| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 18/10/2019

 

   Share

 

      Οι πρώτοι μήνες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελούν μια ωδή στην κανονικότητα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο πραγματιστικό των περιορισμών που θέτει η συμφωνία με τους δανειστές, στις "καυτές πατάτες" που άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα, στην ανάγκη για ελαφρύνσεις, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και του κοινωνικούς κράτους, αλλά και στην ιστορική αναγκαιότητα για μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα στη βάση του αυτονόητου.  

 

 

           Η κυβέρνηση καλείται να επιλύσει δύσκολες εξισώσεις ανάμεσα σε μια ζοφερή οικονομική πραγματικότητα και μια ανισόρροπη αριστερή ουτοπία. Και δείχνει να τα καταφέρνει. Ακόμη και οι... φωνακλάδες για το θέμα του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, θα διαπιστώσουν μετά από μερικούς μήνες, τι σημαίνει συντεταγμένο κράτος, το οποίο δεν λειτουργεί με όρους... καφενείου, αλλά στη βάση των διεθνών συμφωνιών, των διεθνών συσχετισμών και της εσωτερικής οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

 

          Η σημερινή κυβέρνηση καλείται να καταστήσει σαφές προς τους πολίτες ότι η ευνομία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για να ζήσουμε σε μια κανονική δυτική χώρα και όχι να έχουμε την αίσθηση του συμβιβασμού με τα κομμουνιστικά σκύβαλα και τις χρεοκοπημένες ιδεολογίες τους. Μέσα στις επόμενες 100 ημέρες, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει ολοκληρώσει το σύνολο των θεσμικών παρεμβάσεων στο κράτος και των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων σε οικονομία και κοινωνία.

 

          Αυτά που περιμένουμε  όλοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, είναι απλά και αυτονόητα. Είναι αυτά που ζητάει ο μέσος λογικός πολίτης που καταλαβαίνει και έχει επαφή με το περιβάλλον, βάζει τον εγκέφαλο του να δουλέψει και ταυτόχρονα απορρίπτει οτιδήποτε συνιστά εμπόδιο στην εξέλιξη της χώρας και της ζωής του. Μιλάμε για την επανάσταση του αυτονόητου που θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα προς τους ολίγους που θέλουν τη χώρα στον γύψο και συμβιβασμένη με τις άρρωστες νοοτροπίες και πρακτικές τους.  

 

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητάμε να υπάρξουν τα εξής:

 

1. Δημιουργία ενός κράτους που δεν θα είναι δυνάστης αλλά αρωγός στην οικονομική και κοινωνική καθημερινότητα των πολιτών. Ένα κράτος που θα διευκολύνει σε όλα τα επίπεδα και θα λογοδοτεί στον πολίτη, μιας και αυτός το πληρώνει.

 

2. Πλήρης ηλεκτρονικοποίηση όλων των υπηρεσιών και των συναλλαγών, ώστε να γίνονται τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά με το μέγιστο δυνατό όφελος για τα οικονομικά του κράτους αλλά και την καθημερινότητα του πολίτη.

 

3. Δημιουργία μιας... προκλητικά φιλικής χώρας ως προς το επιχειρείν γιατί η αύξηση των επενδύσεων αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας ώστε να ενισχυθεί το ΑΕΠ, να αυξηθεί η απασχόληση και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή.

 

4. Πλήρης ψηφιοποίηση της οικονομίας, όπου ο καθένας θα γνωρίζει τι μπορεί να κάνει  ως οικονομικά ενεργός πολίτης, πώς να το κάνει και σε πόσο σύντομο χρόνο μπορεί να το κάνει.

 

5. Ταχεία απονομή της δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα. 

 

6. Πλήρης εξαφάνιση των συμμοριών από πανεπιστήμια και γειτονιές και παραδειγματικές ποινές για τους κατά συρροή κακούργους.

 

7. Εξασφάλιση συνθηκών πλήρους ομαλότητας στις μετακινήσεις των πολιτών έτσι ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο μια χούφτα συνδικαλιστές να κρατάνε σε ομηρία μια ολόκληρη χώρα ή την Αθήνα (όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας) με τις πρακτικές τους στις συγκοινωνίες και άλλες ΔΕΚΟ. Πρέπει να μπει τέλος στον εκβιασμό καταστάσεων εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της περιουσίας των πολιτών.

 

8. Γενικό ξεκαθάρισμα του πλαισίου των διαδηλώσεων, έτσι ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο μερικές εκατοντάδες "επαγγελματίες διαδηλωτές" να κάνουν μπάχαλο την οικονομική και κοινωνική ζωή εις βάρος εκατομμυρίων πολιτών.

 

9. Πλήρης και αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, έτσι ώστε να μην "ρουφάνε" τον... καρκίνο οι συμπολίτες μας που δεν καπνίζουν. Είναι θέμα πολιτισμού, περιορισμού του κόστους σε ανθρώπινες ζωές από μια βλαβερή συνήθεια αλλά και μείωσης του οικονομικού κόστους για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Ταυτόχρονα, ας υπάρξουν αντίβαρα για αυτούς που θα πληγούν λόγω μείωσης της πελατείας τους. 

 

10. Βαρύτατος πέλεκυς για τους ψευτόμαγκες και ανεύθυνους οδηγούς που δεν υπολογίζουν τίποτα και παίρνουν στον λαιμό τους αθώους πολίτες. Ειδικά, να προβλέπονται βαρύτατες ποινές για όσους κάνουν κόντρες και οδηγούν επικίνδυνα. Πρέπει ακόμη και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας να προβλέπεται ο διαχωρισμός του συνήθους ατυχήματος από αυτόν που προκαλείται κατά τρόπο εγκληματικό από κάποιον ανεύθυνο.

 

11. Βαρύτατες ποινές σε όσους κολλάνε πλαστικά ή βάφουν με μπογιές τα σήματα που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

 

12. Βαρύτατες ποινές για όσους βάζουν φωτιές και παρεμβαίνουν κατά παράνομο τρόπο στην αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.

 

13. Βαρύτατες ποινές για όσους πετούν μολότοφ ή προβαίνουν σε πράξεις χουλιγκανισμού.

 

14. Τέλος στα μπλόκα από όσους νομίζουν ότι η δημοκρατία είναι το πολίτευμα που επιτρέπει στον καθένα να κάνει ό,τι του... καπνίσει.

 

15. Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι κρίνονται ως ανεπαρκείς.

 

16. Εκχώρηση δραστηριοτήτων του κράτους σε ιδιώτες όπως για παράδειγμα η καθαριότητα των Δήμων και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

 

          Πρόκειται για απλές και αυτονόητες παρεμβάσεις, για τις οποίες η κυβέρνηση θα έχει τη στήριξη της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε σε αυτήν τη χώρα και όσοι θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν όλα αυτά ως φασιστικά και τον γράφοντα ως φασίστα, απλά να τους πούμε ότι όσοι υιοθετούν τις πρακτικές του τσαμπουκά και της ψευτομαγκιάς εξ΄ ορισμού είναι φασίστες. Αν το αυτονόητο είναι φυσιστικό, τότε οι δικές τους πρακτικές συνιστούν το ανισόρροπο και το παράλογο.

 

         Η δημοκρατία δεν μπορεί να ανέχεται παλαβούς και ανισόρροπους. Έχει κανόνες και οφείλει να τους εφαρμόσει για να προστατεύσει τους πολλούς. Ο αριστερός και "μαύρος" δικαιωματισμός πρέπει να τελειώσουν οριστικά γιατί δεν αποτελούν συστατικό στοιχείο μιας δημοκρατίας. Οι λίγοι δεν μπορούν να επιβάλλουν τις ανισόρροπες απόψεις τους στους πολλούς. Οι πολλοί πρέπει να έχουν ως αρωγό τη συντεταγμένη πολιτεία με τους νόμους της, ώστε να προστατευτούν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

 

       Οι απαιτήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πάρα πολύ μεγάλες. Είναι μια ιστορική ευκαιρία να γίνουμε κανονική χώρα μετά τα 4,5 χρόνια ανισόρροπης διακυβέρνησης από τους παλαβούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αλλά και λοιπούς "κόκκινους" και "μαύρους" φασίστες. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χαμένου χρόνου. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και να έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Ή τώρα, ή ποτέ. Η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για να γίνουμε σοβαρό κράτος. Τελεία και παύλα. 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 
   

   

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....