| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Εστιατόρια -καφέ: Θερμομέτρηση εργαζομένων & πόρτες σαλούν

 

Τετάρτη, 13/05/2020

 

   Share

 

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, πολλές είναι οι ιδέες που συζητούνται στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης (εστιατόρια, καφέ κ.α.), ο οποίος ενδέχεται να ανοίξει στις αρχές Ιουνίου ή και νωρίτερα.

 

 

Σε μια από τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της προχθές ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν καταγραφεί ως προσχέδιο μέτρων σύμφωνα με την «Καθημερινή», περιλαμβάνονται οι παρακάτω:

 

Για το προσωπικό: Εκπαίδευση μέσω οπτικοακουστικού υλικού και webinar και στη συνέχεια εξέταση και ηλεκτρονικό πιστοποιητικό. Θερμομέτρηση των εργαζομένων πριν να εισέλθουν στο κατάστημα. Αφαίρεση κοσμημάτων. Υποχρεωτική χρήση μάσκας, ισχυρή σύσταση για χρήση γαντιών και προαιρετική χρήση ασπίδας προσώπου τόσο κατά τη διαχείριση των τροφίμων όσο και κατά το σερβίρισμα του έτοιμου φαγητού.

 

Για τους ιδιοκτήτες: Πρόβλεψη σταθερών χρόνων έναρξης εργασίας και ελαχιστοποίηση της επαφής των εργαζομένων. Αποφυγή της διαδικασίας υπογραφής από κάθε εργαζόμενο. Διαφορετικά αντικείμενα για κάθε εργαζόμενο (όπως στιλό ή συσκευές). Ξεχωριστά ερμάρια για να αποθηκεύουν τα προσωπικά αντικείμενά τους. Γραπτό σχέδιο για τη διαχείριση ύποπτου περιστατικού για κορονοϊό.

 

Για τους χώρους: Σημάνσεις παντού. Αυστηρή τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων. Αντικατάσταση των κοινόχρηστων σκευών με κέτσαπ, ζάχαρη, ξύδι, αλάτι, πιπέρι κλπ με δοχεία μιας χρήσης ή μεμονωμένες μερίδες. Απαγόρευση της χρήσης των συσκευών αέρα για το στέγνωμα των χεριών. Ιατρικό κιτ που να περιλαμβάνει μέχρι και σακούλες απορριμμάτων για λοιμογόνα βιολογικά υλικά. Τοποθέτηση θυρών χωρίς χερούλια (τύπου σαλούν), ειδικά στις τουαλέτες έτσι ώστε μετά το πλύσιμο των χεριών να μην ακουμπάει κανείς χειρολαβές.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....