Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:12 - 06/11/18

Επιφυλακτική ως προς την ανάπτυξη της Ελλάδας η αντιπρόεδρος της Moody΄s

 

Επιφυλακτική ως προς την ανάπτυξη της Ελλάδας εμφανίστηκε η αντιπρόεδρος της Moody΄s Investors Service Kathrin Muehlbronner η οποία τόνισε πως η χώρα μας αν και έχει βελτιώσει τη θέση της σε όρους ανταγωνιστικότητας, επισήμανε ότι παραμένει μια σχετικά κλειστή οικονομία και υπάρχει έλλειψη διαφοροποίησης, ενώ σημείωσε πως το παγκόσμιο περιβάλλον γίνεται λιγότερο ευνοϊκό.

 

 

Μιλώντας  στο συνέδριο Capital+Vision που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με το Capital.gr σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να δούμε κατά πόσο η ανάπτυξη είναι βιώσιμη ή όχι, θέλουμε να δούμε μια ανάκαμψη σε ευρεία βάση, άρα είμαστε κάπως επιφυλακτικοί ως προς την ανάπτυξη της Ελλάδας». Αν και σημείωσε πως η χώρα μας έχει βελτιώσει τη θέση της σε όρους ανταγωνιστικότητας και πως η ανάκαμψη μέχρι στιγμής είναι παρόμοια με αυτή άλλων χωρών της Ευρωζώνης, επισήμανε ότι η Ελλάδα παραμένει μια σχετικά κλειστή οικονομία.

 

Συγκριτικά ωστόσο με τις άλλες χώρες, το στέλεχος του οίκου αξιολόγησης σημείωσε πως η Ελλάδα δείχνει να υπολείπεται στην ανάπτυξη των επενδύσεων κάνοντας λόγο για πολλά εμπόδια.

 

Τηρούμε επιφυλακτική στάση ως προς την προοπτική της Ελλάδας, ακόμη δεν έχουμε δει ανάκαμψη στις επενδύσεις, ανέφερε.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....