| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 21/02/2020

 

   Share

 

         Η Δημοκρατία μας είναι ένα πολύ ακριβό δώρο που δεν αρκεί να έχει ωραία... συσκευασία, αλλά να έχει και ουσιαστικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχει νόημα και σκοπό και όχι να τυφλώνεται από τον παραμορφωτικό φακό μιας χρεοκοπημένης αριστερής αντίληψης. Δημιουργεί παροράματα μέσα από οράματα. Καταντά ασυδοσία και εξελίσσεται σε φαυλοκρατία. Και όπου συνυπάρχουν η φαυλοκρατία και η αριστερή ιδεοληπτική φαυλότητα κπαι ανισορροπία, τότε οι δήθεν "αγωνιστές της δημοκρατίας" εξελίσσονται σε δυνάστες της ίδιας της κοινωνίας.

 

 

            Με αφορμή τα όσα τρελά συμβαίνουν με τις απεργίες και το θράσος της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας, ήρθε η ώρα για να ξαναγνωριστούμε όλοι μαζί σ΄ αυτόν τον... βλογημένο τόπο. Πρώτα απ΄ όλα θέλουμε να δούμε αποτελέσματα από την πλευρά της άσκησης του κυβερνητικού έργου, καθώς μια χώρα δεν μπορεί να διοικηθεί με τα... λόγια που χτίζουν ανώγεια και κατώγεια! Μετά από 10 χρόνια σκληρών μέτρων στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης και των συνοδών μνημονίων, φαίνεται ότι δεν έχουμε βάλει μυαλό. Αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο ως... αμόλυντες και άσπειλες παρθένες είναι οι ίδιοι που αποτέλεσαν γρανάζια της φαυλότητας του πολιτικοοικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι, το οποίο μας οδήγησε στη χρεοκοπία.

 

            Μα, καλά, θα αναρωτηθεί κάποιος... Είναι δυνατόν να φταίνε για τη χρεοκοπία της χώρας οι... κοινοί θνητοί; Θα απαντήσουμε δια ερωτήσεως. Πιστεύετε ότι σ΄ αυτήν εδώ τη χώρα κυβερνούν ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του, οι γενικοί γραμματείς και μερικοί διευθυντές; Αν το πιστεύετε, τότε είστε εκτός πραγματικότητας. Ανέκαθεν στην Ελλάδα... κυβερνούσε το πόπολο που κατείχε θέσεις- κλειδιά. Κυβερνούν οι κομματικοί διευθυντάδες της καρέκλας και της ίντριγκας, οι αφ΄ υψηλού υπάλληλοι του Δημοσίου και οι κρατικοδίαιτοι ή επαγγελματίες συνδικαλιστές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Μπροστά τους σχεδόν όλοι οι πολιτικοί κάθονται... σούζα. Και αυτοί στους οποίους κάθονται σούζα οι πολιτικοί, είναι αυτοί που ξέρουν να καταλύουν και να ξεφτιλίζουν ένα ολόκληρο κράτος, αφήνοντας το κοινωνικό σύνολο στα... κρύα του λουτρού.

 

            Τις προάλλες, εργαζόμενοι του Μετρό της Αθήνας, οι οποίοι δεν γέμιζαν ούτε ένα... σχολικό βανάκι, παρέλυσαν ολόκληρη πόλη και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη μέσω twitter. Δεν υπάρχουν συγγνώμες, κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης. Μόνο απόδοση ευθυνών και πέλεκυς επί ποινή απόλυσης. Η ανοχή της Πολιτείας στο θράσος όλων αυτών είναι παροιμιώδης. Αυτή η ανοχή στους πονηρούς που με ηλίθιο τρόπο καταταλαιπωρούν μια ολόκληρη κοινωνία, πρέπει να τελειώσει. Δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους; Ο γράφων επισημαίνει αυτά τα κακώς κείμενα με αυτόν τον... φασιστικό τρόπο, μπας και καταλάβουν κάποιοι σε αυτήν τη χώρα ότι το κατά αριστεράν φασιστικό, δεν είναι τίποτα άλλο από το αυτονόητο που αντιλαμβάνεται η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας.

 

            Την περασμένη Τρίτη, στην απεργία για το ασφαλιστικό είδαμε μερικούς συνδικαλιστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ξεφτιλίζουν μια ολόκληρη κυβέρνηση. Προκήρυξαν απεργία υπό τη μορφή... εξπρές του μεσονυχτίου. Μάλιστα, το πρωί έψαχναν να βρουν αυτόν που είχε τα κλειδιά του αμαξοστασίου! Και η αποθέωση είναι η εκ των υστέρων διαχείριση του θέματος. Θα αλλάξουν λέει το νόμο για τις απεργίες σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας. Ο οποίος, νόμος, ρυθμίζει όλα αυτά τα θέματα και υπάρχει από το 1982 επί Ανδρέα Παπανδρέου!!! Τραγικό, εκνευριστικό, κωμικό και τερατώδες μαζί! Επίσης, την περασμένη Τρίτη είδαμε μερικούς "επαγγελματίες απεργούς" του ΠΑΜΕ, να μην αφήνουν εργαζομένους να προσέλθουν στην εργασία τους στον Πειραιά. Για να μην πούμε βεβαίως για τις απεργίες των δημοσιογράφων, όπου αν τολμήσει κάποιος εξ  αυτών να πει ότι θα εργαστεί, τότε τον διαγράφει η ΕΣΗΕΑ ή η αντίστοιχη ένωση στην οποία ανήκει. Μιλάμε για κάργα δημοκρατία!

 

            Η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας παλεύει για να επιβιώσει πέρα από τα παιχνίδια και τα τερτίπια των βολεμένων του Δημοσίου. Ειδικά ο ιδιωτικός τομέας στενάζει αλλά και υπομένει έτσι ώστε να παράξει και να συντηρήσει τα παχύδερμα που του έχουν κατσικωθεί σαν νταβατζήδες στο κεφάλι εδώ και δεκαετίες, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα του. Κανείς πολιτικός με... καρύδια δεν βγήκε μπροστά για να στείλει εκεί που πρέπει όλους αυτούς που χρησιμοποιούν την περιουσία του κοινωνικού συνόλου για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, εκβιάζοντας επί της ουσίας τους πάντες.

 

            Την περασμένη Τρίτη βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν αυτοί που βλέπουν ότι η περίοδος των παχέων αγελάδων με τα ψεύτικα εφάπαξ και τις επικουρικές έχει τελειώσει. Και, ω της ειρωνείας, βγήκαν να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό πλαίσιο Βρούτση, το οποίο είναι πολλαπλασίως πιο φιλικό από το έκτρωμα Κατρούγκαλου! Αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους είναι οι... γνωστοί άγνωστοι που αγωνίζονται για τον εργαζόμενο, μόνο που όλοι έχουμε καταλάβει ότι τους απασχολεί η πάρτη τους και μόνο. Από τους δικούς τους... αγώνες και την ανευθυνότητα των πολιτικών φτάσαμε στη χρεοκοπία.

 

            Την τελευταία περίοδο, βλέπουμε μια αυξημένη προσέλευση στις πορείες και στις διαδηλώσεις. Αυτονόητη η απάντηση και λογική η εξήγηση. Σε αυτές συμμετέχουν πλέον χιλιάδες πρώην μετακλητοί και βολεμένοι που (παρα)σιτίζονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι γνωστές δυνάμεις των άεργων, των "επαγγελματιών διαδηλωτών" και των μπαχαλάκηδων. Γενικά έχει συνασπιαστεί όλο το αριστερό συνονθύλευμα θυμίζοντας με διάφορα ανεδαφικά συνθήματα, τις εποχές προ της χρεοκοπίας. Είναι αυτοί οι μόνιμοι θορυβοποιοί που με συνθήματα και πολιτική κάλυψη προσπαθούν να εμφανιστούν στους πολίτες ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων τους αλλά και ως κατατρεγμένοι.

 

            Θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο να εξηγηθεί σε κάποιους, ότι αν αυτά που κάνουν εδώ, τολμούσαν να τα κάνουν στη Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Πολωνία του Γιαρουζέλσκι ή στη Βουλγαρία του Ζίβκωφ, θα είχαν γίνει στην καλύτερη περίπτωση άριστοι... πετράδες. Ξέρουμε αυτά τα σκληρά και φασιστικά καθεστώτα πώς λειτουργούσαν και ξέρουμε γιατί έπεσαν. Βέβαια, βρίσκουν και τα κάνουν, αφού η ενοχική κεντροδεξιά ποτέ δεν επιχείρησε να αγγίξει τους... αρμούς της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατικής αλητείας. Τους ανέχτηκε υπέρμετρα και τους... λούζεται ποικιλοτρόπως, όπως ακριβώς και η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού.

 

            Εκτός από τον νόμο που προβλέπει τη λειτουργία των κρίσιμων πυλώνων δημοσίου συμφέροντος, υπάρχει και ένας νόμος που λέει ότι οι απεργίες θα προκηρύσσονται κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με την πλειοψηφία του 50%+1 ψήφος. Προς το παρόν και ο νόμος αυτός είναι στα χαρτιά. Η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή φοβόταν να τα βάλει με τους συνδικαλιστές, γιατί θα έπρεπε να συγκρουστεί και με τους δικούς της. Από τη σημερινή κυβέρνηση περιμένουμε να κάνει αρκετά βήματα πιο πέρα. και να μην φοβηθεί να εφαρμόσει το αυτονόητο, το λογικό και το νόμιμο. Ελπίζουμε να μην φοβάται τα "τρολ" της Κουμουνδούρου, τους απολιθωμένους... σοβιετάδες του Περισσού και τα.... αλληλέγγυα γκρουπούσκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του...ΝύχταΜεΡΑ 25 και των λοιπών δυνάμεων (άμα λάχει να ΄ούμε, που έλεγε ο Χάρυ Κλυν).

 

            Σε μια κοινωνία που δοκιμάστηκε από την αριστερή συμμορία των αμόρφωτων και άχρηστων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται να παραμένουμε όμηροι. Το μπάχαλο και η ασυδοσία πρέπει να αντιμετωπιστούν και να συντριβούν. Με ήρεμο τρόπο αλλά και με αποφασιστικότητα εκεί που ο διάλογος μετατρέπεται σε αριστερή "τρολιά". Οι... αρμοί του μπάχαλου και της τρομοκρατίας πρέπει να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Φοβούνται στο Μαξίμου και στην Πειραιώς μήπως τους πούνε φασίστες; Σκέφτονται βεβαίως, μήπως το 40% που πήρε η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές ήταν κυρίως λόγω της ανάγκης της κοινωνίας να απαλλαγεί από τον Τσιπρισμό και όχι αποτέλεσμα μιας καθαρής έγκρισης της συνολικής πρότασης που κατάθεσε πέρυσι στον ελληνικό λαό. Δεν γίνεται όμως να πάμε παραπέρα με τέτοιου είδους προσεγγίσεις. Κουραστήκαμε όλοι και κυρίως μας κούρασαν όλα αυτά τα ψεύτικα αριστερά ομοιώματα...

 

            Η ιδιαίτερη ευγένεια της σημερινής κυβέρνησης στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων και η ανοχή συμπεριφορών στο πλαίσιο της δημοκρατικής μας πολιτείας, εκλαμβάνονται ως αδυναμίες. Η φράση νόμος και τάξη αξιοποιείιται από τα υποκείμενα της αριστεράς ως μια φασιστική μέθοδος! Μόνο που δεν ξέρουμε πώς θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί οι αριστεροί "δημοκράτες", εάν το μπάχαλο μεταφερόταν από κάποιους... άλλου είδους ακτιβιστές στα σπίτια τους! Εντάξει, είπαμε. Αριστεροί είναι οι άνθρωποι, δεν είναι... ανόητοι!

 

            Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό της ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμβιβάζεται πλέον με τους λίγους βολεμένους που κάνουν δύσκολη τη ζωή των πολλών. Στο κάτω κάτω αν δεν τους αρέσει η δουλειά στο Δημόσιο, ας πάνε να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα! Αλλά, σιγά μην αφήσουν τη θαλπωρή του δημόσιου τομέα και τις ανέσεις που τους προσφέρουν τα κορόιδα του ιδιωτικού τομέα! Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει γρήγορα σε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία ώστε να ανοίξουν δουλειές. Οι δουλειές είναι ο εχθρός των κομμουνιστών και όσων προέρχονται από αυτήν τη μήτρα. Γιατί ποιος θα τρέξει να κλείσει τους δρόμους, όταν θα υπάρχει δουλειά; Γι αυτό και προσπαθούν με άλλες μεθόδους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός εισόδων εταιρειών για να μην προσέλθουν για εργασία οι υπάλληλοι τους. 

 

            Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι μόνο με αποφασιστικότητα, μέθοδο και δημοκρατική ευθύνη έναντι των φιλήσυχων και νομοταγών πολιτών της, θα διαλύσει τους μπαχαλάκηδες και όλα αυτά τα υποκείμενα που ουσιαστικά στρέφονται κατά της πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου. Σε... άλλα νέα, η κυβέρνηση οφείλει να μετατρέψει τις φυλακές σε καταστήματα σωφρονισμού και όχι σε ξενοδοχεία... τύπου Airbnb με τζακούζι, ποτά, ναρκωτικά, πάρτι και όργια! Επιπλέον, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει η εμπιστοσύνη στους πολίτες μέσα από την άσκηση μιας μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία θα σέβεται μεν την ανθρώπινη ύπαρξη, θα εξασφαλίζει δε συνθήκες επαναπατρισμού σε όσους έχουν εισέλθει παράνομα. Τα κράτη έχουν σύνορα και τα σπίτια μας πόρτες. Είναι φρόνιμο λοιπόν, να το καταλάβουν όσοι διαθέτουν το μυαλό και μπορούν να καταλάβουν. 

 

            Η σημερινή κυβέρνηση δεν ψηφίστηκε για να κάνει τον... τροχονόμο στην περαιτέρω εγκαθίδρυση της αριστερής φαυλότητας και την πλήρη επικράτηση της στην κοινωνία. Δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε τα στραβά μάτια  στη "δημοκρατία" της αριστερής φαυλοκρατίας, αλλά ούτε και στην αριστερή φαυλότητα της δικήςτους "δημοκρατίας". Αν είναι να κάνουμε τη χώρα ένα απέραντο χαμαιτυπείο, πείτε το ευθαρσώς, να ξαναφέρουμε τον Τσίπρα στα πράγματα και να χαρούμε όλοι μαζί την κατάρρευση της... Πομπηίας. Συμπληρώνονται 8 μήνες διακυβέρνησης και από δω και πέρα η κυβέρνηση θα κριθεί για το αν και κατά πόσο έχει τα κότσια να επαναφέρει την κανονικότητα και την κοινή λογική, περιθωριοποιώντας ταυτόχρονα όλο αυτό το αριστεροκομμουνιστικό έκτρωμα που φτιάχτηκε μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα. Η χώρα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τους φαύλους όπου και αν ανήκουν. Δεν μπορεί να είμαστε θεατές μιας φαυλοκρατίας αριστερού τύπου...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....