Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

04/11/18

Κυβέρνηση: Μακριά ακόμη οι εκλογές

 

«Είμαστε ακόμη πολύ μακριά από τις εκλογές. Η συγκυβέρνηση έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

 

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για την κάθαρση της πολιτικής ζωής, να αντιπαρατεθεί με ολιγαρχικά συμφέροντα». «Επομένως οποιαδήποτε άλλη συζήτηση σήμερα είναι αποπροσανατολιστική», πρόσθεσε.

 

Ο υπουργός Επικρατείας άσκησε κατά του προέδρου της Ν.Δ. για τη στάση του σε ό,τι αφορά τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τονίζοντας ότι «ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μητσοτάκης». «Έχω την άποψη ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού», πρόσθεσε και έκανε λόγο για «πολιτική σύγχυση» του προέδρου της Ν.Δ., η οποία «σχετίζεται άμεσα με την αδυναμία του κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν συμφωνεί με την τροποποίηση της διάταξης για την ευθύνη των υπουργών».

 

Ερωτηθείς με αφορμή και θέσεις των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ως προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση, δήλωσε πεπεισμένος ότι «σε σειρά διατάξεων υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συγκλίσεων και συναινέσεων». «Η πρόταση που καταθέσαμε εξάλλου είναι πρόταση εργασίας και όχι τελεσίγραφο», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι «βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην αποτροπή της περικοπής των συντάξεων» και ότι «η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για το χρέος».

 

Αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από την Εξεταστική για την Υγεία και τις κατηγορίες που έχει δεχτεί η κυβέρνηση από Ν.Δ. και Κίνημα Αλλαγής, σχολίασε πως «και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου για σκευωρίες και φάμπρικες διώξεων μιλούσαν, επομένως αυτό δεν λέει τίποτα». Υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται ούτε να προκαταβάλλει, ούτε να προεξοφλήσει τα πορίσματα της εξεταστικής επιτροπής ή τις ενέργειες της δικαιοσύνης, για να τονίσει πως «το σίγουρο όμως είναι ότι σκάνδαλα στην Υγεία υπήρξαν και μάλιστα πολλών εκατομμυρίων».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....