| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Ερντογαν: «Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πατρίδα με Ορούτς Ρέις, Γιαβούζ, Φατίχ και Κανουνί»

 

Κυριακή, 01/11/2020

 

   Share

 

«Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πατρίδα μας με το Ορούτς Ρέις, το Φατίχ και το Κανουνί», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο 7ο Έκτακτο Συνέδριο του κόμματός του στην Σαμψούντα. Ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι «οι σεισμικές έρευνες και οι γεωτρήσεις στο μέλλον θα είναι πολύ πιο διαφορετικές», προσθέτοντας ότι «από την Μεσόγειο μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, από την Κύπρο μέχρι το Καραμπάχ» επέδειξαν την ίδια στάση.

 

 

«Τα σχέδια στην περιοχή μας θα τα πραγματοποιήσουμε ένα ένα. Σε αυτό το θέμα είμαστε αισιόδοξοι και αποφασισμένοι. Έχουμε πάρει όλα τα εργαλεία από το χέρι τους, τα οποία στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν για να διοικήσουν και να κατευθύνουν τη χώρα μας. Στη δική μας περίοδο έπαιξαν τα ίδια παιχνίδια αλλά απογοητεύτηκαν. Δεν κατάφεραν να πάρουν αιχμάλωτη την Τουρκία. Δεν κατάφεραν να γονατίσουν την Τουρκία με την τρομοκρατία. Δεν κατάφεραν να καταστρέψουν την Τουρκία με το πραξικόπημα. Με τις απειλές, την πολιορκία, και το εμπάργκο δεν κατάφεραν να θέσουν την Τουρκία υπό δεσμά. Δεν θα εμποδίσουν την οικονομία της Τουρκίας», συνέχισε στο ίδιο ύφος.

 

Κατόπιν πρόσθεσε ότι «στην Συρία είμαστε εμείς, στην Λιβύη είμαστε εκεί, δίπλα στους αδελφούς μας του Αζερμπαϊτζάν είμαστε εμείς, από την Μεσόγειο μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, από την Συρία μέχρι την Λιβύη, από την Κύπρο μέχρι το Καραμπαχ, παντού επιδείξαμε την ίδια στάση. Μακάρι από δω και μπρος με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε».

 

«Την περίοδο ενώπιόν μας θα συνεχίσουμε τις υπηρεσίες μας στην πατρίδα αυξάνοντάς τες. Πρώτα ο Αλλάχ θα συνεχίσουμε με το Ορούτς Ρέις, θα συνεχίσουμε με το Φατίχ, με το Κανουνί θα συνεχίσουμε, με το Γιαβούζ θα συνεχίσουμε και με όλα αυτά πρώτα ο Αλλάχ και οι σεισμικές έρευνές μας και οι γεωτρήσεις μας στο μέλλον θα είναι πολύ πιο διαφορετικές», κατέληξε.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....