| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Κορωνοϊός: Ποιοι έχουν ανοσία στον ιό -Η μεγάλη Γερμανική μελέτη και η τοποθέτηση Μόσιαλου

 

Δευτέρα, 30/03/2020

 

   Share

 

Για τη μεγάλη έρευνα που θα κάνουν γερμανοί επιστήμονες και θα διαπιστώσει αν οι άνθρωποι που νόσησαν έχουν αποκτήσει ανοσία στον κορονοϊό γράφει στο facebook ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, που πρόσφατα διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς Οργανισμούς για θέματα Υγείας.

 

 

Οπως σημειώνει ο καθηγητής στο London School of Economics and Political Science – LSE από την έρευνα θα μπορούσε να δοθεί στους ανθρώπους που έχουν ανοσία μια βεβαίωση και να εξαιρούνται από τις απαγορεύσεις.

Τι έγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος στο facebook

Επίπεδα ανοσίας και επιστροφή στην καθημερινότητα

Γερμανοί ερευνητές σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια ενδελεχή μελέτη, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 100.000 άνθρωποι, για να διαπιστώσουν εάν έχουν ξεπεράσει τη νόσο του COVID-19 και να εντοπίσουν την εξάπλωσή του, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Brunswick’s Helmholtz Institute for Infectious Disease Research ινστιτούτου όπου διενεργείται η μελέτη, την Παρασκευή.

Ο ίδιος εκπρόσωπος δήλωσε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Der Spiegel ότι τα τεστ μεγάλης κλίμακας, ώστε να επιβεβαιωθεί η ανοσία στον ιό και η παρουσία αντισωμάτων στον κορωναϊό, μπορούν να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, εφόσον οι ερευνητές δώσουν το πράσινο φως, με τα πρώτα αποτελέσματα να *αναμένονται στα τέλη Απριλίου.

«Θα μπορούσε να δωθεί στους ανθρώπους που έχουν ανοσία κάτι σαν βεβαίωση ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, που θα τους επέτρεπε να εξαιρούνται από ‘τα συνήθη όρια των δραστηριοτήτων τους’ «, δήλωσε ο Der Spiegel ο επιδημιολόγος του Ινστιτούτου Helmholtz, Gerard Krause, ο οποίος είναι επικεφαλής της μελέτης.

Ως ’συνήθη όρια’ θεωρούμε τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλει η καραντίνα, καθότι τα γερμανικά σχολεία, μη βασικών αναγκών καταστήματα και εστιατόρια είναι πλέον κλειστά και έχουν απαγορευτεί οι δημόσιες συγκεντρώσεις περισσότερων των δύο ατόμων.

«Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης θα διευκολύνουν την απόφαση για το πότε θα μπορούσαν να ανοίξουν εκ νέου τα σχολεία και να επιτραπούν πολυπληθείς συγκεντρώσεις», έγραψε η Der Spiegel.

Ο Krause θα συνεργαστεί με τα ιδρύματα στην πρώτη γραμμή, συμπεριλαμβανομένης της αρχής ελέγχου των ασθενειών του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) και του νοσοκομείου Charité του Βερολίνου.

Να θυμίσω πως οι αρχικές μετρήσεις μπορεί να μην είναι απολύτως αξιόπιστες. Τα τεστ που είναι διαθέσιμα επί του παρόντος μπορούν να δείξουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα για τα αντισώματα από κοροναϊό, καθώς το 90% των ενηλίκων έχει ήδη ανοσία έναντι των κοινών, αβλαβών ιών της ίδιας οικογένειας.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....