Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 14/06/18

Η Apple & Τα Cryptocurrencies

 

Οι νέοι κανόνες της Apple απαγορεύουν εφαρμογές που καταναλώνουν γρήγορα τη μπαταρία, αυξάνουν υπερβολικά τη θερμότητα, ή «φορτώνουν» υπερβολικά τη συσκευή. Όλα αυτά συμβαίνουν κατά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

 

 

«Εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε διαφημίσεων από τρίτους που εμφανίζονται μέσα σε αυτές, μπορεί να μην επιτρέπουν την εκτέλεση άλλων διαδικασιών που “τρέχουν” στο παρασκήνιο, όπως την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων», δηλώνει στην ιστοσελίδα της η Apple.

 

Βέβαια, είναι πρακτικά σχεδόν αδύνατον κάποιος να επαφίεται αποκλειστικά σε ένα iPhone ή iPad για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων λόγω της ποσότητας ενέργειας και επεξεργασίας που απαιτείται. Χρησιμοποιούνται πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις και επομένως, απαιτούνται υπολογιστές υψηλής ισχύος για να καταφέρει κάποιος να εξορύξει κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα, η διαδικασία καταναλώνει περίπου 1.400 βατ, όσο ένα πιστολάκι μαλλιών.

 

Αυτές οι οδηγίες της Apple ήταν αρχικά προγραμματιστεί για το 2014, αφού το κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας αφαίρεσε το Coinbase και άλλες εφαρμογές κρυπτονομισμάτων, εξαιτίας ενός «άλυτου ζητήματος», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Apple Insider.

 

Βέβαια, εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν εφαρμογές στο iOS που ισχυρίζονται ότι επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν εξορύξεις κρυπτονομισμάτων με τις προσωπικές τους συσκευές, όπως το «Crypto Coin Miner» και το «Cryptocurrency Cloud Mining». Μάλιστα, το τελευταίο δηλώνει ότι οι χρήστες μπορούν να «βγάλουν χρήματα και να κερδίσουν κρυπτονομίσματα» χωρίς μεγάλη επένδυση ή ταλαιπωρία από την άμεση ανάμειξη με λογισμικό.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....