| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 27/03/2020

 

   Share

 

          Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου έχοντας να αντιμετωπίσει την υγειονομική "βόμβα" του κορωνοϊού αλλά και μια νέα οικονομική πραγματικότητα που παραπέμπει σε ερείπια. Εδώ και μερικές μέρες βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουμε τον ιό-"φονιά". Ο έλεγχος της κυκλοφορίας σε μια χώρα με αγέλες βλαμμένων ήταν επιβεβλημένη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποδώσει ώστε να περιοριστούμε σε μερικές χιλιάδες κρούσματα, σε ελεγχόμενο αριθμό διασωληνωμένων και σε... λογικό αριθμό θανάτων.

 

 

            Στην Κίνα όσοι δεν... καταλάβαιναν και δεν υπάκουαν στις εντολές του καθεστώτος, συλλαμβάνονταν ή τους πήγαιναν σηκωτούς! Τους κάρφωναν μέχρι και ξύλα έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπορούν να βγουν. Έτσι, κατάφεραν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Αυτά στην κομμουνιστική Κίνα του καπιταλισμού όπου δεν γίνονται εκλογές, αφού υπάρχει ολοκληρωτικό καθεστώς. Αντιθέτως, στην Ευρώπη δεν κατάλαβαν εγκαίρως το μένος του... φονιά! Η ελληνική κυβέρνηση έλαβε τα μέτρα σταδιακά και σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών, εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα και μεριμνώντας ώστε να γεμίσουν οι αποθήκες της εφοδιαστικής αλυσίδας με ανελαστικά αγαθά και αγαθά πρώτης ανάγκης, αλλά και να επιστρέψουν χιλιάδες φοιτητές και ιδιώτες από χώρες όπου υποεκτιμήθηκε το πρόβλημα. Και μιλάμε για χώρες όπως οι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία, το Βέλγιο και άλλες. Σε όλες αυτές τις χώρες βάλαμε τα γυαλιά, λαμβάνοντας μέτρα εγκαίρως, αν και είναι συζητήσιμο κάτι τέτιοο. Ας ελπίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει πως όλα τα κάναμε σωστά κατά το δυνατόν και σύμφωνα με την εξέλιξη της... καταιγίδας.

 

            Ο θάνατος ήρθε στην πόρτα μας από δύο πλευρές. Από τους Αγίτους Τόπους και την Ιταλία με την επίσκεψη ενός επαγγελματία που για άλλο πήγε και άλλο τη βρήκε. Η ζημιά μόλις είχε ξεκινήσει από τη στιγμή που οι προσκυνητές ήρθαν σε επαφή με Κινέζους που είχαν προσβληθεί. Όσο για το πώς προσβλήθηκαν οι Κινέζοι, έχουν γραφτεί πολλά, αλλά στην παρούσα φάση ας δούμε τα αποτελέσμτα της εξάπλωσης του ιού και όχι σενάρια συνωμοσίας. Δεν βοηθούν αυτήν την ώρα.

 

            Από δω και πέρα ξεκινάει το δικό μας δράμα μέσω της συμπεριφοράς αγελαίας ηλιθιότητας. Χιλιάδες ανεγκέφαλοι ξεχύθηκαν για να... καρναβαλιστούν αντιδρώντας στον... φασίστα Μητσοτάκη, που πήρε τη χαρά από τη Σούλα που ντύθηκε... καλόγρια, τον Νώντα που ντύθηκε... καραγκιόζης και τον Μηνά που είχε έτοιμη τη στολή του... Χατζηαβάτη! Μέσα σε όλα αυτά θα βάλουμε και τους ανεγκέφαλους του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών που μίλησαν για στέρηση των ατομικών ελευθεριών. Έπρεπε να τα κάνατε αυτά σε πραγματικά συντεταγμένο κράτος βρε αθεόφοβοι για να πάρετε το μάθημα που σας αξίζει. Τις ίδιες ανοησίες έκανε στην Ισπανία και ο κυβερνητικός εταίρος Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos, ο οποίος πήρε στον λαιμό του τον πρωθυπουργό Σάντσεθ. Ο "επαναστάτης" του... κορωνοϊού, ήθελε λέει, να μην ματαιωθούν για κνέναν λόγο οι συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για την Γιορτή της Γυναίκας. Ένας ανόητος που μπροστά στις ιδεοληψίες του, άφησε μια κατάσταση να γίνει δραματική. Έκανε τον δύσκολο στον κυβενρητικό του εταίρο και έτσι έβαλε τη σφραγίδα του για να σημειωθούν χιλιάδες θάνατοι.

 

            Κλείνοντας την παρένθεση του ανόητου Ιγκλέσιας, επιστρέφουμε στους εδώ ομοϊδεάτες του. Και αυτοί τα ίδια μυαλά. Και ευτυχώς που δεν κυβερνούν. Γιατί αν επιτρέπονταν τα καραναβάλια δεν ξέρουμε πού θα βρισκόμασταν σήμερα. Και μιην ξεχνάμε κάτι. Στην Ελλάδα και στην Ισπανία το πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε την ίδια ημέρα. Κοιτάξτε που είναι αυτοί και πού βρισκόμαστε εμείς. Το μόνο που έμεινε στους ανόητους  να λένε ήταν η λέξη... Χούντα, επειδή η κυβέρνηση ματαίωσε τα καρναβάλια για να προστατευτεί η δημόσια υγεία πριν αυτά γίνουν βιολογική "βόμβα".

 

            Πάμε τώρα στην εκκλησία, η οποία με τη συμπεριφορά της εξόργισε αυτούς που καταλαβαίνουν πέντε πράγματα παραπάνω και δεν λειτουργούν ως... πρόβατα. Δεν μπορεί αυτός ο "φονιάς" που λέγεται κορωνοϊός να σαρώνει ηλικιωμένους και εσείς να έχετε ανοικτές τις εκκλησίες. Δεν προάγετε την πίστη, αλλά θέτετε σε κίνδυνο τους πιστούς. Ένας απαράδεκτος Μητροπολίτης μάλιστα παρά την απαγόρευση τέλεσε τη λειτουργία των Γ΄ Χαιρετισμών σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Σε άλλη εκκλησία, ένας ιερέας τέλεσε τη θεία λειτουργία καλώντας πιστούς στο... ποιμνιοστάσιο του και αμπαρώνοντας τις πόρτες για "να μην τους πιάσει στα πράσα" η αστυνομία! Έλεος και ντροπή σας. Όλοι σας, συμπεριφερθήκατε ως δημόσιοι κίνδυνοι και εν δυνάμει εγκληματίες.

 

            Συνεχίζουμε το... οδοιπορικό στις αγέλες των ηλιθίων με τα σχολεία. Μετά την απόφαση του υπουργείου για κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων και των πανεπιστημίων, οι πάντες ξαμολήθηκαν για να σπείρουν τον θάνατο. Μέσα σε λεωφορεία, σε τραίνα, σε αεροπλάνα, σε πλοία. Έκλεισαν τα σχολεία και πολλές μητέρες πήραν τα παιδιά τους να τα πάνε στους παππούδες ή τα έκαναν βόλτα σε μαγαζιά και παιδικές χαρές! Άλλες μανάδες έψαχναν... μάσκαρες και... βαφές, άλλες έτρεχαν στα κομμωτήρια και τις... νυχούδες για να τις βρει ο κορωνοϊός σικάτες! Άνευ σχολιασμού. Μέσα στα σούπερ μάρκετ χωρίς ίχνος αυτοπροστασίας, συνωστίζονταν διάφοροι ανεύθυνοι και επιπόλαιοι. Ο ένας... καβάλα στον άλλον! Και μέσα σε όλα αυτά σκάει μύτη και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιού και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης με τον αστυνομικό του, για να γεμίσει στο σούπερ μάρκετ τρία καρότσια! Τουλάχιστον ας πήγαινε σε ένα μαγαζάκι της γειτονιάς να βοηθήσει κα τον μικροεπαγγελματία. Τέλος πάντων. Ο τύπος αυτός μόλις είχε έρθει από το εξωτερικό και ενώ θα έπρεπε να είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του έως τις 26 Μαρτίου για προφανείς προληπτικούς λόγους, κυκλοφορούσε ως δημόσιος κίνδυνος χωρίς να υπολογίζει ηλικιωμένους ή ενδεχομένως άτομα με σοβαρά νοσήματα που περνούσαν δίπλα του. Ξεφτίλισε μάλιστα και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς η εικόνα του αστυνομικού που κρατούσε τα καρότσια με τα ψώνια, ήταν τραγική. Όλα αυτά συμπυκνώνονται στη γνωστή κινεζική παροιμία "μία εικόνα, χίλιες λέξεις"!!!

 

            Επόμενος σταθμός οι καφετερίες, οι οποίες πριν την απαγόρευση μάζευαν τον ανθό της "σελφάτης" νεολαίας μας αλλά δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί από το ρημάδι το κινητό για τον θάνατο που ήρθε στην πόρτα μας. Πάμε στη συνέχεια. Βγαίνει και η απαγόρευση για τις καφετερίες, τα κλαμπ, τις ταβέρνες και τα μπουζούκια και μετά ο Ελληναράς πήρε σβάρνα τις παραλίες και τα παγκάκια. Άφησε τα σάλια του, τα σταγονίδια του, τις ακαθαρσίες του, τα αποτυπώματα του για να έρθουν οι επόμενοι και να νοσήσουμε όλοι μαζί! Ηλικιωμένοι, μεσήλικες και νεολαία σε... άψογους σχηματισμούς έμοιαζαν λες και περίμεναν τον "φονιά" με ανοιχτές αγκάλες για να πάνε για καφέ! Χιλιάδες ανεύθυνοι ήρθαν δίπλα δίπλα ο ένας στον άλλον, έτοιμοι να μοιράσουν θάνατο. Ο ηλίθιος ο Ελληναράς βγήκε βόλτα έπεσε πάνω σε άλλους και μετά επέστρεψε στο σπίτι του, αν δεν πέρασε και μια βόλτα από τους ηλικιωμένους γονείς του. Έτσι, τα κρούσματα από μερικές δεκάδες έγιναν εκτοντάδες και αρχίσαμε να μετράμε νεκρούς. Και πάλι καλά να λέμε, γιατί στη συνέχεια μαζευτήκαμε. Άγιο είχαμε!

 

            Μέσα σε όλο αυτό το ψηφιδωτό της εγκληματικής ηλιθιότητας, ήρθαν να προστεθούν οι... εξυπνάκηδες που άνοιγαν τα μαγαζιά τους γιατί έτσι γούσταραν, αλλά και οι εγκληματίες που ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα, εντούτοις βολτάριζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν ξέρουμε μάλιστα, αν κάποιοι μπορεί να... έφτυναν μέσα σε ασανσέρ ή κουδούνια πολυκατοικιών ή σε πόμολα ή σε μπετούγιες αυτοκινήτων. Αν όλοι οι παραπάνω λέγονται υπεύθυνοι πολίτες, εμείς είμαστε... αστροναύτες. Αν αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς προκάλεσε τον θάνατο σε συνάνθρωπο του, τότε τιμωρείται με ισόβια, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος. Εμείς θα λέγαμε ότι κάθε τέτοιο εγκληματικό στοιχείο θα έπρεπε τύχει τουλάχιστον πενταετούς στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων με αφαίρεση κρατικών παροχών για ένα χρόνο. Για βαριά αμέλεια σε συνθήκες πανδημίας, πρέπει να αντιμετωπίζεσαι ως... Πάσσαρης. Δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Ταρακουνάμε κόσμο, γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

 

            Και πάμε τώρα στο... κερασάκι στην τούρτα της κορωνοϊο-τραγωδίας μας. Οι καθημερινές και αγωνιώδεις εκκλήσεις του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα και του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για να μείνουμε στο σπίτι, έπεσαν και πάλι στο κενό. Τα... γαϊδούρια εξακολούθησαν να είναι γαϊδούρια. Έγιναν συμμέτοχοι σε ένα εθνικό δράμα, το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές χιλιάδων λειτουργών της υγείας και πολλών συμπολιτών μας. Ο άνθρωπος-σύμβολο για την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκε και στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και των "τρολ" του. Μιλάμε για τον κορυφαίο καθηγητή, τον απόφοιτο του Χάρβαρντ, τον οικογενειάρχη με τα 7 παιδιά, τον ψάλτη! Έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζει στο συριζαίικο αφήγημα. Βλέπετε, δεν έχει μούσι και δεν υμνεί τον Άρη Βελουχιώτη! Αφήστε δε που ανήκει στους αρίστους και αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τους Καρανίκες και όλο τον συρφετό που είναι μαζεμένο σε αυτήν την πολιτική χωματερή του ΣΥΡΙΖΑ!

 

            Εσχάτως, αρκετοί από το πολιτικό έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν να... εύχονται έναν συμψηφισμό εκατοντάδων νεκρών λόγω κορωνοϊού με τους νεκρούς του Ματιού και της Μάνδρας. Πιστεύουν ότι θα κάνουν και πάλι αντιπολίτευση με τέτοια τερτίπια και ο κόσμος θα τους πιστέψει. Ποντάρουν σε μια ρεβάνς, δείχνοντας ποιοι πραγματικά είναι! Εδώ θα μου πείτε, ο τύπος της Κυψέλης δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ένα τηλέφωνο στον Λουκά Παπαδήμο, όταν έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, θα... κωλώσει σε μια σπέκουλα με νεκρούς; Το είχε κάνει και στο παρελθόν με τα... μαγκάλια, τα οποία όμως ξέχασε επί των ημερών του, όπως και τις αυτοκτονίες! Θέλει να επιστρέψει στον λαϊκισμό των ανέξοδων παροχών λόγω της επικείμενης τεράστιας ζημιάς στα δημοσιονομικά και στην οικονομία της χώρας. Δεν έχουν ιερό και όσιο μέσα τους. Και ευτυχώς που μαζεύτηκαν όταν κατάλαβαν ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες ως εισβολείς. Πάλι καλά...

 

            Συμπερασματικά, οι πάσης φύσεως ανεύθυνοι, ανεγκέφαλοι, ψευτοεπαναστάτες, αμόρφωτοι και εγκληματίες που συμπεριφέρθηκαν με την ηλιθιότητα της αγέλης, αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Είναι η αιτία που πήγαμε σε μέτρα τα οποία ήταν επιβεβλημένα για την προστασία της δημόσιας υγείας, στερώντας σημαντικά ατομικά δικαιώματα των πολιτών. Ωστόσο, σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Δεν έχουμε Χούντα και δεν κυκλοφορούν τανκς στους δρόμους. Δεν βλέπουμε πυροβόλα και... συνταγματάρχες. Δυστυχώς όμως, βλέπουμε "βλήματα" που είναι έτοιμα να σκορπίσουν τον θάνατο. Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν να λέγονται υπεύθυνοι πολίτες μιας συντεταγμένης πολιτείας. Ακόμη και η πλουσιότατη ελληνική γλώσσα, μάλλον είναι φτωχή για να τους αποδώσει τις... δέουσες τιμές! Σε όλες αυτές τις αγέλες ηλιθίων, δεν μπορείς να είσαι ευγενικός. Δεν μπορείς να ξεχάσεις τον καθηγητή Τσιόδρα, όταν με τρεμάμενη φωνή αναφερόταν στους παππούδες και τις γιαγιάδες, για τους οποίους "τον τελευταίο λόγο δεν μπορεί να τον έχει ο θάνατος".

 

            Η τραγωδία αυτής της χώρας είναι ότι την... πεθαίνουν καθημερινά όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι και ψευτόμαγκες που παρουσιάζουν αντικοινωνική και αποκλίνουσα συμπεριφορά. Βέβαια, δεν λειτουργούν σαν... ορφανά αλλά έχουν πρόθυμους "χορηγούς", θιασώτες του λαϊκισμού, της κουτοπονηριάς και του τυχοδιωκτισμού. Όλοι αυτοί, όταν θα έρθουν τα πολύ δύσκολα στην οικονομία, όπου το πλήγμα θα είναι τρομακτικό, τότε θα είναι πάλι οι ίδιοι που θα περάσουν σε ένα επόμενο επίπεδο ηλιθιότητας, αλλά και πρόκλησης. Όπως κάποια στιγμή θα σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης του κορωνοϊού, θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα σπάσει και η αλυσίδα που διατηρεί την ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα. Δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, ιδίως κάτω από τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Αν κάνουμε και πάλι λάθος, θα το πληρώσουμε με πολλαπλάσιο κόστος. Εμείς επιλέγουμε, εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας... 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....