| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Ιγνατίου: Οι Τούρκοι κυνηγούν ελληνικά sites - Τα “fake news” για το Ισραήλ

 

Παρασκευή, 15/05/2020

 

   Share

 

Ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας, παίζουν το παιγνίδι των “fake news” είναι γνωστό. Έχουν πιαστεί με τη γίδα στον ώμο άπειρες φορές. Αλλά μυαλό δεν βάζουν… Οι ψεύτικες «ειδήσεις» στοχεύουν πάντα την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο και τελευταία το Ισραήλ.

 

 

Ότι καταγγέλλουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης για “fake news” στα κοινωνικά δίκτυα το είχαμε υποψιαστεί. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει σχηματίσει ομάδες που στοχοποιούν τα ελληνικά ΜΜΕ, που αποκαλύπτουν καθημερινά με στοιχεία την επιθετικότητα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, και γενικά όλα τα ανομήματά της.

 

Θύμα αυτών των καταγγελιών είναι και η ιστοσελίδα μας, το hellasjournal. Και οι καταγγελίες εναντίον μας είναι πολλές. Ψεύτικες όλες. Μας κατηγόρησαν ότι «προάγουμε το μίσος εναντίον της Τουρκίας»… Τις αντιμετωπίζουμε τις ψεύτικες κατηγορίες σε όλα τα επίπεδα. Και αν χρειαστεί, με τη βοήθεια δικηγόρων. Οι άλλοι που μας καταγγέλλουν στα κοινωνικά δίκτυα, και είναι ντροπή τους διότι φέρουν ελληνικά ονόματα, είναι οι ψεκασμένοι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα.

 

Φανταστείτε… Με δέχονται ως ανταποκριτή ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και ενοχλούνται και με καταγγέλλουν ανώνυμα οι ψεκασμένοι φανατικοί οπαδοί του Αμερικανού προέδρου από την Ελλάδα. Δυστυχώς καλύπτονται από το νόμο για τα «προσωπικά δεδομένα»…

 

Ας σταθούμε όμως στους Τούρκους. Έχουν ξεκινήσει μία φάμπρικα τις τελευταίες ημέρες, ότι η Τουρκία «τα έχει βρει» με το Ισραήλ, με το οποίο θα υπογράψει δήθεν το ίδιο Μνημόνιο, όπως και με το φιλοτουρκικό καθεστώς της Λιβύης. Δημοσίευσαν και χάρτη. Ψεύτικο φυσικά.

 

Στη συνέχεια… «διέρρευσαν» ότι το Εβραϊκό Κράτος τους παρακαλεί για να αναθερμάνουν τις διπλωματικές τους σχέσεις. Προφανώς το αντίθετο συμβαίνει. Είναι η Τουρκία που παρακαλεί τους Ισραηλινούς. Διότι είναι εντελώς απομονωμένη στην ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει εξελιχθεί ως ο απόλυτος ταραξίας. Η τελευταία διακήρυξη της Γαλλίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ελλάδας και της Κύπρου, τους έχει ταράξει. Και σκαρφίστηκαν ότι το Ισραήλ και η Ιταλία αρνήθηκαν δήθεν να υπογράψουν τη διακήρυξη…

 

Ούτε με το Ισραήλ έχει σχέσεις ο Ταγίπ Ερντογάν, ούτε με την Αίγυπτο. Αντίθετα πρωτοστατεί σε όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Υποστηρίζει στρατιωτικά και οικονομικά τη Χαμάς και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Στην Αίγυπτο στοχεύει στην ανατροπή του προέδρου αλ Σίσι. Και όπως έχει πει πολλές φορές ο Ερντογάν, το Ισραήλ δρα όπως τον Χίτλερ, άρα πρέπει να καταστραφεί.

 

Πώς μπορούν, είτε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είτε ο αλ Σίσι, να έχουν ξανά καλές σχέσεις με μία χώρα, την Τουρκία, η οποία βυσσοδομεί εναντίον των κρατών τους; Εκτός αν έχουν παραφρονήσει.

 

Ερευνήσαμε το θέμα και μιλήσαμε με διπλωματικές πηγές που γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης των αξιωματούχων του Εβραϊκού Κράτους. Μας είπαν ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις πληροφορίες που διαρρέει το τουρκικό καθεστώς. Άλλωστε, υπάρχει και η γραπτή διάψευση της ισραηλινής πρεσβείας στην Άγκυρα.

 

Όμως, θα θέλαμε να ακούσουμε και από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. Πρέπει να τοποθετηθεί γρήγορα.


Τις προάλλες υποστηρίξαμε την ανάγκη, τώρα που το Ισραήλ θα έχει σύντομα κυβέρνηση, να πραγματοποιηθεί η 
τριμερής με την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και Νίκος Χριστοδουλίδης πρέπει να δράσουν άμεσα. Διότι οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.

 

Θα επανέλθουμε…

 

Μιχάλης Ιγνατίου - Έθνος

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....