| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 07/02/2020

 

   Share

 

        Συνήθως η συμπλήρωση του πρώτου εξαμήνου από την ανάληψη των καθηκόντων μιας κυβέρνησης, σηματοδοτεί και το τέλος της ανοχής από το εκλογικό σώμα. Ιδίως, αν έχουν γίνει σημαντικά λάθη ή υπάρχουν σοβαρές ανακολουθίες ανάμεσα σε προεκλογικές υποσχέσεις και μετεκλογικές πράξεις, τότε η φθορά είναι ταχεία.

 

 

               Σήμερα συμπληρώνονται 7 μήνες διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και παρά το... προσφυγολαθρομετανστευτικό, η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν κυρίαρχοι του πολιτικού σκηνικού. Αν συγκρίνουμε την κατάσταση με το αντίστοιχο επτάμηνο του 2015, δεν θα δούμε κάποιες ιδιαίτερες ή ουσιαστικές διαφορές. Το 2015 μετά από το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας, πήγε σε εκλογές και τις κέρδισε καθαρά από κεκτημένη ταχύτητα, πασπαλισμένη από πλέρια... εξυπνάδα ενός μέρους του εκλογικού σώματος που έκανε τη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ένα δημοψήφισμα-φιάσκο. Ήταν μια εκλογική μάχη που σηματοδότησε την απαρχή εξελίξεων στο κόμμα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινής κυβέρνησης.

 

            Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από 4 χρόνια στην προεδρία του κόμματος συνοδεύτηκε από τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έφερναν τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο πρώτους στις δημοσκοπήσεις.  Από τον Νοέμβριο του 2015 και μέχρι σήμερα η Νέα Δημοκρατία προηγείταιι σταθερά σε όλα τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων. Αρχικά με αρχηγό τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του ιδίου έτους, στη συνέχεια με μεταβατικό τον Γιάννη Πλακιωτάκη και ακολούθως μετά τις εσωκομματικές εκλογές, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν αυτός που άνοιξε τον βηματισμό της Νέας Δημοκρατίας προς την εξουσία, σε συνδυασμό με τη διάψευση των προσδοκιών του εκλογικού σώματος από το... πείραμα με τον Τσίπρα. Πολλοί κατάλαβαν κάπως αργά ότι το καρπούζι ήταν... μάπα! Για όσους έχουν... αμφιβολίες, ας κοιτάξουν 7 και 8 μήνες πίσω, και να δουν τα... χαστούκια που "έριξαν" οι 4 κάλπες (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές, Εθνικές) στον σημερινό επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

            Επί Τσίπρα, τα μνημόνια δεν σκίστηκαν αλλά ήρθαν και νέα με περισσότερες σελίδες, ο ΣΥΡΙΖΑ ξέσκισε τους πάντες και γενικώς έκλεισε ένας κύκλος ψέματος, υποκρισίας, λαϊκισμού και τυχοδιωκτισμού που ξεκίνησε από το 2010 και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το 2019. Περίπου 10 χρόνια που έφεραν τη χώρα πάρα πολύ πίσω σε σχέση με την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Χάσαμε πολύτιμο έδαφος για μια δυναμική πορεία στο μέλλον και τώρα η κυβέρνηση καλείται να επουλώσει τις πληγές που άφησαν οι δογματικοί... ψευτοαντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενοι από τους... καρεκλάτους τυχοδιώκτες των ΑΝΕΛ!

 

            Η συμπλήρωση 12 μηνών της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία στις 7 Ιουλίου (σύγκριση με το διάστημα διάστημα Ιανουαρίου 2015 - Ιανουαρίου 2016), δεν φαίνεται να διαμορφώνει συνθήκες ανάκτησης της πρωτοκαθεδρίας από τον Αλέξη Τσίπρα, όπως συνέβη τότε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση "μαντρώνοντας" το παλαιό παρασιτικό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80. Μάλιστα, από τον παλαιό ΣΥΡΙΖΑ του 4%, δεν έχει απομείνει παραπάνω από 0,5% που αποτελούν τους "Τσιπροφύλακες", ενώ το υπόλοιπο 3,5% έχει σκορπίσει  προς ΜεΡΑ 25, ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

 

            Σήμερα ο συγκυριακός πρωθυπουργός της περιόδου 2015-2019 δεν έχει αφήγημα. Ψάχνει απεγνωσμένα να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα άλλο κόμμα, έχοντας ενσωματώσει Παλαιοπαπανδρεϊκούς ή πρώην ΓΑΠικούς, οι οποίοι θα έπρεπε να ντρέπονται που βρίισκονται υπό την καθοδήγηση ενός απαίδευτου, αμόρφωτου και τυχοδιώκτη αρχηγού. Ο τυχοδιωκτισμός δεν είναι ντροπή, αλλά... επάγγελμα. Συμβαίνουν και αυτά! Τα αντιμνημονιακά ψέματα και η απροκάλυπτη μπαχαλοποίηση της πολιτικής και κοινωικής ζωής ήταν και είναι ένα προνομιακό πεδίο για το σημερινό έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ.


            Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μπροστά της ένα αφήγημα που καθημερινά εμπλουτίζεται από μικρά και μεγαλύτερα γεγονότα στο μέτωπο της οικονομίας, το οποίο κρίνει κατά κύριο λόγο τις πολιτικές εξελίξεις και διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό. Οι συνταξιούχοι μπορεί να γκρινιάζουν που δεν... ξαναπήραν μέρισμα, η μεσαία τάξη μπορεί να ανυπομονεί που δεν αλλάζουν τα πράγματα με το πάτημα ενός κουμπιού και γενικώς να υπάρχει μια εντεινόμενη πλημμυρίδα προσδοκιών, ωστόσο υπάρχουν πρόδρομα μηνύματα που δείχνουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μπροστά της μόνο το καλό σενάριο.

 

            Ο δείκτης οικονομικού κλίματος βρίσκεται σε υψηλό 12 ετών, τα επιτόκια δανεισμού βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, εξοφλούμε το ΔΝΤ για να φύγει από τα... πόδια μας, το χρονοδιάγραμμα μείωσης των φόρων προχωράει κανονικά και μάλιστα με θετικές εκπλήξεις, όπως η περυσινή ανέλπιστη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Επιπλέον, έχει τελειώσει οριστικά το σενάριο μείωσης των συντάξεων, ενώ είναι προ των πυλών αυξήσεις μέσα από το νέο ασφαλιστικό οι οποίες το 2022 θα λάβουν γενικευμένη μορφή στο πλαίσιο της επαναφοράς της κανονικότητας στην εισοδηματική πολιτική. Επίσης, η Ελλάδα το 2023 θα έχει υψηλότερο ΑΕΠ κατά τουλάχιστον 16 δισ. ευρώ και μονοψήφια ανεργία, ακόμη και αν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην κινεζική και την παγκόσμια οικονομία είναι αρκετά σοβαρές. Επιπλέον, η κυβέρνηση φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα των χαμηλότερων πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021, ενώ επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ είναι ώριμες για να υλοποιηθούν.

 

            Η ανάπτυξη και η συνεχής αύξηση της απασχόλησης σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση θετικών προσδοκιών, είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοια κόμματα ευδοκιμούν σε συνθήκες φτώχειας, την οποία μπορούν... άνετα να μετατρέψουν σε απόλυτη εξαθλίωση όταν αναλάβουν την εξουσία. Το είδαμε άλλωστε αυτό στο πρόσφατο παρελθόν. Βεβαίως, δεν παραβλέπουμε και τις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η σημερινή κυβέρνηση. Τι να ξεχάσουμε; Τις αντικειμενικές αξίες που φέρουν την υπογραφή Τσίπρα ή τη διαλυμένη ΔΕΗ που παρέδωσε στη νέα κυβέρνηση; Επίσης, μπορούν να ξεχαστούν οι υπογραφές Τσίπρα για την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών α΄ κατοικίας, ή η αθλιότητα του στο λαθρομεταναστευτικό ή η "τσογλανοποιημένη" κοινωνία που παρέδωσε; Όλα δικά του είναι και τα φόρτωσε στη Νέα Δημοκρατία, η οποία αντί να εμφανίζεται απολογούμενη καλό είναι να αρχίσει να στέλνει σιγά σιγά τους σχετικούς φακέλους με τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκεί που πρέπει...

 

            Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι εγκλωβισμένος και αιφνιδιασμένος από την αλλαγή του κλίματος στην οικονομία. Έχουν χάσει τα... αυγά και τα πασχόλια, καθώς μετά την περυσινή προεκλογική καταβολή 1,1 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "13η σύνταξη", νόμιζαν ότι οι δανειστές θα ζητούσαν από την επόμενη κυβέρνηση να κλείσει την "τρύπα" με νέες περικοπές στις συντάξεις. Αρκεί να σκεφτείτε ότι από τις συστάσεις των δανειστών προς τη νέα κυβέρνηση για πρόσθετα μέτρα ύψους 1,5 δισ. ευρώ τη διετία 2019-2020, φτάσαμε στην πλήρη αποδοχή των πεπραγμένων του περυσινού έτους και στην υπογραφή άνευ επιφυλάξεων του φετινού προϋπολογισμού! Κι ας έγιναν μειώσεις φόρων (ΕΝΦΙΑ, πετρέλαιο θέρμανσης) και ας έπονται και άλλες φέτος. Και ας έγιναν στοχευμένες παροχές σε κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας και ας έρχονται και καλύτερες μέρες για τις συντάξεις στο πολύπαθο και άκρως επισφαλές ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

 

            Ο Τσίπρας πέρυσι άνοιξε έναν λάκκο και τελικώς έπεσε ο ίδιος μέσα. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι κύριο γνώρισμα των υπερφίαλων και... κουτοφαντασμένων που κοιτούνε στο... ταβάνι μπας και τους έρθει η έμπνευση για να πουν το επόμενο ψέμα! Δεν έχει αφήγημα για να στηρίξει τις αστειότητες περί φτωχοποίησης. Προσπαθούν με απελπισμένο τρόπο να ανασύρουν από το παρελθόν τα γνωστά "ποιήματα" για τα παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα ή για... επιδημία εξεύρεσης φαγητού στα σκουπίδια ή για... μαζικούς θανάτους από το κρύο και τα μαγκάλια ή για... ομαδικές αυτοκτονίες. Νομίζουν ότι βρίσκονται στην περίοδο προ του 2015 και κυρίως ότι τα "τρόλια" που έχουν ξαμολημένα στο διαδίκτυο, θα γίνουν πιστευτά από την κοινή γνώμη. Ξύπνησαν τα κορόιδα και αυτό δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου.

 

            Στην οικονομία και στα... μαγκάλια δεν υπάρχει αφήγημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν τους πτοεί. Οι φωστήρες της Κουμουνδούρου έχουν σκεφτεί να παίξουν στο εντελώς εχθρικό "τεραίν" του λαθρομεταναστευτικού και της ανομίας! Δηλαδή εκτός από... πελάτες του Σταϊκούρα, του Βρούτση, του Άδωνι, του Χατζηδάκη, του Γεραπετρίτη και πάρα πολλών άλλων, θέλουν να γίνουν και "τα παιδιά της σφαλιάρας" για τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη! Μιλάμε για τέτοια μυαλά! Πιστεύουν οι αθεόφοβοι ότι υποστηρίζοντας τη χρεοκοπημένη πολιτική του "μπάτε σκύλοι, αλέστε" των ανοικτών συνόρων θα χτυπήσουν την Ευρώπη και τη Δύση, βγάζοντας τα απωθημένα τους για την αφαίρεση της μήτρας του κομμουνισμού προς 30ετίας στο ανατολικό μπλοκ. Από την άλλη, δεν έχουν να κερδίσουν κάτι υποστηρίζοντας τους "μπαχαλάκηδες" ή αναδεικνύοντας μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικής βίας την ώρα της πραγματικής μάχης με περιθωριακούς ψευτοαγωνιστές τους οποίους προστατεύουν δια της μη καταδίκης των κακουργηματικών πράξεων τους.  

 

            Το πολιτεύεσθαι του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσε να αποτελεί αυτοτελή κύκλο στην πολιτική επιστήμη. Σε όλα είναι χαμένος ο... άχαστος και απελπισμένος Τσίπρας! Ο γράφων οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι οι... σταράτες κουβέντες δεν αποτελούν μια εμμονική εμπάθεια απέναντι σε ένα πρόσωπο, αλλά μια κατάθεση... οργής απέναντι στον... κορωνοϊό του "Τσιπρισμού" που αποτελεί τη χείριστη εκδοχή του λαϊκισμού, του εκχυδαϊσμού, της αμάθειας, της ημιμάθειας, του τυχοδιωκτισμού, του ψεύδους και της ψευτομαγκιάς. Ας μας λυπηθεί ο θεός και να μην μας τύχουν άλλα τέτοια θλιβερά... παρατράγουδα! Βέβαια, στη δημοκρατία, εμείς επιλέγουμε την καλοτυχία μας ή την... αυτοχειρία μας!

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....