| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 17/07/2020

 

   Share

 

       Η παγκόσμια κοινότητα δοκιμάζεται από έναν... παράξενο ιό, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί υγειονομική ανασφάλεια και να εγείρει φόβο για την επόμενη μέρα ως προς τις οικονομικές του συνέπειες. Η Ελλάδα είναι τυχερή που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει επαρκώς την υγειονομική κρίση, η οποία ωστόσο, ήδη προκαλεί και θα προκαλέσει αναπόφευκτες αρνητικές παρενέργειες στην οικονομία.

 

 

             Την ίδια στιγμή, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις αψυχολόγητες κινήσεις της Τουρκίας. Ένας ανασφαλής Ερντογάν, μετά τη... σφαλιάρα του Μαρτίου στον Έβρο, κάνει πράγματα που μέχρι πρότινος καταδίκαζε. Ο ίδιος είχε μιλήσει για ολέθριο λάθος στην περίπτωση που η Αγία Σοφία μετατραπεί σε τζαμί. Και το έκανε! Ο... κουμπάρος παίζει τα ρέστα του σε έναν κόσμο που έχει ρίξει το βάρος στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών συνεπειών της, θυμίζοντας τη γνωστή παροιμία ότι "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται". Σπεύδει να αξιοποιήσει τον χρόνο έως τις αμερικανικές εκλογές για να κερδίσει ό,τι μπορεί να κερδίσει, αφού βλέπει ότι τον βολεύει η ανοχή ενός "πλανητάρχη" που πουλάει... τρέλα. Την ίδια στιγμή, οι εταίροι μας στην Ευρώπη έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα, αν και πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι οι κινήσεις Ερντογάν συνιστούν εν δυνάμει απειλή για τον δυτικό κόσμο, αν μη τι άλλο σε επίπεδο συμβολισμών και μελλοντικών θρησκευτικών και κοινωνικών μεταβολών.

 

            Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οφείλει να λειτουργήσει θεσμικά σε όλα  τα επίπεδα. Επιπλέον, οφείλει να καταστήσει σαφές ότι αν προκληθεί, θα απαντήσει. Αναμφίβολα, οι... καφενειακού τύπου αντιλήψεις ή τα "πύρινα" posts στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για... γιουρούσι στην Τουρκία δείχνουν πόσο... διασκεδαστικοί και τσάμπα μάγκες μπορούμε να γίνουμε. Γιατί μόνο θυμηθία προκαλεί το τουιτάρισμα την ώρα του καφέ και της βόλτας ή της... ξαπλώστρας σε μια παραλία, περί εκστρατείας... ανακατάληψης της Αγίας Σοφίας. Όλοι έχουν να πουν έναν... πύρινο λόγο! Έτοιμοι για πόλεμο! Με καθαρές γκέτες, στολή παραλλαγής, κράνος, καθαρισμένο... όπλο και γιούρια! Α και πάνω απ΄ όλα εύκολη κριτική, πίσω από το "μυδράλιο" του facebook και τον "πύραυλο"  του twitter. Όσο για το Instagram, εκεί έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να λειτουργήσει ως... αντιαεροπορικό! Όλοι κάτι έχουν να πουν για να καταγραφεί η... άποψη τους και να γίνει τζερτζελές μέσα από... πύρινες φωτογραφίες!

 

            Η χώρα παραμένει όρθια και προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της έτσι ώστε να απαντήσει στις προκλήσεις, έτσι όπως ακριβώς απαιτούν οι καιροί. Με σύνεση, λογική, υπευθυνότητα, αυτογνωσία και αν χρειαστεί με αποφασιστικότητα εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. Αυτή είναι η δουλειά μιας υπεύθυνης κυβέρνησης. Από κει και πέρα, η διατύπωση άποψης προϋποθέτει τη γνώση. Χωρίς γνώση, δεν μπορείς να έχεις άποψη και γνώμη. Βέβαια, αυτό η "φασιστική" προσέγγιση σε μια χώρα όπου ο καθείς μπορεί ελευθέρως να εκφράσει ό,τι του... καπνίσει, αποτελεί... αιτία πολέμου! Εμείς το επισημάνουμε και ας γίνουμε... κακοί! Οι πάντες έχουν γίνει λοιμωξιολόγοι, αξιολογητές αποφάσεων για τα πανηγύρια, οικονομολόγοι, στρατηγικοί αναλυτές και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος χωρίς στοιχειώδεις εγκεφαλικές διεργασίες! Τέλος πάντων...

 

            Η ουσία είναι ότι η χώρα μας πρέπει να επιστρέψει σε έναν δρόμο εθνικής ανάταξης μέσα από τη βελτίιωση του επιπέδου εθνικής αυτογνωσίας. Η πικρή εμπειρία μιας συμμορίας παλαβών που κυβέρνησε της χώρα από το 2015-2019, θα έπρεπε να έχει χτυπήσει... καμπάνα στις ψυχές του συνόλου των πολιτών αυτής της χώρας. Παρά ταύτα, κάποιοι εξακολουθούν να ζουν με τις δικές τους ονειρώξεις, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και τα αυτοκαταστροφικά τους αδιέξοδα. Ανοησίες, ανισορροπίες, εγωισμοί, βερμπαλισμοί και προσωπικές΄πικρίες, δεν χωρούν και δεν μπορούν να έχουν θέση σε μια περίοδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η σύνεση, η γνώση των δεδομένων, η λογική και ο ρεαλισμός, μπορούν να αποτελέσουν εργαλεία γόνιμης σκέψης σε μια εθνική προσπάθεια που πρέπει να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα και με βάση μια ρεαλιστική θεώρηση των δεδομένων και των γεγονότων. Κορωνοϊός, τουρκικές απειλές και οικονομία, συνθέτουν το παζλ μιας εξαιρετικά πολύπλοκης και πολυσύνθετης πραγματικότητας που πρέπει να διαχειριστούμε πολιτικά και κοινωνικά. 

 

            Ως λαός οφείλουμε να συστρατευτούμε με τις δυνάμεις της λογικής. Με τις δυνάμεις που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η ψευτομαγκιά και ο παρορμητισμός είναι κακοί σύμβουλοι. Η απουσία διανοητικής συγκρότησης μπορεί να αποβεί μοιραία. Η ροπή προς τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Αν δεν γίνει αυτοκρτική απ΄ όλους μέσα από ένα σύστημα αξιολογικής και ορθολογικής κρίσης δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα. Βέβαια, αυτά τα χαρίσματα δεν τα διαθέτουν όλοι. Κάποιοι θα συνεχίσουν να σκέφτονται ανισόρροπα, νομίζοντας ότι οι λογικοί είναι οι... ανισόρροποι. Όπως ακριβώς θα αντιμετωπιστεί ένας με σώας τας φρένας που πηγαίνει επίσκεψη σε ένα ψυχιατρικό κατάστημα! Δύσκολη η προσπάθεια σε έναν λαό που δεν έχει παιδεία και έχει πάρει... διαζύγιο από τον μηχανισμό αυτοκριτικής και κατ΄ επέκτασιν, εθνικής αυτογνωσίας και επικράτησης του συλλογικού "εμείς". 

 

            Μια χώρα προοδεύει όταν εμπιστεύεται αξιόπιστους ηγέτες και όχι... μαγαζάτορες που έχουν φτιάξει μια ωραία βιτρίνα και στο εσωτερικό έχουν αποθηκεύσει ό,τι... σαβούρα κυκλοφορεί. Μια χώρα δεν μπορεί να προοδεύσει με ανεύθυνους τύπους που κάνουν... επαναστατική γυμναστική ή που διαχειρίζονται τις τύχες της, ξυπνώντας στις 12 το μεσημέρι! Μια χώρα δεν προοδεύει όταν διάφορες μειοψηφίες διαφημίζουν τον μισελληνισμό και θέλουν να επιβάλλουν την... ανωμαλία τους ως μια πραγματική κανονικότητα μέσα σε μια δήθεν κανονική πραγματικότητα! Πολιτικές συμμορίες, λουμπεναριά, "επαναστατικός" υπόκοσμος, ανεγκέφαλοι, απάτριδες, ανάξιοι, αμόρφωτοι, απροσάρμοστοι, αντικοινωνικοί και ανισόρροποι δεν μπορούν να επικαλύπτουν τους πολλούς που οραματίζονται μια φυσιολογική πολιτεία. Γιατί δεν έχουμε περιθώριο να λειτουργούμε ως παλαβοί με παλαβές ιδέες από σούργελα και συμμορίτες που βλέπουν τη χώρα ως... μαγαζάκι τους!

 

            Όλοι μας πρέπει να αισθανθούμε το ιστορικό βάρος για να κάνουμε τη χώρα ένα μαγαζί γωνία. Μάλιστα, ένα σούπερ μάρκετ όπου όλα θα δουλεύουν υποδειγματικά, με διαφάνεια και με άψογο service. Ένα τέτοιο μαγαζί πρέπει να έχει ικανή διοίκηση, εκπαιδευμένους και πρόθυμους υπαλλήλους αλλά και πελάτες που θα γνωρίζουν ότι είναι ελεύθεροι να ψωνίσουν αυτό που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τα "μαγαζιά" του πολιτικού υποκόσμου και τα λαμόγια που λειτουργούσαν ως αφεντικά τους, πρέπει να μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Κάποιοι μπορεί να θέλουν τη χώρα ως ένα δίκτυο... οίκων ανοχής, αλλά δεν μπορόυμε να τους το επιτρέψουμε. Όποιος λειτουργεί έτσι, ξέρει άλλωστε και το τέλος του... 

 

            Η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος αλλά και το πολιτεύεσθαι κάποιων άθλιων συμμοριτών πρέπει να μας ταρακουνήσουν. Αν δεν ανοίξουμε τα... στραβά μας και δεν περιθωριοποιήσουμε αυτούς που μας ισοπέδωσαν και μας εκμαύλισαν, πάντα θα είμαστε... πρόθυμοι να διαπράξουμε το επόμενο λάθος. Πάντα, θα υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσουμε σε κρίσιμες στιγμές ανεύθυνα, ανώριμα και αυτοκαταστροφικά. Αν συνειδητοποιήσουμε το πλαίσιο της λογικής, το βάθος του ρεαλισμού, το μέγεθος της υπευθυνότητας και την αξία της εθνικής αυτογνωσίας μας, τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να διαχειριστούμε σωστά το μέλλον μας με οδηγό το παρελθόν μας. Και αυτό μπορεί να προκύψει με έναν και μόνο τρόπο: με τη διαρκή εκπαίδευση μας ως πολίτες, λίγο πριν μπούμε στο παραβάν και λίγο πριν ρίξουμε τον φάκελο στην κάλπη! Αν δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, τότε θα προσπαθούμε μάταια να... σαλιώσουμε τον φάκελο καταστρέφοντας τη συγκολητική ουσία! Ή, θα πιστεύουμε τους απατεώνες που θα μας πουλάνε βότανα για τον κορωνοϊό και θα μας εξηγούν πώς ο γάιδαρος μπορεί να πετάξει βγάζοντας φτερά...!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 
 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....