Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

30/01/19

Μήνυμα στήριξης της οικονομίας από το InvestGR Forum

 

Το 2nd InvestGR Forum 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2019 και θα περιλαμβάνει διάφορα θεματικά πάνελ συζητήσεων, όπως για την ενέργεια, τον τουρισμό και την ψηφιακή οικονομία.

 

 

     Το InvestGR Forum τελεί ήδη υπό την υποστήριξη της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στέλνει ισχυρό μήνυμα, εντός και εκτός των συνόρων, στήριξης της ελληνικής οικονομίας και των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.

 

     Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Jens Ploetner, δήλωσε: «Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας. Μετά από μία πολύ δύσκολη δεκαετία, με τεράστια βάρη που υπέμεινε ο ελληνικός λαός, η Ελλάδα μπορεί τώρα να κοιτάζει μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ξένες άμεσες επενδύσεις μπορούν και οφείλουν να συμβάλουν καθοριστικά στην καινοτόμο ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Η χώρα προσφέρει πολλές ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες, επί των οποίων γερμανικές εταιρείες κεφαλαιοποιούν ήδη επιτυχώς. Σε αυτό το πνεύμα, η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα υποστηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως είναι το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece».

 

     Ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, δρ. Αθανάσιος Κελέμης, εξήγησε γιατί το Επιμελητήριο στηρίζει ενεργά το Φόρουμ: «Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αύξηση της εξωστρέφειας και τη μεγέθυνση των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Γι' αυτό και στηρίζουμε ενεργώς το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece, το οποίο επικεντρώνεται φέτος σε σημαντικούς τομείς με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης και ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η ψηφιακή οικονομία και η καινοτομία».

 

     Ο εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας και ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως για τη στήριξη της γερμανικής πρεσβείας και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο 2nd InvestGR Forum 2019. Πρόκειται για ενέργειες ισχυρού συμβολισμού, αλλά και έμπρακτου ενδιαφέροντος, για το, πανθολογουμένως, κρίσιμο ζήτημα των ξένων άμεσων επενδύσεων και τη συμβολή τους στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Θέλω, δε, με την ευκαιρία αυτή, να υπογραμμίσω το ζωηρότατο ενδιαφέρον μεγάλων ξένων εταιρειών να μετάσχουν στο InvestGR Forum τον προσεχή Ιούνιο, και ειδικότερα στα θεματικά πάνελ συζητήσεων, όπως αυτά της ενέργειας, του τουρισμού και της ψηφιακής οικονομίας και καινοτομίας. Ο πήχυς είναι ήδη ψηλά!».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....