Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

29/01/19 - upd

Η Αθήνα διαψεύδει την παρουσία τουρκικών πλοίων στα Ιμια -Fake news των Τούρκων

 

Τίποτα το ιδιαίτερο και το ασυνήθιστο δεν συμβαίνει στα Ίμια, σε πείσμα των τουρκικών εφημερίδων που κάνουν λόγο για παρουσία τουρκικών πλοίων που εμποδίζουν την πρόσβαση των Ελλήνων, αναφέρουν πηγές από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

 

 

Και αποδίδουν τα ρεπορτάζ στη συνήθη επικοινωνική προπαγάνδα που αναπτύσεται τέτοια εποχή, καθώς είναι η επέτειος της κρίσης των Ιμίων. Σύμφωνα με τη «Σαμπάχ», τρία πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και ένα περιπολικό της Ακτοφυλακής βρίσκονται στα Ίμια και σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τυχόν κατάθεση στεφάνου,που ίσως επιχειρήσει η ελληνική πλευρά.

 

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει όμως τα όσα υποστηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες και όπως αναφέρουν πηγές του Επιτελείου, στην περιοχή επικρατεί η συνήθης κατάσταση. Δηλαδή ελληνικά πλοία βρίσκονται στα γύρω νησιά και φυσικά υπάρχει και τουρκική παρουσία στα απέναντι λιμάνια.

 

Διαβάστε επίσης:

 

«Παιχνίδια» της Άγκυρας στα Ίμια – Τα όσα λένε τα τουρκικά ΜΜΕ…

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....