| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Ιταλία – Κορωνοϊός: Στα 30 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών

 

Δευτέρα, 07/09/2020

 

   Share

 

Ο μέσος όρος των ασθενών με κορωνοϊό, στην Ιταλία είναι πλέον τα τριάντα έτη. Την Παρασκευή είχαμε 1.733 νέες μολύνσεις και 11 θύματα, αλλά ο Ιταλός υφυπουργός Υγείας, Πιερπάολο Σιλέρι, δηλώνει ότι «παρά την αύξηση των κρουσμάτων η κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανησυχητική».

 

 

Σε ότι αφορά δε την επαναλειτουργία των σχολείων από τις 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δημοσκοπική έρευνα του Ινστιτούτου Ipsos επτά στους δέκα ιταλούς γονείς δηλώνουν ότι  ανησυχούν για το τί μπορεί να συμβεί μετά την επιστροφή των παιδιών στις σχολικές αίθουσες. Σε ιδιωτικό σχολείο της Ρώμης, που άνοιξε νωρίτερα, ένας μαθητής διαγνώσθηκε θετικός και εξήντα συμμαθητές του έχουν τεθεί σε απομόνωση.

 

Στο μεταξύ και  ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να βρίσκεται σε απομόνωση, στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Ο προσωπικός του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, τόνισε ότι θα πρέπει να μείνει υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας «για μερικές ημέρες». Πάντως η εφημερίδα Corriere della Sera γράφει σήμερα ότι δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν από τουλάχιστον ένα  δεκαήμερο. Ο Καβαλιέρε είναι θετικός στον κορωνοϊό και  έχει πνευμονία σε αρχική φάση.  Δεν χρειάσθηκε, έως τώρα, παροχή οξυγόνου και ούτε να μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

«Υποκείμενα νοσήματα» για τον Μπερλουσκόνι 

 

Όπως επιβεβαίωσε ο Τζανγκρίλο απαιτείται βέβαια προσεκτική φροντίδα, διότι ο Μπερλουσκόνι έχει υποκείμενα νοσήματα, αρχίζοντας από τον σακχαροδιαβήτη.

 

Στο μεταξύ, μετά από δώδεκα χρόνια σιωπής, η Βερόνικα Λάριο -πρώην σύζυγός του μίστερ τιβί-, με δήλωσή της, του εκφράζει την ειλικρινή συμπαράστασή της και τον ενθαρρύνει να βάλει τα δυνατά του, για να αναρρώσει γρήγορα. Η δε κόρη του Μπάρμπαρα, 36 ετών, δήλωσε με έμφαση: «Δεν μετέδωσα εγώ την ασθένεια στον πατέρα μου. Άλλωστε, έμεινα, σχεδόν όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά μου, μέσα στην βίλα μας, στην Σαρδηνία».

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....