Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

29/10/18

Δέκα στελέχη της επιχείρησης καλούνται ως ύποπτοι για τη Folli Follie

 

Σε εξηγήσεις, σε αυτή τη φάση ως ύποπτοι, για τη διάπραξη κακουργημάτων, καλούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 10 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Folli Follie, για εξαιρετικά σοβαρά αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ενώ η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και άλλες κλήσεις σε άτομα που θα προκύψει, ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ευθύνονται για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κλήση ήδη έχουν λάβει ώστε να εμφανιστούν σήμερα ή αύριο στον εισαγγελέα τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Γεώργιος, Αικατερίνη), τρία μέλη του ΔΣ, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπέγραψε τον ισολογισμό (και) του 2017 και ο επικεφαλής του Ομίλου της Folli Follie στην Ασία.

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας, Γιάννης Δραγάτσης, είχε ζητήσει - και το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ήδη αποφανθεί - να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι των «υπόπτων» προσέρχονται προκειμένου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και να λάβουν προθεσμία για τους εντολείς τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.

 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης που φέρει το βάρος των ερευνών για την υπόθεση συνεχίζει την αξιολόγηση των δεδομένων της και αναμένεται πέραν των ήδη κληθέντων, να προχωρήσει και σε άλλες κλήσεις υπόπτων καθώς η έρευνα επεκτείνεται και σε ευθύνες των ελεγκτικών μηχανισμών και πρωτίστως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....