Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07/08/18

Μειώσεις στις επικουρικές συνταξιούχων τραπεζοϋπάλληλων

 

Με νομικές ενέργειες και συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν σωματεία συνταξιούχων που ανήκουν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής - Λαϊκής Τράπεζας και Άλλων Τραπεζών (ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ) διαμαρτυρόμενοι για τις πρακτικές της διοίκησης του Ταμείου.

 

 

Όπως γράφει το CNN Greece, όπως υποστηρίζουν, έχει οδηγήσει σε κατάρρευση του επικουρικού τους ταμείου και σε μειώσεις των συντάξεων που φτάνουν πλέον τα 30-50 ευρώ. Μάλιστα ένας από τους συλλόγους του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, η Ιονική Ενότητα, αναγγέλλει σημερινή συνέντευξη Τύπου προκειμένου να «γνωστοποιήσουν με αδιάσειστα οικονομικά στοιχεία τη δράση της 12ετούς θητείας της διοίκησης του Επικουρικού Ταμείου».

 

Οι συνταξιούχοι υποστηρίζουν επίσης ότι η διοίκηση με επιλογές που έκανε, όπως η συμμετοχή του Ταμείου με 55,5 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank, «το κατέστρεψε οικονομικά», καθώς αυτά τα κεφάλαια αποτελούσαν το 50% της ρευστότητας και το 1/3 των αποθεματικών.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....