Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 28/01/19

Η Premier League ελπίζει να σωθεί από τους αμερικανούς

 

Με κάθε μέλος του ΔΣ να απορρίπτει την ευκαιρία να διαδεχθεί τον Richard Scudamore ως επόμενος επικεφαλής της Premier League της Αγγλίας, μειώνεται η πιθανότητα εξεύρεσης κατάλληλου υποψηφίου. Τρεις άνθρωποι έχουν πλέον αρνηθεί την προσφορά και κανένας δεν θα θέλει ο κόσμος να μάθει ότι αυτός ήταν η τέταρτη, πέμπτη ή και έκτη επιλογή.

 

 

Όπως σχολίασε το Bloomberg και έχουν μια απίστευτα σκληρή πράξη να ακολουθήσουν. Στα 19 χρόνια που ηγήθηκε στην Premier League, ο Scudamore είδε 14 χρονιές αύξηση των εσόδων, που έφτασαν στα 3,2 δισ. λίρες (4,2 δισ. δολάρια). Η εντυπωσιακή αυτή ανάπτυξη οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην αυξανόμενη αξία των δικαιωμάτων μετάδοσης, τα οποία διαπραγματεύτηκε. Το ποσό των ραδιοτηλεοπτικών φορέων που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν «έπιασαν ταβάνι», οπότε θα μπορούσε να πει ότ ιαποχωρεί έχοντας φτάσει την Λίγκα στην κορυφή.

 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Bloomberg, κάποια ριζικά καινούργια σκέψη είναι απαραίτητη για να περάσει αυτή η τάση. Αιρετικό θα μπορούσε να ακούγεται, αλλά ο πιο δημοφιλής εγχώριος αγώνας ποδοσφαίρου στον κόσμο θα πρέπει να στραφεί προς ένα μέρος για να βρει το νέο επικεφαλής του: στις Η.Π.Α. Καθώς ο ήχος των γυάλινων ποτηριών που χτυπάει με αηδία από το Tyneside στο Teignmouth υποχωρεί, φέρτε μαζί μου.

 

Η Premier League υστερεί έναντι του NBA και του NFL όταν μιλάμε για έσοδα από εκπομπές. Μπορεί να καλύψει τη διαφορά με δύο τρόπους: Ή να βελτιώσει τις πωλήσεις στις διεθνείς αγορές, κυρίως τις ΗΠΑ, ή να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τις σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμες.

 

Ως εκ τούτου, πρέπει να αναζωογονήσει τον τρόπο με τον οποίο πακετάρει και πωλεί παιχνίδια. Αυτό θα απαιτήσει μια βαθιά κατανόηση όχι μόνο του τρόπου με τον οποίο αλλάζει η «κατανάλωση» των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και των επιχειρήσεων των βασικών τεχνολογικών παικτών, όπως η Facebook Inc. και η Amazon.com Inc.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....