| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 15/05/2020

 

   Share

 

          Ένα πολιτικό κατακάθι μας έχει προειδοποιήσει ότι στον... δεύτερο γύρο, θα υπάρξει... ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτά τα απόβλητα και όσοι συνασπίζονται γύρω από αυτούς είναι η "δίδυμη" απειλή μαζί με τον κορωνοϊό. Κοντά σε αυτούς, έχουμε και τα κατακάθια που κινούνται ακόμη πιο αριστερά. Μιλάμε για τους ανεγκέφαλους των πλατειών που έχουν στο μυαλό τους την ανατροπή για να βγάλουν τα πιο φασιστικά ένστικτα τους. Μιλάμε για άτομα με δολοφονικά χαρακτηριστικά που κρύβονται επιμελώς πίσω από τον μανδύα του "ανθρωπιστή", του "αλληλέγγυου" κλπ.

 

 

              Σε τέτοιες στιγμές είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει χώρος για στείρα αντιπολίτευση, κάτι που όμως φαίνεται ότι ακολουθούν επιμελώς οι τύποι της Αριστεράς. Αυτοί με τα πολλά ακίνητα και τα παιδιά σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Αυτοί που συγχρωτίζονται με άτομα του υποκόσμου που αυτοαποκαλούνται "αγωνιστές". Μιλάμε για έναν ακροαριστερό υπόκοσμο που αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία της χώρας. Μιλάμε για τους αυτόκλητους "αγωνιστές" της οργανωμένης αλητείας που λειτουργούν ως αγέλη και αποδεικνύουν κάθε φορά την αλητεία της δικής τους αγέλης. Μιλάμε για τα μεγαλύτερα κατακάθια που μαζεύτηκαν σε αυτήν τη χώρα στη σύγχρονη ιστορία. Αν ζούσαν ο Κύρκος και μερικές ακόμη εμβληματικές φυσιογνωμίες της μεταπολεμικής Αριστεράς, θα είχαν ξεσηκωθεί. Γιατί αυτοί δεν είναι Αριστεροί, αλλά αριστερόστροφοι φασίστες και τραμπούκοι. 

 

            Δεκάδες "τρολ" του Διαδικτύου, με την ανοχή ή και την παρότρυνση της ηγεσίας και των στελεχών του  ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν τους βγήκαν οι εκατόμβες νεκρών με τον κορωνοϊό, επιτέθηκαν στον Καθηγητή και εμβληματική πλέον μορφή της σύγχρονης Ελλάδας Σωτήρη Τσιόδρα. Μετά επιτέθηκαν στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Και τώρα που καταφέραμε να μην έχουμε εκατόμβες νεκρών, απειλούν να τα ακυρώσουν όλα με τις συναθροίσεις τους και τις ηλίθιες πρακτικές τους. Ανακαλύπτουν στέρηση των ατομικών ελευθεριών, προασπίζονται εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και προσπαθούν μέσα από το μπάχαλο και την αναταραχή να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ τους. Θέλουν να αποδείξουν πόσο απροσάρμοστα όντα είναι και πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια τάξη. Θέλουν να φτιάξουν ένα αφήγημα που θα έχει μπάχαλο, ψέματα, απάτη, φρούδες ελπίδες για τους πολίτες λόγω των οικονομικών συνεπών του κορωνοϊού. Δεν ήρθε η οικονομική ύφεση από την κυβέρνηση, αλλά από τον κορωνοϊό και τις αναγκαστικές θυσίες για να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας. Για να μη γίνουμε Ιταλία, αλλά ούτε και ΗΠΑ, ώστε να μεταφέρονται εκατοντάδες νεκροί σε ομαδικούς τάφους.

 

            Η οργανωμένη αλητεία της αριστερής παράνοιας θέλει να στήσει ένα νέο μοτίβο αντιμνημονικής υστερίας, νομίζοντας ότι μπορεί να επαναλάβει τα εγκλήματα της περιόδου 2010-2014. "Τρώνε ξύλο" στις δημοσκοπήσες και θέλουν νεκρούς με κάθε τρόπο. Λειτουργούν σαν τους εγκληματίες του υποκόσμου και δεν υπολογίζουν τίποτα. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν η επιστήμη της Γενετικής ανέλυε το DNA τους, προκειμένου να ανακαλύψει τα χρωμοσώματα τους και τις μεταλλάξεις που έχουν υποστεί. Δεν έχουν χωνέψει ότι αυτό που πρεσβεύουν "πέθανε" πριν από κάποιες δεκαετίες. Δοκιμάστηκε και αποδομήθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Κατέρρευσε με εκκωφαντικό γδούπο.

 

            Ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέχρι προ 10 μηνών πρωθυπουργός, πρέπει να καταλάβει ότι μόνο αν καταδικάσει τις πρακτικές αυτών των περιθωριακών τύπων, θα έχει ελπίδες να τον πάρει στα σοβαρά η συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυραίων και των λογικών ανθρώπων αυτής της χώρας. Από τη στιγμή που δεν τους αποδοκιμάζει, ταυτίζεται μαζί τους. Επιπλέον, πρέπει να αντιληφθεί ότι με δηλώσεις του τύπου "επί 10 χρόνια τιμούσαμε τα θύματα της ΜARFIN", απλά γελοιοποιείται στα μάτια ακόμη και των ψηφοφόρων του. Είναι το παλαιό ΠΑΣΟΚ αλλα στη χείριστη εκδοχή του. Ωστόσο, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορεί να βολεύονται οικονομικά, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με την αλητεία που εκπέμπει το κόμμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ το 2015 ή που θα έσκιζε τα μνημόνια και μας "φόρτωσε" ουσιαστικά άλλα δύο στο... κεφάλι! 

 

            Η αλητεία της αριστερής αγέλης, γελοιοποιήθηκε μεταξύ άλλων και με την επίθεση της Τουρκίας μέσω της μαζικής προώθησης λαθρομεταναστών στον Έβρο. Μέχρι και πορεία από "προοδευτικούς" εθνομηδενιστές στο Λονδίνο είχαμε. Φώναζαν "Φονιάδες των λαών, Έλληνες," και δεν ντρέπονταν. Και είδαμε και γνωστές φάτσες που μόνο αηδία προκαλούν. Τόσοι οι ίδιοι, όσο και οι πολιτικοί τους προστάτες. Πολιτικά τερατουργήματα και... αστοχίες της ανθρώπινης φύσης, περιφέρονται σε δρόμους, πλατείες και Διαδίκτυο για να συντηρούν και να αναβαθμίζουν το μέγεθος της ανυπαρξίας τους. Είτε αυτό αφορά δήθεν καταπάτηση των ανθρώπινων ελευθεριών σε συνθήκες πανδημίας, είτε αφορά εθνική απειλή όπως συμβαίνει με την Τουρκία και τους λαθρομετανάστες. 

 

            Στο μέτωπο του κορωνοϊού, οι κινήσεις της κυβέρνησης για περιορισμό της κυκλοφορίας, ώστε να αποτραπεί μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή, είχαν την έγκριση όλων των κομμάτων. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζαμε. Όταν στην αρχή έσκασαν τα κρούσματα, οι τύποι της αντιπολίτευσης μιλούσαν για καθυστερήσεις στον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών. Όταν περάσαμε στα περιοριστικά μέτρα, μετά μίλησαν για ύφεση λες και δεν ξέρουμε ότι όταν παραλύει το σύμπαν σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συμβεί κάτι διαφορετικό. Δεν λαμβάνουν υπόψιν τους εξελίξεις όπως στις ΗΠΑ, όπου μέσα σε μερικές εβδομάδες, ο αριθμός των ανέργων από τα 8 εκατομμύρια εκτοξεύτηκε στα 30!!!

 

            Αφού είδαν την παγκόσμια κοινή γνώμη να υποκλίνεται στην Ελλάδα, περίμεναν την άρση των περιορισμών για να βγουν στις πλατείες βουτημένοι σε απατηλές ιδεοληψίες τους, σαν να επιθυμούν να γίνουν φορείς του κορωνοϊού και να διασπείρουν τον θάνατο. Με διάφορες αστείες δικαιολογίες. Απειλούν να τινάξουν στον αέρα ό,τι θετικό έχει χτιστεί με τόσο κόπο και με προφανές οικονομικό κόστος. Και να είστε σίγουροι ότι το ίδιο ισχύει και γι αυτούς που είναι στο άλλο άκρο. Γενικά, όσοι δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και κάνουν του κεφαλιού τους, συγκροτούν την αλητεία της αγέλης. Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα που έχουν ή αν κάνουν... μεγάλους σταυρούς ή αν νιώθουν ότι αδικείται η ποδοσφαιρική ομάδα τους ή αν αντιδρούν και διαδηλώνουν για την τηλε-εκπαίδευση, επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα!

 

            Η χώρα βρίσκεται σε μια πρωτοφανή κατάσταση και δείχνει να τα καταφέρνει υγειονομικά, ενώ την ίδια στιγμή στις πλέον προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου ξεφτιλίζονται ηγεσίες και συστήματα με φόντο χιλιάδες φέρετρα. Μετράνε πάρα πολλές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Και μόνο το γεγονός ότι πανικόβλητοι Έλληνες που ζούσαν στο εξωτερικό και είχαν μεταναστεύσει την εποχή των μνημονίων, έτρεχαν για να βρουν μια πτήση ώστε να επιστρέψουν στην ασφαλέστερη Μητέρα-Πατρίδα, τα λέει όλα...

 

            Η Ελλάδα, τραυματισμένη από τα χρόνια των μνημονίων, αλλά και  την καταστροφική διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δείχνει να στέκεται στα πόδια της και να αντιμετωπίζει την κόλαση του κορωνοϊού με αποτελεσματικό τρόπο και μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο, έτσι ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρόκειται για μια παγκόσμια συμφορά, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα. Η χώρα του κρατικού κομμουνιστικού καπιταλισμού, αποσιώπησε τους θανάτους από τον φονικό ιό και άργησε να ενημερώσει τις κυβερνήσεις των υπολοίπων κρατών. Αλλά ακόμη και αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός δεν ήταν αρκετό για να πείσει ένα πολιτικό κατακάθι να πει ότι "τον κορωνοϊό τον έφεραν οι πλούσιοι".

 

            Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχοντας δώσει μαθήματα στην πλέον δύσκολη συγκυρία των τελευταίων 80 ετών, οφείλει να βάλει μερικά πράγματα σε σειρά. Σίγουρα, για επιχειρησιακούς λόγους κάποιες φορές είναι δύσκολο να φέρεις σε επαφή τους ψευτοπροοδευτικούς της πλατείας με τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της νομιμότητας εν μέσω κορωνοϊού Την ίδια στιγμή που βλέπουμε λαθρομετανάστες να πειθαρχούν για να μην απειληθεί η ζωή τους, διάφορα ημεδαπά βλαμμένα, είναι δατεθειμένα να σκορπίσουν τον θάνατο τόσο στην υπόλοιπη κοινωνία, όσο και σε αυτούς τους κατατρεγμένους, αλλά και τις οικογένειες τους. Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν μπορεί να αφήνει τους "πολύποδες" να εξελιχθούν σε καρκίνο...

 

            Το καρκίνωμα της αλητείας και της αριστερής-φασιστικής αγέλης, πρέπει να συντριβεί στη ρίζα του, πριν εξαπλωθεί. Είναι τα "φιλαράκια" του κορωνοϊού, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι οι εχθροί της κονωνίας, της χώρας και του Έθνους. Αυτά τα "σκουπίδια" πρέπει να απορριφθούν. Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου. Η οργή γι αυτούς τους τύπους που απειλούν με την αριστερή ψυχασθένεια τους τον γενικό πληθυσμό, ξεχειλίζει. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η συντριπτική πλειονότητα των νομοταγών πολιτών και των νοικοκυραίων αυτού του τόπου, δεν έχει άλλη υπομονή. Το Κράτος πρέπει να προστατεύει τους πολλούς από τις αρρωστημένες ορέξεις και την ηλιθιότητα των λίγων. Δεν πάει άλλο... 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....