Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:45 - 26/10/18

«Το πολιτικό κλίμα δηλητηριάζει» το ονοματολογικό

 

Στο ζήτημα του ονοματολογικού μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ αναφέρεται άρθρο της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung. Σε αυτό επισημαίνονται οι πολιτικές συνέπειες της συμφωνίας και στις δυο χώρες. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα το άρθρο αναφέρει:

 

 

Σ«Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δεν κρύβει την απορριπτική του στάση όσον αφορά μια συμβιβαστική λύση. Παρ’ όλα αυτά ο Τσίπρας αποφεύγει μια ανοιχτή αντιπαράθεση με τον κυβερνητικό του εταίρο αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πιθανές πρόωρες εκλογές θα στοίχιζαν στον ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία. Σε αυτά τα συμφραζόμενα ταιριάζει και η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αρχιτέκτονα της συμφωνίας, μετά από έντονη λογομαχία με τον υπουργό Άμυνας Καμμένο, κατά την οποία όπως εξήγησε ο Κοτζιάς, δεν έλαβε αρκετή υποστήριξη από τον πρωθυπουργό. 

 

Ο συμβιβασμός μεταξύ Ελλάδας και ‘Μακεδονίας' για το όνομα ξεπέρασε ένα σημαντικό πρώτο εμπόδιο. Το πολιτικό κλίμα όμως συνεχίζει να δηλητηριάζει το ζήτημα και στις δυο πλευρές των συνόρων».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....