Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

09/02/19

Καμμένος για Τσίπρα: Μπήκε σπίτι μου και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου …. Κατέχω μυστικά να με καλέσει ο εισαγγελέας

 

Συνέχεια στη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ -και προσωπικά, με τον Αλέξη Τσίπρα- δίνει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κάνει λόγο για «απαλλοτρίωση» των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

 

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει στην αποδυνάμωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και στην επί της ουσίας προσχώρηση ορισμένων βουλευτών στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου. Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν – έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

 

Και προσθέτει, στο ίδιο πλαίσιο: «Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, με σκοπό να πάρει τα παιδιά».

 

Κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, καταγγέλλει ότι «έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσα από το σύστημα με τις βίζες».

 

Δηλώνει δε, πρόθυμος να καταθέσει ενόρκως, όποτε κι’ αν κληθεί από τον Εισαγγελέα, ισχυριζόμενος ότι διαθέτει αποδείξεις.

 

Από τα πυρά του προέδρου των ΑΝΕΛ δεν γλιτώνει ούτε ο κ. Βούτσης, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο πρόεδρο της Βουλής, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις, με στόχο τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

 

Όπως είναι φυσικό, στο στόχαστρο τίθενται και οι διαγραφέντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι «οι κ.κ. Κουντουρά και Κόκκαλης ορκίζονταν μέχρι πρότινος ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών».

 

Όσον αφορά τον κ. Κουίκ, σημειώνει με νόημα ότι «γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζα στα μνημεία». «Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» καταλήγει.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....