Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

05/11/18

Αυτός είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Alpha TV

 

Όπως αναμένονταν και ίσως συντομότερα, αλλαγές φέρνει για την τηλεόραση του Alpha η αμφιλεγόμενη εξαγορά από την Motor Oil.

 

 

Οπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, νέος διευθύνων σύμβουλος είναι πλέον ο Μανώλης Δραϊνάκης, ένας άνθρωπος που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

 

«Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

 

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Στην Motor Oil συμφερόντων Β. Βαρδινογιάννη, πέρασε το 50% των μετοχών του Alpha. Για την ακρίβεια η θυγατρική της Motor Oil, κυπριακή εταιρεία SEILLA ENTERPRISES LIMITED απέκτησε το 50% συν δυο μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

 

Το τίμημα ανέρχεται στα 33 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 20 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....