Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:03 - 25/10/18

Η πρώτη νύχτα του ζεύγους Παπαντωνίου στον Κορυδαλλό

 

Λίγο μετά τις 14.00 της Τετάρτης ο Γιάννος Παπαντωνίου με τη σύζυγο του Σταυρούλα Κουράκου πέρασαν την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

 

 

Ο Γιάννος Παπαντωνίου κρατείται σε κελί της 17 Νοέμβρη, ενώ η σύζυγός του τοποθετήθηκε σε κελί όπου διαμένουν 9 ακόμη κρατούμενες, ωστόσο την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να μεταφερθεί σε κελί με μικρότερο αριθμό κρατουμένων.

Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιλαμβάνει προαυλισμό από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει το κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και στη συνέχεια θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.

Τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και η σύζυγός του εμφανίζονται ιδιαιτέρως σοκαρισμένοι.

Νωρίτερα την Σταυρούλα Κουράκου επισκέφθηκε στενή της φίλη προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα, ωστόσο δεν έχουν εμφανιστεί ούτε οι δικηγόροι του ζεύγους ούτε κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιελάμβανε ζυμαρικά.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....