Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 02/11/18

Η μεγάλη κατρακύλα της αξίας των IPAD

 

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας τεχνολογίας Decluttr η πτώση της αξίας μεταπώλησης των IPAD είναι συνεχής. Όπως σχολιάζει το Decluttr,  αν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο iPad Pro περιμένοντας να το πουλήσετε μελλοντικά, όταν θελήσετε να πάρετε ένα πιο καινούριο μοντέλο, μην περιμένετε να βγάλετε πολλά από την μεταπώληση. , ανακάλυψε ότι η υποτίμηση της αξίας του iPad είναι ραγδαία. Και μέσα σε μόλις ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους στα καταστήματα, τα iPad της Apple μπορεί να χάσουν μέχρι και το 60% της αρχικής τους αξίας.

 

 

Σύμφωνα με την Decluttr, αν αγόραζε κανείς ένα iPad Pro των 12,9 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και ένα δίσκο αποθήκευσης 512GB πέρυσι, αξίζει σήμερα 420 δολάρια, μια σημαντικά μειωμένη τιμή σε σχέση με τα 1.000 δολάρια που πωλούνταν όταν ήταν καινούριο.

 

Η μελέτη φωτίζει την γρήγορη μείωση της τιμής των iPad της Apple, που θα υποφέρουν ακόμα περισσότερο μετά από την αναβάθμιση που πραγματοποίησε η εταιρεία στα νέα iPad Pro την Τρίτη. Οι νέες εκδόσεις των iPad Pro των 10,5 και 12,9 ιντσών διαθέτουν πιο γρήγορους επεξεργαστές και βελτιωμένο σχεδιασμό. Έχουν όμως και αυξημένες τιμές. Χαρακτηριστικό είναι ότι η έκδοση των 10,5 ιντσών ξεκινά στα 799 δολάρια και η έκδοση των 12,9 ιντσών ξεκινά στα 999 δολάρια. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 7 Νοεμβρίου.

 

Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα θα δυσκολέψουν όλο και περισσότερο για τις τιμές μεταπώλησης των iPad, σύμφωνα με την Decluttr, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο iPad που κυκλοφόρησε πριν οκτώ χρόνια αξίζει μόλις 3 δολάρια σήμερα.

 
 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....