Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

14/05/18

Θετικά σχόλια από Νουί στις τράπεζες για τα stress tests

 

Την ικανοποίησή της για την επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) εξέφρασε η επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) Ντανιέλ Νουί στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα το απόγευμα με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στην Αθήνα.

 

 

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, η κυρία Νουί έδωσε αρκετές φορές εύσημα στις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών ομίλων για τη δουλειά που έγινε στο πλαίσιο των ασκήσεων προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων και για τα αποτελέσματά τους που ανακοινώθηκαν στις αρχές Μαίου.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένη για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και ζήτησε να συνεχιστεί η εντατική προσπάθεια για την οριστική εξυγίανση των ισολογισμών των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η επικεφαλής του SSM είχε συνάντηση με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, σε γεύμα που της παρέθεσε ο κεντρικός τραπεζίτης.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....