Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

04/02/19

Κέντρο τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) τεχνολογίας (cloud) θα ιδρύσει η Baidu

 

Η κινεζική εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) Baidu αποφάσισε την δημιουργία ενός κέντρου ΑΙ αξιοποιώντας την τεχνολογία υπολογιστών (cloud) στην πόλη Μπαοντίνγκ που βρίσκεται στα βόρεια της Κίνας. Η ίδρυση του αναφερόμενου κέντρου εντάσσεται στις προσπάθειες της εταιρίας για την δημιουργία περισσότερων τεχνολογικά έξυπνων πόλεων.

 

 

Το κέντρο αυτό, ηλεκτρονικών υπολογιστών αναμένεται ότι θα καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών υπολογιστών στην περιοχή Σιονγκάν, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Κίνας, διαθέτοντας μία τεράστια βάση δεδομένων, αλλά και υπολογιστικές ταχύτητες υψηλών αποδόσεων, σύμφωνα με το μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας, που υπογράφτηκε μεταξύ της Baidu και της τοπικής διοίκησης της πόλης Μπαοντίνγκ, στην επαρχία Χεμπέι.  Πρόκειται για το δεύτερο κέντρο τεχνολογίας cloud που θα οργανώσει η Baidu, μετά το πρώτο υπερσύγχρονο κέντρο υπολογιστών στην πόλη Γιανγκουάν της επαρχίας Σανσί.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....