Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 07/03/19

Η Goldman Sachs & Το dress code

 

Όπως έγραψε χθες το Bloomberg, αλλά και άλλα διεθνή ΜΜΕ. Η Goldman Sachs επιτρέπει τη χρήση ενός πιο casual ντυσίματος στους υπαλλήλους της. Όπως σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο το Bloomberg. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο νέος επικεφαλής της Goldman Sachs, David Solomon, είναι DJ στον ελεύθερο χρόνο του. Ισως απλά η επενδυτική τράπεζα αποφάσισε να προσαρμοστεί στη νέα εποχή. Όπως γράφει το Bloomberg, όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι εργαζόμενοι της Goldman Sachs ενημερώθηκαν πως πλέον το κοστούμι και η γραβάτα δεν είναι... νόμος, αφού αποφασίστηκε να επιτραπεί ένα πιο χαλαρό dress code. Η κίνηση αυτή κάποτε θεωρούνταν αδιανόητη στη Wall Street.

 

 

«Πιστεύουμε ότι τώρα είναι το σωστό timing να υιοθετήσουμε ένα πιο ευέλικτο dress code», έγραψαν σε επιστολή τους προς τους 36.000 εργαζομένους τρια ηγετικά στελέχη της επενδυτικής τράπεζας,  χωρός όμως δεν διευκρινίζουν ποια ρούχα θα θεωρούνται κατάλληλα και ποια ακατάλληλα.

 

«Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να αισθάνονται άνετοι και σίγουροι με τις ομάδες μας, οπότε παρακαλώ ντυθείτε με τρόπο που συνάδει με τις προσδοκίες των πελατών μας», επισημαίνει πάντως το email, ενώ φροντίζει να διευκρινίσει πως «Βέβαια, το casual ντύσιμο δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ημέρες και όλες τις συναντήσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε καλή κρίση σε αυτό. Ολοι μας ξέρουμε τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο για τον χώρο εργασίας».

 

Το e-mail προς τους εργαζομένους:

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....