπορικό σήμα έχει βαρύνουσα σημασία και μετράει περισσότερο από την τιμή ή το πόσο εύχρηστο είναι ένα προϊόν.

 

Η Interbrand καταρτίζει κάθε χρόνο κατάλογο με 100 εταιρείες από διάφορους κλάδους. Φέτος, ο κλάδος που εμφανίζει ανάπτυξη κατά 42% όσον αφορά τις δραστηριότητες είναι αυτός της υψηλής ραπτικής και των ειδών πολυτελείας. Πέραν των ειδών πολυτελείας, οι άλλοι κλάδοι που εκπροσωπούνται στη λίστα είναι της αυτοκινητοβιομηχανίας, των καταναλωτικών αγαθών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και της υψηλής τεχνολογίας.

 

10. MCDONALD’S

43,4 δισ. δολάρια

 

9. FACEBOOK

45,1 δισ. δολάρια

 

8. MERCEDES- BENZ

48,6 δισ. δολάρια

 

7. TOYOTA

53,4 δισ. δολάρια

 

6. SAMSUNG

59,9 δισ. δολάρια

 

5. COCA-COLA

66,3 δισ. δολάρια

 

4. MICROSOFT

92,7 δισ. δολάρια

 

3. AMAZON

100,8 δισ. δολάρια

 

2. GOOGLE

155,5 δισ. δολάρια

 

1. APPLE

214,5 δισ. δολάρια

 

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....