| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 20/11/2020

 

   Share

 

    Η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά μοναδική ιστορική συγκυρία, έχοντας να αντιμετωπίσει προκλήσεις που ισοδυναμούν με συνθήκες πραγματικού πολέμου. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τη ζωή των πολιτών και το υπέρτατο χρέος της Πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας, έρχεται εκ των πραγμάτων να επικαλύψει την ανάγκη για ομαλή οικονομική δραστηριότητα.        

 

 

                 Έχουμε συνθήκες πολέμου, τα πράγματα στα δημοσιονομικά αλλά και στην πραγματική οικονομία ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή θα στρώσουν όταν θα έχει προχωρήσει ο εμβολιασμός στον πληθυσμό και όταν ο κόσμος επανέλθει στην κανονικότητα. Οικογένειες θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους και η βλακώδης έως και απάνθρωπη προσέγγιση του "έλα μωρε ήταν γέρος κια είχε υποκείμενα νοσήματα", προκαλεί έκπληξη και οργή. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν πρέπει να φύγει έστω και ένα... λεπτό νωρίτερα. Οι ηλικιωμένοι σήμερα συντηρούν οικογένειες, είναι κυρίαρχα νοικοκύρηδες, στηρίζουν τα παιδιά τους, χαρτζηλικώνουν τα εγγόνια τους. Η απώλεια τους, θα πονέσει πολλούς, αλλά όταν το καταλάβουν πλήρως οι νεότεροι, μάλλον θα είναι πάρα πολύ αργά. Και τότε θα είναι αργά και για δάκρυα... 

 

            Πλήθος ανεύθυνων νέων ακόμη και στην περίοδο της απαγόρευσης επιδίδονται σε πάρτι, εγκληματώντας κατά των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου. Τα πρόστιμα που επιβάλλει η Πολιτεία είναι σκέτο... χάδι αν λάβουμε υπόψιν την κρισιμότητα της κατάστασης. Στην Κίνα και σε άλλες... δημοκρατικές χώρες, έχουν άλλους τρόπους για να... συνετίσουν τους πολίτες τους, οι οποίοι κατά γενική παραδοχή είναι πειθαρχημένοι. Αν θέλουν βέβαια, ας κάνουν και αλλιώς. Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες υπάρχουν σε πάρα πολλές χώρες του δυτικού κόσμου, καθώς εκατομμύρια πολίτες αισθάνονται ότι απειλούνται όχι από έναν βιολογικό εφιάλτη, αλλά από μια "ωρολογιακή βόμβα" που εχει απενεργοποιηθεί ειτε στο σπίτι τους, είτε στην επιχείρηση τους. Δεν μιλάμε για μια κανονική κατάσταση και σίγουρα δεν θέλουν και αυτοί να δουν να πεθαίνουν συμπολίτες τους. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι υποεκτιμούν τον κίνδυνο και δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι να έρθει το εμβόλιο και να κάνει το... θαυμα του.

 

            Οι αρνητές του κορωνοϊού και της μάσκας προς το παρόν έχουν μπει στα... καταφύγια, αλλά πολλοί από αυτούς θα έρθουν στο προσκήνιο, όταν θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί. Κάποιοι θα αρνηθούν και είναι δικαίωμα τους. Ωστόσο, επειδή κυκλοφορούν ανάμεσα μας και συνεπώς οι ατομικές τους ελευθερίες πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στην κοινωνική αρμονία και ασφάλεια που αρμόζει σε μια Πολιτεία, πρέπει να ξέρουν τις συνέπειες. Μόνο σε πολύ ακραίες περιπτώσεις όπου υπάρχουν δικαιολογημένοι ιατρικοί λόγοι, δεν θα πρέπει να γίνεται το εμβόλιο. Όσοι περισσότεροι το κάνουν, τόσο γρηγορότερα θα εξαλειφθεί ο ιός και τόσο ταχύτερα θα επιστρέψουμε στην κανονικότα και στην αποκατάσταση της οικονομικής δραστηριότητας. Αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο; Ρητορικό το ερώτημα.

 

            Μέχρι να φτάσουμε στη διαδικασία του εμβολιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού έχουμε ακόμη μπροστά μας, κάμποσο δρόμο. Για την ακρίβεια κάποιους μήνες. Λίγους μέχρι να γίνει η αρχή του εμβολιασμού και αρκετούς μέχρι να ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να θωρακιστεί επαρκώς ο πληθυσμός. Μέχρι τότε τι κάνουμε; Φυσικά, τηρούμε τα μέτρα που μας συστήνει η Πολιτεία. Τα τηρούμε όχι γιατί μας τα επιβάλλουν, αλλά γιατί έτσι πρέπει ώστε να μην βιώσουμε δράματα και να μην προκαλέσουμε πόνο με την ανευθυνότητα μας. Όπως πρέπε να οδηγούμε συνετά στον δρόμο, τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε και τώρα. Με τη σωστή χρήση της μάσκας, με την αποφυγή του συγχρωτισμού, τη σωστή υγιεινή και τις αποστάσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φτάσουμε στη... βρύση, δηλαδή στο εμβόλιο, ώστε να πιούμε νερό.

 

            Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία, σημειώνονται όμως και... παρατράγουδα. Στην αρχή είχαμε αυτούς που πατούσαν τις μάσκες στο Σύνταγμα και τώρα βλέπουμε πού και πού μερικές παρέες που εξακολουθουν το ίδιο βιολί, Κυκλοφορούν ανάμεσα μας χιλιάδες ανεύθυνοι και κυρίως νέοι, κάποιοι από τους οποίους έχουν βάλει την... ουρά στα σκέλια, γιατί ο εφιάλτης του κορωνοϊού είναι μέσα στο σπίτι τους ή στον ευρύτερο κύκλο τους. Δεν είναι όμως μόνο οι νέοι. Είναι και οι ανεύθυνοι στις εκκλησίες, οι οποίοι θεωρούν ότι η... ανωτέρα δύναμη θα μας σώσει. Ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ποτέ δεν πρέπει να προκαλούμε τη μοίρα μας...

 

            ΄Ηδη, έχουμε πολλές τραγικές περιπτώσεις ιερέων ή ακόμη και πιστών οι οποίοι είτε έφυγαν από τη ζωή, είτε νόσησαν και νοσούν βαριά, είτε ξεπέρασαν τον εφιάλτη και δεν τολμούν να βγάλουν άχνα. Ευτυχώς, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, τοποθετήθηκε εγκαίρως και με απόλυτα και αδιαμφισβήτητο τρόπο σε σχέση με την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων.Ωστόσο, μερικοί ανεύθυνοι από τον ανώτερο και πάρα πολλοί από τον κατώτερο κλήρο μιλούσαν για "καταπάτηση της πίστης μας", για... Σατανάδες και άλλες τέτοιες ανοησίες. Τι να καταλάβει η γιαγιούλα που είναι 85 χρονών και ακούει -υποτίθεται- έναν μορφωμένο ιερέα, να λέει ότι όλα αυτά περί κορωνοϊού είναι ψέματα και όλα γίνονται για να μας κάνουν... άθεους. Θεέ και Κύριε δηλαδή, με την απύθμενη βλακεία κάποιων, η οποία δυστυχώς στοιχίζει. Η ανόητη εμμονή ότι ο χώρος της εκκλησίας σώζει από τον κορωνοϊό, ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή κάμποσων και δεν ξέρουμε επίσης πόσοι άλλοι τη γλίτωσαν φθηνά.

 

            Πρεπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν παίζουμε, γιατί πολύ απλά δεν μας κάνει... πλάκα και ο κορωνοϊός. Δεν ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, κομματική τοποθέτηση, αθλητικές προτιμήσεις, επαγγελματική και κοινωνική θέση. Όλοι είναι ίσοι έναντι της απειλής, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον θάνατο. Και δεν θα μείνουμε μόνο στους αρνητές της μάσκας ή τους πάσης φύσεως "Ταλιμπαν" που πωρώνουν αμόρφωτους και χαμηλού νοητικού επιπέδου πολίτες, οι οποίοι εν τέλει γίνονται υποχείρια τους. Γιατί αυτή είναι η χειρότερη μορφή καταπάτησης της ανθρώπινης ελευθερίας. Δηλαδή, να είναι κάποιος εγκλωβισμένος σε αδιέξοδες καταστάσεις που τον φανατίζουν και εν τέλει, μπορεί να τον οδηγήσουν στην εκδήλωση αντικοινωνικών συμπεριφορών ή στην αυτο-καταστροφή.

 

            Και πάμε να δούμε τώρα τι γίνεται με τους πολιτικούς μας ταγούς. Μιλάμε για αυτούς τους ανόητους που τους έχει... υπνωτίσει η ιδεοληπτική τους βλακεία και έχουν γίνει τα καλύτερα... φιλαράκια του κορωνοϊού. Όχι τυχαία βέβαια. Έβγαζαν κουτοπόνηρες ανακοινώσεις, ότι στηρίζουν τα μέτρα της Πολιτείας, όταν είχαμε 25η Μαρτίου, Πάσχα και 28η Οκτωβρίου. Άλλωστε τέτοιες γιορτές τις μισούν αν και τις αξιοποιούν για να κάνουν τις αργίες τους και να περάσουν καλά. Μόλις φτάσαμε στις 17 Νοεμβρίου και με το δεύτερο κύμα να είναι κάτι παραπάνω από επιθετικό, προέβησαν σε πράξεις που πρέπει να τύχουν της καθολικής αποδοκιμασίας από τον ελληνικό λαό.

 

            Αν αντί για τους αστυνομικούς που παρατάχθηκαν για να επιβάλλουν το νόμο σε μια χούφτα... αναίσθητων, ήταν παρατεταγμένοι 1.000 ασθενείς με κορωνοϊό, θα πραγματοποιούσαν τις πορείες και τις συγκεντρώσεις; Μάλλον, θα το σκέφτονταν πολλές φορές. Γιατί όταν είναι για τη ζωή του, ο καθένας βάζει τη... μαγκιά στην μπάντα και κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο! Αν για παράδειγμα, πάνε μερικές δεκάδες άνθρωποι βόλτα έξω από το "Σπίτι του Λαού" στον Περισσό και θέλουν να μπουν μέσα με το "έτσι θέλω", θα τους ανοίξουν τις πόρτες διάπλατα; Θα τους δεχθούν μέσα χωρίς μάσκες ή με τη μάσκα κάτω από τη μύτη; Μάλλον όχι. Κορόιδα είναι; Αφήστε που θα είχαν τις οργανωμένες... λαϊκές ομάδες κρούσης "για να υπερασπιστούν την επίθεση των προβοκατόρων που δρουν για λογαριασμό των ιμπεραλιστών και των εντεταλμένων ντόπιων πρακτόρων τους"...

 

            Οι προερχόμενοι από την κομμουνιστική μήτρα, αποτελούν παγκοσμίως, αλλά κυρίως για την Ελλάδα, ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο κομμουνισμός ήταν το... όπιο δυστυχισμένων και τρομοκρατημένων ανθρώπων. Ένα πραγματικό καρκίνωμα. Αυτοι που υπηρετούν τέτοια συστήματα δεν... πολεμούν για να ευημερίια των λαών, δηλαδή για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των ατομικών ελευθεριών μέσα σε περιβάλλον ανοικτής οικονομίας, αλλά θέλουν αμόρφωτους, κοιμισμένους, τεμπέληδες, φοβικούς και τρομοκρατημένους ανθρώπους. Δηλαδή, εύκολα χειραγωγίσιμους, ελεγχόμενους και καθοδηγούμενους. Τους πετάνε και το σκληρό "ναρκωτικό" για τη "λαϊκή κυριαρχία" και έτσι έχουν διαμορφώσει μια μαγιά αυριανών πειθήνιων οπαδών, που μπορούν πρόθυμα να μετατραπούν σε τραμπούκους. Οι Ναζί, τα πρώην συνεταιράκια της σταλινικής Σοβιετίας, αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος: του φασισμού. Όμως, η ανοχή στον αριστερόστροφο φασισμό και στις διάφορες εκφάνσεις του, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία.

 

            Το ελληνικό νοικοκυριό, μέσα σε συνθήκες φόβου και ανασφάλειας για τη ζωή και το αύριο στα οικονομικά του, δεν έχει την πολυτέλεια να ανέχεται τυχοδιώκτες και απόλυτα μηδενικά που κυβέρνησαν τη χώρα και την υπονόμευσαν, προσβάλλοντας τη μνήμη αλλά και τη αισθητική μας. Δεν μπορεί να αντέξει όλους αυτούς που θεωρούν ως μοναδική τους υποχρέωση μέσα σε μια συντεταγμένη Πολιτεία, την επιβολή μειοψηφικών και χρεοκοπημένων ιδεοληπτικών αντιλήψεων. Επιπλέον, δεν μπορεί να βλέπει διάφορα αριστερά σούργελα, ναρκισσιστές και πολιτικούς προικοθήρες που σαν... νούμερα σατιρικής επιθεώρησης, παλεύουν για να προστατεύσουν το επταχίλιαρα τους και τον... άρτον τον επιούσιον που τους εξασφαλίζει ο φορολογούμενος πολίτης. Ούτε ο μέσος λογικός πολίτης επιθυμεί να προσβάλλεται η νοημοσύνη του από σταλινικά απολιθώματα που το μυαλό τους βρίσκεται (στην κυριολεξία) 100 χρόνια πίσω και θεωρούν ως μοναδικό τους δικαίωμα, την υποχρέωση των άλλων να ανέχονται τις βλακείες τους. 

 

            Από την άλλη, δεν θα θέλαμε θεσμικούς παράγοντες της Πολιτείας, να μας επισημαίνουν ότι από μικροί θαύμαζαν τον κομμουνισμό. Δεν είναι οι στιγμές για τέτοια... λάθη και αβρότητες, όταν η κοινωνία έχει απέναντι της υβριστές της Δημοκρατίας και (εκ)βιαστές της ανθρώπινης λογικής. Φέτος, το ιστορικό σύνθημα "Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο", δυστυχώς, έδωσε τη θέση του στο... "εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία". Και αν προσφάτως το ένα άκρο... κόπηκε με ολική αναισθησία, μάλλον έχει έρθει η ώρα για να γίνει το ίδιο και με το άλλο. Τους ταράζεις στη νομιμότητα και τους κάνεις να... χάσουν τον ύπνο τους! Δημοκρατικά, νόμιμα, σεμνά και... ερωτικά!  

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....