Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:22 - 11/09/18

Επιστολή Κιμ σε Τραμπ ζητώντας νέα Σύνοδο Κορυφής

 

Τη διεξαγωγή μιας δεύτερης συνάντησης κορυφής ζήτησε με επιστολή του στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον Λευκό Οίκο να δηλώνει ανοιχτός σε νέο τετ-α-τετ των δύο ανδρών, σύμφωνα με την αμερικανική προεδρία.

 

 

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, η επιστολή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας ήταν «ζεστή» και «θετική».

 

«Πρωταρχικός σκοπός της επιστολής ήταν να αιτηθεί μια νέα συνάντηση με τον πρόεδρο και να εξεταστεί το χρονοδιάγραμμα, κάτι για το οποίο είμαστε ανοιχτοί. Βρισκόμαστε ήδη σε διαδικασία συντονισμού», ανέφερε η κ. Σάντερς.

 

Σύμφωνα με την ίδια, μέσω της επιστολής η Πιονγιάνγκ δεσμεύεται εκ νέου να επικεντρωθεί στην αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου.

 

Η κ. Σάντερς χαρακτήρισε «σημάδι καλής πίστης» τη στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγιάνγκ την Κυριακή, τονίζοντας πως δεν περιείχε πυρηνικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας.

 

Τραμπ και Κιμ είχαν συνάντηση στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου, μετά από μία μακρά περίοδο ανταλλαγής απειλών.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....