Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

13/06/18

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σκοπίων - "To non paper Μαξίμου δεν ανταποκρίνεται στη συμφωνία"

 

Το non paper που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου για τη συμφωνία με τα Σκόπια αμφισβήτησε κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, υπογραμμίζοτνας ότι πρόκειται για ερμηνεία και ότι δεν ανταποκρίνεται στους όρους της συμφωνίας.

 

 

"Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλούμε τους εαυτούς μας Μακεδόνες, διατηρείται η μακεδονική ταυτότητα και η μακεδονική γλώσσα" με βάση τη συμφωνία, τόνισε ο Μίλε Μποσνιακόφσκι.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων ανέφερε, ακόμη, ότι  "χαρακτηριστική για τη συμφωνία ανάμεσα στους πρωθυπουργούς των Σκοπίων και της Ελλάδας που διέρρευσε στο κοινό στην Ελλάδα είναι ερμηνεία και δεν ανταποκρίνεται στους όρους της συμφωνίας".

 

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η βάση της συμφωνίας αφορά τον τρόπο που η Ελλάδα ερμηνεύει και αντιλαμβάνεται τον όρο «Μακεδονία» και τον τρόπο που τα Σκόπια ερμηνεύουν και αντιλαμβάνονται τον όρο «Μακεδονία».

 

Ακόμη, ο Μίλε Μποσνιακόφσκι διευκρίνισε ότι ο εθνικός ύμνος και η σημαία των Σκοπίων δεν θα αλλάξουν, καθώς τα σύμβολα δεν αποτέλεσαν αντικείμενο της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....