| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Αυτές τις νέες δυνατότητες πρέπει να αναζητήστε στα smartphones το 2021

 

Τρίτη, 00:01 - 05/01/2021

 

   Share

 

του Aaron Pressman

 

Παρά την πανδημία, οι εταιρείες κινητών τηλεφώνων συνέχισαν να κυκλοφορούν νέα μοντέλα το 2020. Το πιο δημοφιλές νέο χαρακτηριστικό που προστέθηκε φέτος ήταν η συμβατότητα με τα εξαιρετικά γρήγορα δίκτυα 5G. Ορισμένοι αναλυτές βρήκαν ότι το νέο iPhone 12 φτάνει ταχύτητες λήψης σχεδόν 3 GB ανά δευτερόλεπτο υπό τις σωστές συνθήκες. Τι προσφέρουν λοιπόν τα καλύτερα τηλέφωνα το 2021;

 

 

Το 2020, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy Z Fold2 και το αναβιωμένο Razr της Motorola απέδειξαν τελικά ότι οι κατασκευαστές θα μπορούσαν να παραγάγουν οθόνες που αναδιπλώνονται χωρίς να ραγίζουν ή να ξεφλουδίζουν μετά από λίγους μήνες χρήσης. Αλλά αυτά τα τηλέφωνα κοστίζουν επίσης από 1.500 έως 2.000 δολάρια. Ο TM Roh, επικεφαλής του κλάδου κινητών επικοινωνιών της Samsung, υπαινίχθηκε χαμηλότερες τιμές το επόμενο έτος, γράφοντας σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου ότι η αναδιπλούμενη σειρά της εταιρείας το 2021 θα είναι «πιο προσιτή για όλους».

 

Μερικά μοντέλα τον περασμένο χρόνο, όπως το Galaxy S20 Ultra της Samsung, εφάρμοσαν ένα τέχνασμα για να ενσωματώσουν έναν μακρύτερο φακό σε ένα λεπτότερο τηλέφωνο τοποθετώντας τον στο πλάι και χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη για να τραβάνε φωτογραφία, σε στυλ περισκοπίου. Οι φήμες από την Ασία υποδηλώνουν ότι η Apple εξετάζει την τεχνολογία περισκοπίου για τα μελλοντικά iPhone, πιθανώς το επόμενο έτος.

 

Η φετινή χρονιά έπρεπε να είναι η χρονιά του 5G, αλλά ενώ οι κατασκευαστές τηλεφώνων όπως η Apple και η Samsung έκαναν τη δουλειά τους στην ανάπτυξη συμβατών συσκευών, οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας υστερούσαν. Η ανάπτυξη της υποδομής θα ξεκινήσει το επόμενο έτος, και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών δημοπρατεί αυτήν τη στιγμή μερικές επιπλέον συχνότητες ιδανικά για 5G.

 

Τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια, η Apple έχει προσθέσει ένα εξαιρετικά ευρυζωνικό τσιπ στα τηλέφωνά της ως τρόπο για τα iPhone να αναγνωρίζουν το ένα το άλλο πιο γρήγορα για την ανταλλαγή αρχείων. Η τεχνολογία είναι τέτοιας ακριβείας που μπορεί να υπολογίσει τοποθεσίες με ακρίβεια εκατοστών. Τα sedan Σειράς 5 της BMW για το 2021 είναι από τα πρώτα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους ως κλειδί.

 

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....