Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:22 - 24/10/18

ΗΠΑ και Βρετανία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν την διαφημιστική απάτη 50δις

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNBC, οι ΗΠΑ και η Βρετανία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν την διαφημιστική απάτη, ένα τεράστιο πρόβλημα για τα brands, που εξαιτίας του σπαταλούν δισεκατομμύρια δολάρια online.

 

 

Εταιρείες που αγοράζουν διαφημιστικό χώρο μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων, που στηρίζονται σε πολυάριθμες online επεξεργασίες κινδυνεύουν να δουν τις διαφημίσεις που έχουν πληρώσει να διαβάζονται από... bots αντί από ανθρώπους.

 

Η Παγκόσμια Ένωση Διαφημιστών κάνει λόγο για ένα πρόβλημα, το οποίο θα στοιχίσει στις επιχειρήσεις περί τα 50 δισ. δολάρια έως το 2025. Όπως τονίζει πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα και πιο επικερδή ψηφιακά εγκλήματα. 

 

Οι αρχές αναγνωρίζουν ότι απαιτείται διεθνής συνεργασία. Έτσι η αμερικική ρυθμιστική αρχή TAG και η βρετανική JICWEBS ανακοίνωσαν από κοινού πρωτοβουλία, με το πρόγραμμα Certified Against Fraud. Θα τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2019. 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....